/
صفحه اصلی
/
خبرخوان
/
ارتباط با ما
/
¤ ۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
تاریخ ارسال:۱۴۰۰ جمعه ۱۰ دي
چاپ خبر
نماز عبادی سیاسی جمعه‌ کاشان به امامت آیت‌الله سلیمانی مورخ ۱۰دی ماه ۱۴۰۰ نماز عبادی سیاسی جمعه‌ کاشان به امامت آیت‌الله سلیمانی مورخ ۱۰دی ماه ۱۴۰۰

سلام علیکم و رحمت الله
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ
الْحَمْدُ لِلّهِ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَجَعَلَ الظُّلُمَاتِ وَالنُّورَ ثُمَّ الَّذِينَ كَفَرُواْ بِرَبِّهِم يَعْدِلُونَ
لَا نُشْرِک بِاللَّهِ شَیئاً وَ لَا نَتَّخِذُ مِنْ‏ دُونِهِ وَلِیاً. اللهم صل علی رسولک و بشیرک و نذیرک و خاتم سفرائک و افضل انبیائک ابی القاسم المصطفی محمد (ص) و علی آله الطیبین الطاهرین المعصومین المکرمین و اللعن الدائم على أعدائهم أجمعین، من الان الى یوم الدین
عباد الله اوصیکم و نفسی بتقوی الله.

خودم و شمارا توصیه میکنم به رعایت تقوا
از آنجا که ما بین دو تاریخ شهادت زهرای اطهر قرار داریم، و هفته ی آینده پنجشنبه سالروز تاریخ شهادت به نقل ۹۵ روز هست، در خطبه ی اول مقداری به رسالت این بانوی بزرگ اشاره کنیم تا برای ما درس آموز زیبایی باشد.
از بی‌بی خیلی چیزها باید بیاموزیم، یاد بگیریم اما یکی از آموزه های بسیار مهم از وجود مبارک زهرای اطهر(س) مسئله‌ی دفاع از حریم ولایت و امامت و رهبری است. حضرت در مدت کوتاهی که بعد از رحلت نبی مکرم اسلام حیات نورانی داشت، بسیار و بسیار زیبا توانسته این درس را به جهانیان بیاموزد.
فاطمه علیه السلام شیدا ترین پروانه ی شمع امامت شده بود. پروانه‌ی عاشقی که با سوختن خویش به همگان آموخت که امام بر حق چنان کعبه است. همگان باید به دورش به طواف و گردش برآیند. نه او به دور مردم.
مثل الامام مثل الکعبة اِذْ تُؤْتی ولا تأتی
باید رفت دورش طواف کرد، متوقع نبود که او بیاید و دور ما طواف کند. زهرای مرضیه این حقیقت را به ما به خوبی نشان داد. زهرای مرضیه عاشقانه ترین پاسداشت را از حریم امامت روا داشت. همان که پهلویش شکست در خون نشست اما لحظه‌ای از یاوری ولی امر زمانه خودش از پا ننشست.
زهرای مرضیه فاتح سه تیغ فصاحت که با فریاد های جگر سوز خودش زیباترین شعار ولایت مداری را در گوش جهانیان و در جان و روح و روان مسلمانان جاری ساخت.
آنجا که چنین فرمود: یا اَبَالحَسَنْ
رُوحی لروحِکَ الْفِداءُ و نَفْسی لِنَفْسِکَ الْوِقا  اِن کُنْتَ فی خیرٍ کُنْتُ مَعَکَ و اِنْ کُنْتَ فی شَرٍّ کُنْتُ مَعَک.
من یار روز خوشت نیستم فقط. من یار روز غربتت هم هستم. من یار روز مظلومیتت هم هستم. من یار روز تنهایی تو هم هستم. تعبیر بسیار والایی است. یا اَبَالحَسَنْ
رُوحی لروحِکَ الْفِداءُ و نَفْسی لِنَفْسِکَ الْوِقا  اِن کُنْتَ فی خیرٍ کُنْتُ مَعَکَ و اِنْ کُنْتَ فی شَرٍّ کُنْتُ مَعَک.
همه جا و همه زمان و همه‌ حال من با تو خواهم بود. آری پیش تاز ترین، خالص ترین و کاری ترین حمایت گر ولایت بود و هم اوست که بایستی مقتدا و اسوه و رهبر و راهنما برای همه‌ی ما باشد که فرزند برومندش امام عسکری بگوید او حجت بر ما ست و بقیه الله بگوید او اسوه‌ی مااست.
(اِنَّ لی فی ابنة رسولِ الله اُسوةٌ حَسَنَةٌ)
خدمت او با عالم هستی فرا توصیف است. فهم بشر درک انسان توان تعیین خدمت این بانو را نخواهد داشت. او به پدرش به عنوان رسول خدا به همسرش به عنوان ولی خدا به امت اسلام به عنوان امت حضرت محمد(صلی الله علیه و آله و سلم) خدمت کرد.
خدمتی که از عهده‌ی هیچ کس حتی از شوهرش بر نمی آمد. فقط از زهرا این خدمت ساخته بود چون شوهرش در مظان اتهام بود و مورد هجمه و حمله. زهرا بود که جایگاه رفیع اجتماعی و منزلت بلند معنوی اش را برای دفاع از ولایت در طبق اخلاص گذاشت و هزینه کرد.
اگر خطبه های هدایت گرانه اش نمی‌بود، به خدایی خدا امروز ما هم باور نمی‌کردیم که حق به جانب علی بود.
امروز ماهم مفتخر نبودیم که سر بر آستان تشیع علوی داریم. خیلی خدمت کرد زهرای اطهر به بشر و بشریت چراکه نفاق ها، کینه ها، دنیا گرایی ها، ساده انگاری ها، سیاست بازی ها، تطمیع ها، تبلیغ ها، تحریف ها چنان امیرالمؤمنین را به زاویه کشاند که وقتی در محراب عبادت به فرقش شمشیر کینه فرود می‌آید بپرسند مگر علی نماز هم میخواند؟ اهل مسجد هم بود؟
فاطمه بانی عظیم ترین خدمت آگاهی بخشی به امت اسلامی بود. او مردم زمانه‌ی خویش را خوب میشناخت. نه اینکه از اوضاع و احوال زمانه بیگانه باشد. اگر شب بر مرکبی سوار افسار مرکب بر شانه ی علی دو طرف مرکب حسن و حسین در خانه‌ی اصحاب در خانه‌ی انصار در خانه‌ی مهاجر را علی می‌کوبد اما به گوشه ی دیواری پناه می‌برد و جلو درب زهرا قرار می‌گیرد صاحب خانه به دم در وقتی می‌آید چشمش به دختر پیامبر می‌افتد بانو شما و اینجا بفرمایید.
جئتك مستغيثه، جئتك مستنصره
آمدم از شما کمک بطلبم. آمدم به فریاد رسی شما را فرا بخوانم. آیا نمی‌دانست این مسلمان نمایان بی غیرت عرضه‌ی اطاعت از زهرا و حمایت از زهرا را ندارند؟ خوب می‌دانست.
عالی میدانست. اما او می‌خواست برای مردم و برای آیندگان ضلالت را گمراهی را انحراف را
کینه و دشمنی را رسوا کند و حقیقت را برملا کند و حجت را بر بشر و بر بشریت تمام کند. وگرنه‌می‌دانست رفتن به دم در خانه ی مهاجر و انصار دست به نقد چیزی عاید فاطمه نخواهد شد. خواست به مردم بگوید من آنچه شرط بلاغ است با شما میگویم. شما از سخن من پند گیرید یا ملال؟
من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم
تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال.
می‌شود اتمام حجت.
او در این قیام پر حماسه ی فرهنگی‌اش لحظه ای از افشاگری و روشن گری های بصیرت بخش و هدایت گرانه اش دست بر نداشت تا به همه‌ی مسلمان ها در طول تاریخ بفهماند که سکوت در مقابل مهاجمان فرهنگی خطاست. جایی که اصل اسلام و اساس ولایت در مخاطره هست و مورد هجمه هست سکوت و تقیه اشتباه بزرگ و کاری ناروا است.
بی‌بی پرچم سقیفه را که بعد از هفتاد روز در برابر پرچم غدیر برافراشته شد خوب می‌فهمید و خوب می‌دانست که نطفه گاه بدعتی خواهد شد که تمام بدعت های بعدی را پشتیبانی خواهد کرد. لذا پاره ی تن پیامبر امت اسلام را از آثار شوم این حرکت و این سقیفه ی بنی ساعده بر حذر داشت.
به جانم قسم به نفسم قسم نطفه‌ی فساد بسته شد. نطفه‌ی فساد شکل‌گرفت.
باید به انتظار نشست تا مرض فساد پیکر جامعه‌ی اسلامی را از پا درآورد از امروز به بعد. ازین برافراشته شدن پرچم سقیفه به بعد شما از پستان شتر شیر نمیدوشید، خون میدوشید و شما از مجرای پستان شتر زهر به کامتان ریخته خواهد شد. در مقام تشبیه جریان زمانش.
اینجاست که روندگان راه باطل باید زیان کننده خودشان را ببینند و مسلمانان آینده باید بفهمند که سرانجام اعمال مسلمانان صدر اسلام چه بوده است.
هفتاد روز از غدیر گذشت. برابر غدیر پرچم سقیفه برافراشته شد. چه کسی می‌توانست در برابر این حرکت و این موج سنگین و سهمگین فریاد سخن سر بدهد جز پاره‌ی تن پیامبر؟
ثُمَّ طِیبُوا عَنْ دُنْیَاکُمْ أَنْفُساً وَ اطْمَئِنُّوا لِلْفِتْنَةِ جَأْشاً وَ أَبْشِرُوا بِسَیْفٍ صَارِمٍ وَ سَطْوَةِ مُعْتَدٍ غَاشِمٍ وَ بِهَرْجٍ شَامِلٍ وَ اسْتِبْدَادٍ مِنَ الظَّالِمِینَ، یَدَعُ فَیْئَکُمْ زَهِیداً وَ جَمْعَکُمْ حَصِیداً،
منتظر باشید؛ این دست آوردها دامن‌گیر شما هم می‌شود ازین پس قلب های شما با فتنه ها آرام خواهد گرفت. بشارت باد شمارا به شمشیرهای کشیده و برّآن و به حمله و تهاجم های پی‌در‌پی ستمکاران و به هم ریختن امور اجتماعی همگان و به استبداد و دیکتاتوری از سوی حاکمان. آنها که غنایم و حقوق شمارا به اطرافیان خواهند پرداخت نه به شما و جمع شمارا با شمشیر های خود درو خواهند کرد که اگر صحابی بزرگواری از پیامبر به اعتراض بربیاید از جا بلند شود خلیفه‌ی زمان و لگد به شکمش بزند. حرمت فرد را به مثل صحابی بزرگ پیامبر نگه ندارید.
فَیَا حَسْرَةً لَکُمْ وَ أَنَّی بِکُمْ وَ قَدْ عَمِیَتْ «عَلَیْکُمْ أَ نُلْزِمُکُمُوها وَ أَنْتُمْ لَها کارِهُونَ».
پس حسرت و اندوه بر شما. کارتان به کجا خواهد کشید؟ تاریخ اسلام را یک سمت بگذاریم و ببوسیم. تاریخ اهل البیت را نگاه کنیم ببینیم از این سقیفه چه چیز درآمد؟ سنگ بنای بدعت و جنایت پیام آور پهلو شکستن فاطمه و به شهادت رساندن دخت نبی مکرم اسلام شد.
سقیفه زیر بنا و زیر ساخت مظلومیت و در خون غلتیدن علی مرتضی شد. سقیفه مصالح نخستین برای جگرپارگی امام مجتبی شد. در دعای ندبه اشاره می‌کنید به سقیفه زیر ساخت فاجعه‌ی کربلا شد و بر سر نی قرار دادن سر اباعبدالله شد.
فریاد فاطمه باید در تاریخ طنین انداز باشد تا بشر و بشریت بفهمد و جامعه‌ی اسلامی بفهمند که چه بر سر اسلام آمد با علم کردن پرچم سقیفه در برابر پرچم غدیر.
امیدواریم بتوانیم تابع، پیرو، مقلد، مقتدی، مأموم درستی برای این بانوی بزرگوار باشیم و بتوانیم فریاد رسای او را همیشه در جامعه‌ی مان طنین انداز کنیم.

إنّهُ أحسَنُ الحَديثِ و أبلَغُ المَوعِظَةِ کِتابُ الله
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ ﴿١﴾
فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ ﴿٢﴾
إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ ﴿٣﴾

 

بسم الله الرحمن الرحیم
الحمد لله و الصلواة و السلام علی رسول الله حَبِیبِ‏ إِلَهِ‏ الْعَالَمِینَ‏ أَبِی الْقَاسِمِ المصطفی مُحَمَّدِ. اللهم صلی علی امیرالمؤمنین (ع) و صل علی فَاطِمَةَ الزَّهْرَاءِ سَیدَةِ نِسَاءِ الْعَالَمِینَ وصل علی سبطی الرحمه و امامی الهدی الحسن و الحسین وصل علی ائمه المسلمین علی بن الحسین و محمد بن علی و جعفربن محمد و موسی ابن جعفر و علی ابن موسی و محمد ابن علی و علی ابن محمد و الحسن بن علی وحجة ابن الحسن المهدی صلواة الله و سلامه علیهم اجمعین اللهم انا راضین بهم ائمه فرضنا لهم انک علی کل شیء قدیر.

با توصیه‌ی مجدد به تقوا مناسبت ها را یادآوری کنیم.
امروز جمعه ۱۰ دی ماه و ۲۶ جمادی الاول سالروز تأسیس مجمع جهانی اهل البیت به دستور مقام معظم رهبری در سال ۶۹ و آغاز سال میلادی.
یکشنبه درگذشت حضرت آیت‌الله آقا مجتبی طهرانی از علمای بزرگ کشور ما و در گذشت حضرت آیت‌الله محمد تقی مصباح یزدی این حکیم فرزانه و روز اعدام و شهادت شیخ نمر باقرالنصر روحانی برجسته شیعی عربستانی به وسیله‌ی دژخیمان آل سعود
برای شادی ارواح این سه بزرگوار صلواتی ختم بفرمایید.
دوشنبه سالروز ابلاغ پیام تاریخی امام امت به گورباچف رئیس جمهور اتحاد جماهیر شوروی در سال ۶۷ که فرمود: گمشده‌ی شما آب و نان و مسکن نیست. گمشده‌ی شما خداست تا پیدا نکنید به همین وضع دچار خواهید بود
و سالروز شهادت سردار دلها سپهبد حاج قاسم سلیمانی به دست استکبار جهانی و روز مقاومت.
تقدیم به روحش صلواتی ختم بفرمائید.
سه شنبه سالروز تأسیس جهاد کشاورزی به فرمان امام امت و روز جهاد کشاورزی و چهارشنبه هم سالروز شهادت سرلشکر ستاری فرمانده نیروی هوایی به وسیله‌ی آن سانحه‌ی سقوط هواپیما
و پنج شنبه هم سالروز شهادت شهید دانشجوی والامقام علم‌الهدی و روز شهدا و شهدای دانشجو و یادواره ی حماسه ی دانشجویان که در ماجرای آزادسازی هویزه به شهادت رسیدند.
تقدیم به روح سرلشکر ستاری و شهید والامقام دانشجو علم‌الهدی و همه‌ي شهدا دانشجو صلواتی ختم بفرمائید.
پنج شنبه سالروز شهادت بی‌بی زهرای اطهر به نقل دوم، ۹۵ روز که بر مبنای آن خطبه ی اول را تقدیم شما کردیم.
تشکر میکنیم و تبریک می‌گوییم به سبزپوشان غیرتمند جمهوری اسلامی راجع به این مانور بسیار افتخار آمیز و عزت آور با موشک های بال‌استیک که نشان دادند رشد توانایی های نظامی عزیزان ما چه قدر بالاست که به نوعی که دشمنان را به حیرت و شگفتی و به رعب و وحشت وا داشت.
خب ایام ، ایام مربوط به بصیرت و دیروز هم به عنوان نهم دی ماه و روز افتخار آفرینی مردم شریف ایران در انجام آن راهپیمایی بی‌نظیر.
جمهوری اسلامی در تمام ادوار مشکلات خاصی را با خودش دید چون ماهیت اسلامی و دینی و ضداستکباری داشت و همیشه از زمان تأسیس در مسیر سنگ‌لاخ ها و کور جاده ها در حال عبور بوده و هست. چون بدخواهان مرتب علیه جمهوری اسلامی ماجرا آفرینی می‌کردند ولی در بین همه‌ی این ماجراها ماجرای فتنه‌ی ۸۸ که بعد از انتخابات دوره‌ی دهم ریاست جمهوری در کشور ما رخ داد هیچ ماجرایی و هیچ مشکلی مشکل تر ازین فتنه نبود. باید ببینیم چگونه این فتنه مهار شد؟
قطعا بخش وسیعی از مهار به برکت بصیرت و بیداری مردم بود ولی نقش رهبری را در مهار این فتنه در خطبه ی دوم تا حدی که در توان فهم من هست به محضر شما عرضه بداریم.
رهبری معزز انقلاب برای فرونشاندن این فتنه تدابیری اندیشید که محور های تدابیر این بزرگوار فراوان است ولی برخی از انها را به عرض شما می‌رسانیم.
آقا رأس حرم فتنه را فراخوانی کرد در روز شنبه ۲۳ خرداد با او نشست و به او یادآوری کرد که جنس تو جنس آشوب طلبی نیست. اعتراض داری شکایتت را در چهارچوب قانون پیگیری کن و سپس فرمود: اگر تقلب به گونه ای باشد که در نتیجه‌ی انتخابات دخالت داشته باشد و آنچه که ادعا میکنید واقعا اتفاق افتاده باشد مانعی ندارد ما انتخابات را منحل میکنیم اما به این باور ما نرسیدیم باید ببینیم ادعای شما چقدر درست است. رهبری یک هفته هم بعد از انتخابات ابعاد توطئه را چون فراوان دید با صراحت برای مردم توضیح داد و با قطعیت فرمود که عدم پذیرش قانون و تأکید بر غیرمنطقی بودن ابطال و آرا مردم این نوعی اتخاذ روش دیکتاتورانه هست و من زیر بار چنین حرکت دیکتاتوری نخواهم رفت. برای احترام به نظرات دیگران دستور داد، فرمود: یک هفته به شکایات رسیدگی کنید هیئتی را هم خودش شکل داد با حضور این بزرگواران؛ محمد حسن رحیمیان، غلامعلی حداد عادل، علی اکبر ولایتی که به شکل تصادفی ۱۰ درصد از صندوق هارا بازشماری کنند ببینند ادعای این حضرات چقدر جایگاه دارد.
دیدند جایگاهی بر ادعای‌شان نیست. آقا ستاد های انتخاباتی ۴ کاندیدا در یک زمان در یک نیمه روز فراخواند و جلسه‌ای با همه‌ی شان برگزار کرد و نظرات همگان خاصه مخالفین را جویا شد و کاملا با حوصله و صبر استماع کرد ببیند مخالفین حرف منطقی چی دارند اما چیزی درخور تأمل و دقت از مخالفین ابراز نشد.
آقا اتکا و اعتماد به نهاد های نظام را در طول این دوران ابدا از دست نداد. احترام ارکان نظام را حفظ کرد. نهاد های نظام را ابدا مورد تخطئه قرار نداد. نه هیئتی تغییر کرد نه کسی عزل شد نه فرد جدیدی نصب شد نه دستور ویژه ای صادر شد چرا که تأسیس هیئت جدید برای مهار فتنه در واقع به نوعی ثابت کننده ی عدم کفایت نهاد های قانونی ان زمان بود و آن همان خطی بود که فتنه‌گران دنبالش بودند. بعضی از افراد یکسال تمام بر طبل این قضیه می‌کوبیدند مثل تاج‌زاده ها که نیرو کم بشود نیرویی اضافه بشود تغییری در هیئت به‌وجود بیاید ولی آقا ارکان کار و نهادهای قانونی را تغییری در آنها به‌وجود نیاورد.
رهبری حتی عضویت عناصر فتنه در نهادهای حساس نظام نظیر مجمع تشخیص مصلحت را هم ابدا تغییر نداد. همان هایی که فتنه به پا کرده بودند در مجمع تشخیص مصلح نظام عضویت داشتند و دانه درشت نظام قلمداد می‌شدند به همان جایگاه خودشان باقی ماندند. شورای عالی انقلاب فرهنگی و امثال این، این عزیزان حضور داشتند ولی آقا ابدا جلویشان را سد نکرد و مسئولیتشان را از اینها نگرفت. حرمت شان را حفظ کرد تا همگان بدانند که حس انتقام‌جویی در کار نیست. بلکه حفظ نظام و صیانت از نظام درکار هست.
رهبری معزز انقلاب در مواجه با فتنه تحت هیچ شرایطی از نیروی انتظامی از قوای مسلح ارتش و سپاه حتی از بسیج استفاده نکرد تا افکار عمومی روشن بشود و خود افکار عمومی بسیج بشود و خود مردم به عنوان یک حرکت احتماعی و موج اراده‌ی مردمی برای فرونشاندن فتنه به حرکت در بیایند و این مسئله نشان داد که نظام حتی می‌تواند فتنه هایی با ابعاد بزرگ تر ازین را در درون خودش هضم کند و مهار کند. چراکه مردم ما به خوبی  قضایا را تعقیب می‌کنند و به راحتی بد و خوب را از هم تشخیص می‌دهند.
رهبری معظم انقلاب در طول مدت فتنه کمترین امتیازی به فتنه گران نداد.
فشار ها برای آزادی فتنه گران به جایی نرسید و رهبران فتنه روز به روز به خاطر آگاهی مردم منزوی شدند.
فتنه گران در محاکم قضایی به محاکمه کشیده نشدند.
فتنه گران در درون پادگان هاو مقر نیروهای نظامی بازداشت نشدند.
فتنه گران در افکار عمومی به انزوا کشیده شدند. همان کاری که پیامبر اکرم به نسبت به آن سه نفری که نسیت به جبهه و دفاع تخلف کردند
 وَعَلَى الثَّلَاثَةِ الَّذِينَ خُلِّفُوا حَتَّىٰ إِذَا ضَاقَتْ عَلَيْهِمُ الْأَرْضُ بِمَا رَحُبَتْ
دقیقا افکار عمومی آن ها را منزوی کرد.
افکار عمومی آنها را به حبس خانگی واداشت.
افکار عمومی آنها را از متن جامعه دور کرد نه قوای مسلح و نه قوه‌ی قهریه و نه دستگاه قضایی.
رهبری به صورت وهله ای در توصیف جریان فتنه عباراتی را به کار می‌برد که امید آنان را برای تاثیر گذاری بر نظام به شکل دائم کاهش داد که نتوانستند کاری از پیش ببرند.
رهبری معظم انقلاب در این فتنه با عدم تشکیل کمیته‌ی ویژه و عدم عزل و نصب مسئولین کشور اعتماد خود را به مسئولان و کارآمدی آنان و دستگاه‌های تحت امرشان نشان دادند و آنها هم متقابلا به حس اعتماد رهبری پاسخ مناسبی دادند و ازین طریق یکی از راهبرد های فتنه را که ناکارآمد نشان دادن نیروهای مربوط به نظام و مسئولین بود خنثی کردند. رهبری معظم انقلاب با اینکه در نوک به اصطلاح حمله‌ی فتنه گران قرار داشت و بسیار هم مظلوم قرار گرفته بود اما هرگز در بیانات سخن رانی هایش خطبه هایش از مظلومیت خودش لب وا نکرد. مگر در آن خطبه ای که در نماز جمعه‌ ۲۹ خرداد مطرح کرد فرمود: من نیمه جانم را برای اسلام تقدیم میکنم و در خدمت این نظام هستم.
مدیریت زیبای مقام معظم رهبری در فرونشاندن فتنه برای همگان حتی آنهایی که به دشمنی با او کم نگذاشتند قابل قبول بود اما هیچ وقت از خودش سخن نگفت.
۹ دی را حرکت مردم را موج مردمی را حماسه‌ی مردم را باطل السحر فتنه قلمداد کرد. فرمود مردم بودند که فتنه را فرونشاندن مردم بودند که توانسته اند بر فتنه غلبه کنند. تعبیر زیبای آقا در این زمینه اینجور فرمود: در نهم دی دست اراده الهی دیده شد وگرنه این کارها کارهایی نیست که با اراده‌ی ما انجام بگیرد. این کار خداست. این دست الهی است. این چیزها دست من و امثال من نیست. این دست خداست که مردم مارا به این بصیرت و آگاهی واداشت و مردم ما با حضور در عرصه و با راهپیمایی بی‌نظیر و خلق حماسه‌ی ۹ دی توانستند فتنه را سرکوب کنند.
امیدواریم ان‌شاءالله دشمنان این نظام همیشه ناکام و مأیوس و حامیان و دوستداران و طرفداران و مردم عزیز و شریف و سربلند ایران ما همیشه خوشحال و خرسند باشند.

إِنَ‏ أَحْسَنَ‏ الْحَدِیثِ‏ وَ أَبْلَغَ الْمَوْعِظَةِ- کتَابُ اللَّهِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
قُلْ يَا أَيُّهَا الْكَافِرُونَ ﴿۱﴾
لَا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ ﴿۲﴾
وَلَا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ ﴿۳﴾
وَلَا أَنَا عَابِدٌ مَا عَبَدْتُمْ ﴿۴﴾
وَلَا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ ﴿۵﴾
لَكُمْ دِينُكُمْ وَلِيَ دِينِ ﴿۶﴾
اَللَّهُمَّ انْصُرْ اْلإِسْلَامَ وَالْمُسْلِمِینَ و انصر من نصر الدین
وَاخْذُلْ مَنْ خَذَلَ المؤمنین
اللهم اید حماة الدین لا سیما زعیمنا و قائدنا الامام خامنه ای

برچسب ها
کاشان - خیابان شهید بهشتی - کوچه جمال آباد - دفتر نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه کاشان - کدپستی: ۸۷۱۴۶۷۸۳۸۹
تلفن: ۵۵۷۸۱۸۱ - ۵۵۷۸۸۸۸ - ۵۵۷۲۲۴۴ (۰۳۱)
نمابر: ۵۵۷۸۱۸۲ (۰۳۱)
© کلیه حقوق مادی و معنوی برای پایگاه اطلاع رسانی سفیر ولایت محفوظ است. استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.