/
صفحه اصلی
/
خبرخوان
/
ارتباط با ما
/
¤ ۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
تاریخ ارسال:۱۴۰۰ جمعه ۲۴ دي
چاپ خبر
نماز عبادی سیاسی جمعه‌ کاشان به امامت آیت‌الله سلیمانی مورخ ۲۴ دی ماه ۱۴۰۰ نماز عبادی سیاسی جمعه‌ کاشان به امامت آیت‌الله سلیمانی مورخ ۲۴ دی ماه ۱۴۰۰

سلام علیکم و رحمت الله
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ
الْحَمْدُ لِلّهِ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَجَعَلَ الظُّلُمَاتِ وَالنُّورَ ثُمَّ الَّذِينَ كَفَرُواْ بِرَبِّهِم يَعْدِلُونَ
لَا نُشْرِک بِاللَّهِ شَیئاً وَ لَا نَتَّخِذُ مِنْ‏ دُونِهِ وَلِیاً. اللهم صل علی رسولک و بشیرک و نذیرک و خاتم سفرائک و افضل انبیائک ابی القاسم المصطفی محمد (ص) و علی آله الطیبین الطاهرین المعصومین المکرمین و اللعن الدائم على أعدائهم أجمعین، من الان الى یوم الدین
عباد الله اوصیکم و نفسی بتقوی الله.

خودم و شمارا توصیه میکنم به رعایت تقوا
از آنجا که یکشنبه سالروز وفات حضرت ام‌البنین علیه السلام است و روز تکریم مادران و همسران شهداء نام گذاری شد، در خطبه‌ی اول به مقدار فرصت و بضاعت در شان و منزلت و عظمت مادر اشاره‌ی کوتاهی داشته باشم.
در قرآن کریم ذات اقدس ربوبی وقتی انسان را و وصینل انسان
نه فقط مؤمن نه فقط مسلم، انسان به معنای انسان را توصیه می‌کند به احترام به پدر و مادر
«وَ وَصَّيْنَا الْإِنْسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً؛
به فوری به سراغ جایگاه مادر در زندگی می‌رود.
 حَمَلَتْهُ أُمُّهُ وَهْنًا عَلَىٰ وَهْنٍ وَفِصَالُهُ فِي عَامَيْنِ أَنِ اشْكُرْ لِي وَلِوَالِدَيْكَ إِلَيَّ الْمَصِيرُ
وظیفه شکرگذاری در برابر خدا و والدین داریم. اما توجه عمیق تان باید به جایگاه مادر باشد. چرا دو مرحله از مراحل زندگی و دو دوره از دوران حیات ما را ذات اقدس ربوبی به رخ ما می‌کشد؟ دوران جنین و دوران شیرخوارگی.
حَمَلَتْهُ أُمُّهُ وَهْنًا عَلَىٰ وَهْنٍ وَفِصَالُهُ فِي عَامَيْنِ أَنِ اشْكُرْ لِي وَلِوَالِدَيْكَ إِلَيَّ الْمَصِيرُ
اهل نظر و مفسرین می‌گویند این دو مرحله دو مرحله‌ای است که ایثارگری‌های مادر، فداکاری‌های مادر نامرئی است نه او بچه را دید که این محبت را انجام می‌دهد و نه بچه می‌فهمد چه خدمتی در این دو مرحله نسبت به او صورت گرفت.
۷۰ سالم است، ۶۰ سالم است، ۵۰ سالم است، ۸۰ سالم است، ۱۰۰ سالم است اما نفهمیدم در این دو مرحله چه ایثارگری‌هایی برای من انجام شد.
 حَمَلَتْهُ أُمُّهُ وَهْنًا عَلَىٰ وَهْنٍ وَفِصَالُهُ فِي عَامَيْنِ أَنِ اشْكُرْ لِي وَلِوَالِدَيْكَ إِلَيَّ الْمَصِيرُ
نه تنها من نمی‌فهمم و جنین نمیفهمد و فرزند نمی‌فهمد. مفسرین می‌گویند دیگران هم نمی‌فهمند. به خدا پدر هم نمی‌فهمد که مادر برای جنین و برای طفل شیرخوار چه رنجی دارد تحمل می‌کند. آن کسی که آفریننده ی عالم است می‌گوید: حَمَلَتْهُ أُمُّهُ وَهْنًا عَلَىٰ وَهْنٍ
ضعف روی ضعف، خستگی روی خستگی، زحمت روی زحمت، تعب روی تعب و سنگینی کار روی سنگینی.
پس نه بچه می‌فهمد نه جنین می‌فهمد نه پدر بچه می‌فهمد نه برادر بچه می‌فهمد نه خواهر بچه می‌فهمد و نه هم دیگران می‌فهمند. فقط مادر است و مادر که می‌فهمد برای فرزند چه رنجی را تحمل کرد.
اهل نظر گفته اند چرا ذات اقدس ربوبی دو دوره از دوران زندگی انسان را به رخ انسان می‌کشد. حَمَلَتْهُ أُمُّهُ وَهْنًا عَلَىٰ وَهْنٍ وَفِصَالُهُ فِي عَامَيْنِ
می‌گویند چون سرنوشت آدمی آنجا مشخص می‌شود.((السعید سعید فی بطن امه و الشقی شقی فی بطن امه))
تازه امروز دانشمندان بر این باورند که سلامت فرزند هم به آنجا بستگی دارد. بیماری فرزند هم به آنجا بستگی دارد. قد و قامت و اندام فرزند هم به آنجا بستگی دارد. زیبایی و لطافت فرزند هم به آنجا بستگی دارد. علاوه بر آنکه روح و روان فرزند، سعادت و شقاوت فرزند، خوش‌بختی و بدبختی فرزند به آنجا بستگی دارد؛ حَمَلَتْهُ أُمُّهُ وَهْنًا عَلَىٰ وَهْنٍ وَفِصَالُهُ فِي عَامَيْنِ
مفسرین می‌گویند چرا خدای منان ابن دو مرحله‌ی زندگی را به رخ ما کشاند که ما را توجه بده. چرا؟
چون فداکاری مادر در این دو عرصه به هیچ وجهی قابل جبران نیست. مادرم کولم گرفت، در زمان پیری‌اش من می‌توانم کولش بگیرم. مادرم تر و خشکم کرد در زمان ضعف و زبونی و بیماری‌اش میتوانم تر و خشکش کنم. مادرم شستشویم داد در زمان میری میتوانم من هم شستشو بدهم اگر بچه‌ی مودبی هستم، اگر بچه‌ی بافهمی هستم اگر بچه‌ی باشعوریم، اگر بچه‌ی نمک‌شناسیم.
مادرم مرا پوشاند به فرموده ی امام سجاد. حتی اگر خودش برهنه بود. مرا گرم کرد حتی اگر خودش در سرما بود. مرا خواباند حتی اگر خودش بیداری کشید من هم میتوانم این زحمات را جبران کنم. اما آن دو زحمت مادر به هیچ وجهی قابل جبران نیست. اینجاست که از نگاه پیشوایان دینی ما آقا سیدالساجدین فرمود: فَأوجَبُها عَلَيكَ حَقُّ أُمِّكَ، ثُمَّ حَقُّ أبيكَ
اول باید حق مادر را ادا کنی بعد حق پدر را. واجب ترین حق بر فرزند و بالاترین حق به فرزند، حق مادر است. اعظم الحق علی الرجل حق امک. بر انسان یا حق امه بر انسان هیچ حقی به اندازه ی حق مادر نیست. اینجاست به ما فهماندند اگر میخواهی در آینده پشت درب نمانی کلید بازگشایی در اختیار داشته باشی کف پای مادر را نگاه بکن. نه صورت را فقط نه چشم را فقط نه سر را فقط. فرمودند بهشت کف پای مادر است. «الجنه تحت أقدام الامهات»
آمد پیش یک عالم گفت من دیشب یک خواب عجیبی در حقت دیدم گفت چه بود؟ گفت دیدم دانه دانه موی صورتت مروارید آویزان بود. گفت میدانی چه کار کردم دیشب؟ گفت نمی‌دانم. گفت دیدم مادرم خوابیده خیلی خوشحال شدم که مادرم را در آرامش و استراحت دیدم. بالشتم را گذاشتم کف پای مادر صورتم را گذاشتم زیر پای مادر.
«الجنه تحت أقدام الامهات»
سیدالساجدین، زین‌العابدین فرمود: میدانی چرا حق مادر مقدم ترین حق است؟ چون او درباره‌ی فرزند اموری را تحمل میکند و رنجی را با تمام وجود می‌پذیرد که ظرفیت تحمل دیگران نیست. او از ثمره‌ی دل فرزند را تغدیه می‌کند که در عرضه‌ی دیگران نیست. او با گوش، با چشم، با دست، با پا، دقت کنید با مو، با پوست، با همه‌ی جوارح و تمامی وجود بچه را پذیرایی می‌کند اما نه با کراهت و بی‌میلی با خوشحالی و خوشرویی از فرزند صیانت می‌کند.
وَ أَنّهَا وَقَتْكَ بِسَمْعِهَا وَ بَصَرِهَا وَ يَدِهَا وَ رِجْلِهَا وَ شَعْرِهَا وَ بَشَرِهَا وَ جَمِيعِ جَوَارِحِهَا
هیچ گوشی به اندازه‌ی گوش مادر هیچ چشمی به اندازه‌ی چشم مادر هیچ دستی به اندازه‌ی دست مادر هیچ پایی به اندازه‌ی پای مادر به تعبیر سید‌الساجدین هیچ عضوی از اعضاء از هیچ‌کس به اندازه‌ی اعضاء مادر وقف بچه نیست. اینجاست که دین مبین اسلام حق مادر را بالاترین حق مطرح کرده است و آقا امام سجاد .... هیچ کس قدرت شکرگزاری زحمات مادر را نخواهد داشت. مادر روی کولش است دور کعبه دارد میچرخاند طواف می‌دهد چشمش به چشمش اما صادف افتاد. عرض کرد پسر پیامبر این ۱۸امین سال است که مادر عاجزم را با کول کردن آوردم برای حج نه فقط حج واجب؛ حج مستحب. آیا زحمات مادرم را جبران کردم؟ پسر پیامبر یک نگاهی به او کرد یک تشکر هم کرد تبریک هم گفت ولی فرمود بدان! زحمت یک شب مادر را هم با ۱۸ بار با کول گرفتن و به مکه آوردن نتوانستی جبران بکنی. ما شأن مادر را منزلت مادر را حق مادر  را جایگاه مادر را بیشتر ازین که توجه داریم، باید توجه داشته باشیم و لذا سالروز رحلت ام‌البنین این مادر بزرگوار که شایستگی‌اش همین بس که در دامن چهار پسر هر چهار پسر شهید عاشورا و ملازم رکاب اباعبدالله هستند می‌شود روز تکریم مادران و همسران مکرم شهیدان. تسلیت می‌گوییم به پیشگاه بقیه‌الله،رهبری معظم انقلاب و همه‌ی شما بزرگواران و به همه‌ی بانوان و مادران و خواهران.
إنّهُ أحسَنُ الحَديثِ و أبلَغُ المَوعِظَةِ کِتابُ الله
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
وَالْعَصْرِ ﴿۱﴾
إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾
إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ ﴿۳﴾
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمد لله و الصلواة و السلام علی رسول الله حَبِیبِ‏ إِلَهِ‏ الْعَالَمِینَ‏ أَبِی الْقَاسِمِ المصطفی مُحَمَّدِ. اللهم صلی علی امیرالمؤمنین (ع) و صل علی فَاطِمَةَ الزَّهْرَاءِ سَیدَةِ نِسَاءِ الْعَالَمِینَ وصل علی سبطی الرحمه و امامی الهدی الحسن و الحسین وصل علی ائمه المسلمین علی بن الحسین و محمد بن علی و جعفربن محمد و موسی ابن جعفر و علی ابن موسی و محمد ابن علی و علی ابن محمد و الحسن بن علی وحجة ابن الحسن المهدی صلواة الله و سلامه علیهم اجمعین اللهم انا راضین بهم ائمه فرضنا لهم انک علی کل شیء قدیر.
با توصیه‌ی مجدد به تقوا، مناسبت‌ها را یادآوری کنیم.
امروز جمعه ۲۴ دی ماه سالروز انتصاب رهبری معزز انقلاب به امامت جمعه‌ی تهران در سال ۵۸ با حکم امام امت(اعلی‌الله مقامه شریف)
شکشنبه سالروز وفات حضرت ام‌البنین و روز تکریم مادران و همسران شهداء و سالروز فرار شاه خائن از کشور در پی گسترش نهضت اسلامی ملت ایران در سال ۵۷
سه‌شنبه وقوع جنگ جمل بین مولا امیرالمؤمنین و سپاه ناکسین در سال ۳۶ قمری
و چهارشنبه روز غزه
رهبری معزز انقلاب در ۱۹ دی‌ماه در بیانات حکیمانه‌ی‌شان اشاره به محاسبات غلط آمریکایی‌ها در مقابله با انقلاب اسلامی ایران داشتند که‌ ما ملزمیم در خطبه‌ی دوم به این فراز از بیان این بزرگوار اشاره‌ی کوتاهی داشته باشیم.
اگر به تاریخ ۴۳ انقلاب اسلامی‌پان نگاه کنیم و تقابل با آمریکا، می‌بینیم محاسبات آمریکا راجع به انقلاب اسلامی ما چقدر دچار خطا و غلط و اشتباه بود. آن وقت به عمق کلام رهبری بهتر میتوانیم ما پی ببریم.
جالب توجه اینکه مقام معظم رهبری در دی‌ماه سال ۹۷ هم در دیدار با مردم عزیز قم باز هم به همین اشتباه محاسباتی آمریکا اشاره داشتند. ما فهرستی از این محاسبات غلط آمریکا را به عرض برسانیم.
پیش‌بینی آمریکا این بود که ایران در سال ۵۶ ثبات دارد نام ابران ایران را گذاشته بودند جزیره‌ی ثبات. خواندن این کشور تحت حکومت پهلوی به مسئله‌ی جزیره‌ی ثبات از نگاه آمریکایی‌ها خواندن درستی بود ولی تاریخ نشان داد که به‌کارگیری این واژه برای این کشور در آن برهه‌ی از زمان با پیدایش و رویش انقلاب اسلامی یک محاسبات بود. چراکه ۱۰ روز بعد قیامی فراگیر و مردمی آغاز شد و بساط پهلوی را به سرعت برچید. با اوج گیری انقلاب اسلامی ژنرال ه و قره باغی که از فرماندهان ارتش پهلوی بود کشتار گسترده و وسیعی را در حفظ حکومت پهلوی توصیه کرد و گفت کشتارتان سبب می‌شود که مردم وحشت کنند و بترسند و له خانه‌ها برگردند و کشور ایران آسیب نبیند. توصیه ای بر محاسبه‌ی ترس مردم به قره‌باقی و ارتش به اصطلاح حکومت روز داشت ولی محاسبه محاسبه‌ی غلطی بود. هرکجا شهیدی روی دست مردم آمد غیرت مردمی جوشید و تبدیل به قیام گسترده‌تر شد.
برای آزادسازی جاسوسان آمریکایی طرح پنجه عقاب یا عملیات طبس را طراحی کردند و به اجرا گذاشتند که با این طریق بتوانند کشور را غافل‌گیر کنند و جاسوسان آمریکایی را نجات بدهند ولی به شکست انجامید و منجر به رسوایی سیاسی و نظامی آمریکا شد.
راه‌اندازی جنگ ۸ ساله‌ی تحمیلی و حمایت همه جانبه از صدام افلقی با امید براندازی جمهوری اسلامی انجام گرفت. مطمئن بودند که انقلاب ایرانی سقوط خواهد کرد. انقلاب اسلامی از دست خواهد رفت وعده‌ی ۷ روز بعد در تهران  و ۳ روز بعد در خوزستان و از این قماش محاسبات داشتند و وعده میدادند، اما در نهایت نه تنها موجب شکست صدام شد، بلکه باعث اقتدار و امنیت ایران هم شد. برای تضعیف و زمین‌گیر کردن ایران در این جنگ تحمیلی ۸ ساله، آمریکا ما را تحریم تسلیحاتی کرد به گونه‌ای که به فرموده‌ی رهبری معزز انقلاب حتی کشور های همسایه‌ی دوست هم به ما سیم خاردار نمی فروختند بر این باور که کاربرد نظامی دارد خواستند ازین طریق به اصطلاح نا را در منگنه و شکست قرار بدهند اما باعث شکوفایی و خودکفایی ایران در بسیاری از عرصه‌های نطامی و اجتماعی و اقتصادی شد و جزء اشتباهات محاسباتی آمریکا قلمداد می‌شود.
در عملیات مرصاد به وسیله‌ی منافقین که در پایان جنگ اتفاق افتاد، محاسبه‌ی ۳ روز به تهران را دستیابی به مرکز تهران را در میدان آزادی تهران مصاحبه با کل دنیا را در این‌ شکل محاسبه کرده بودند اما هرگز به تهران نرسیدند بلکه هزاران تن در اسلام‌آباد بین اسلام‌آباد و کرمانشاه کشته شدند. محاسبه‌ی غلط گونه و اشتباه و به اصطلاح نادانانه بود.
آمریکایی‌ها بر این باور بودند که ایران با پذیرش قطعنامه اعتبار خود را از دست خواهد داد و چون پس از این پذیرش هم انقلابیون ایران سرخوردگی می‌کنند و هم مطالبات معیشتی مردم افزایش پیدا خواهد کرد و با این دو عامل نظام اسلامی سقوط خواهد کرد و بعد دیدند محاسباتشان به اشتباه درآمد. امریکایی‌ها باور داشتند که با رحلت امام امت و عزل قائم مقام رهبری جنگ قدرت در ایران آغاز خواهد شد و مسیر انقلاب را منحرف خواهد ساخت به گونه‌ای که در آن شرایط دور جدیدی با رویکرد غیرانقلابی به‌وجود خواهد آمد اما با انتخاب مجلس خبرگان، رهبری معزز انقلاب را به این سمت و با رهبری هوشمندانه امام خامنه‌ای حرکت در مسیر انقلاب و امام امت ادامه پیدا کرد حتی قدرت‌مندانه تر و با شکوه‌تر.
روز به روز و لحظه به لحظه
محاسبات آمریکایی‌ها غلط از آب در آمد.
آمریکایی‌ها با روی کار آمدن دولت اصلاحات در کشور گمان میکردند که ایران در حال پیمودن راه شوروی سابق است به سمت فروپاشي و دوره‌ی انقلاب ایران را سر آمده دیدند و گفتند دیگر در مردم روحیه‌ی انقلابی وجود نخواهد داشت و قطعا ایران در حال فروپاشی است حتی همین تحلیل را تحلیل‌گران داخلی هم به خورد جامعه میدادند ولی بعد معلوم شد که محاسبات، محاسباتِ غلطی بود.
آمریکا شدیدترین تحریم تاریخ را علیه ایران با هدف شوراندن ملت ایران علیه نظام به کار گرفتند و بر این باور بودند که دیگر عمر انقلاب به پایان رسید ولی محاسباتشان، محاسبات اشتباهی بود.
آمریکا آشوب تیر ۷۸ را فتنه‌های ۸۸ و آبان ۹۶ و آبان ۹۸ را به‌وجود آوردند و با تمام ابزار و توان از آشوب‌گران و فتنهجویان حمایت کردند و بر این باور بودند که کار انقلاب تمام شد و چنین فرض می‌کردند که در این شرایط باید ما تیر خلاص را بزنیم و هرگز انقلاب عمر ۴۰ ساله‌ی خودش را نخواهد دید اما با حضور با مردم به موقع در صحنه و خلق ۹ دی، همه‌ی این توقعات و تمنیات شیاطین، اروپا و آمریکا نقش بر آب شد.
آمریکا و اسرائیل جنگ های مختلف نیابتی را در منطقه راه انداختند که نتیجه‌اش شد جنگ ۳۳ روزه‌ی لبنان، جنگ ۲۲ روزه و ۱۲ روزه‌ی سیف‌القدس در فلسطین، تهاجم به افغانستان را انجام دادند. تهاجم به عراق را انجام دادند. تهاجم به یمن را انجام دادند. جنگ‌های نیابتی ۸ ساله‌ی داعشی را در سوریه به وجود آورند. تکفیری ها را تا بن دندان مسلح و مجهز کردند تا بتوانند در عراق و سوریه بستر آشوب عمومی را فراهم کنند و همه‌ی این کارها به شکل مستقیم یا غیر مستقیم با هدف به زانو در آوردن انقلاب اسلامی ایران بود اما همه‌ی این جنگ های نیابتی باعث افزایش قدرت و نفود ایران در منطقه و باعث تأسیس ارتش مقاومت شده است. محاسبات آمریکایی‌ها غلط از آب در آمد.
آمریکایی‌هه با روی کار آمدن دولت اعتدال و پذیرش برام بر این باور بودند که ایران در داخل اعتماد مردمی را از دست خواهد داد و در خارج نفوذ و اعتبارش از بین خواهد رفت ولی دیدند که این محاسبات و پیش‌بینی هایشان جز ‌محاسبات غلط چیز دیگری نبود. همزمان با مذاکرات وین، آمریکا و اسراییل ایران را به حمله‌ی نظامی تهدید کردند و بر این باور بودند که ایران با این تهدید خواهد ترسید و تسلیم خواهد شد اما ایران این تهدید ها را فقط عملیات روانی تلقی کرده و به پشیزی نخرید و بر موضع خودش، مردانه و غیرت‌مندانه ایستاد و محاسبات آمریکایی‌ها و اقمار و ازناب‌شان غلط از آب در آمده است.
آنها بیش از سه دهه هست که ایران را مورد هجمه‌ی سنگین فرهنگی فرار داده اند و بر این باور بودند که با این هجمه‌ی سنگین فرهنگی می‌توانند جوانان ایران را به مثل جوانان برخی از کشورها به مثل جوانان برخی از کشور های حتی خاورمیانه از دین و انقلاب جدا کنند.
غافل از آنکه جوانان آبادانی تفکر انقلابی خودشان را بسیار بالا تر از پیش پاسداری می‌کنند.
آنها خواستند جوانانمان را از درون پوک کنند، بپوسانند و بی‌محتوی کنند اما در مقابل شاهد رویش گسترده‌ی روحیه‌ی انقلابی در جوانانمان هستیم.
اردوهای راهیان نور یک چشمه از آن است. اردوهای جهادی یک چشمه از آن است. گسترش اعتکاف یک چشمه از آن است. جوانان مدافع حرم یک چشمه از آن است که از دلش حججی ها روییده اند.
پیدایش‌مکتب حاج قاسم یک چشمه از آن است. جوانان هسته‌ای یک چشمه از آن است. جوانان خلاق در دانش‌های فضایی و نانویی یک چشمه از آن است به‌گونه‌ای که امروز رهبری معظم انقلاب امیدش به نسل جوان و نسل جوان سرمایه‌ی بی بدیل این نطام الهی است.
سوال!
چرا دستگاه های قوی و محاسباتی غرب این همه راه غلط را طی می‌کنند و در محاسباتش نمیتواند به درستی بیندیشد؟
چون در دستگاه محاسباتی غرب و حتی اروپا چون دستگاه ها صرفا مادی است چیزی از امور معنوی مانند ایمان، توکل، امداد غیبی جایگاهی ندارد.
آنها چه می‌فهمند تشییع ده ها میلیون جمعیت پای تابوت حاج قاسم یعنی چه؟ آنها چه می‌فهمند اربعین ۲۵ و ۳۰ میلیونی مردم یعنی چه؟ آنها چه می‌فهمند مجالس سالگرد عزیزان شهداء یعنی چه؟
آنها چه می‌فهمند مراسم اعتکاف یعنی چه؟ آنها چه می‌فهمند عذاداری محرم، هیات عزاداری یعنی چه؟
از دانشگاه هند یک گروهی آمده بودند در دانشگاه تهران، مهمان دانشگاه تهران شدند. با اینکه از هندوستان آمدند نه از آن طرف عالم به دنیای غرب.
عصر پنج شنبه دانشگاه تهران در ضیافت اینها را به زیارت مزار شهدا بهشت زهرا بردند. کنار هر قبر شهیدی گروهی نشسته، یک عزیزی بلندگو در دست دارد میخواند همه ی آن عزیزان دارند گریه می‌کنند. بهتشان زده گفتند چیه؟ گفتند عصر‌ پنج‌شنبه است و فرصت زیارتی قبور شهدا و اموات اینها آمدند برای زیارت عزیزانشان.
گفت این آقایی که ایستاده و بلند گو در دست دارد چه میخواند؟ گفت ما فرهنگمان این است در این مجالس در این حضور در این اماکن یک الگوی مشکلات داریم و آن حسین‌بن‌علی است. اینها می آیند اینجا اگر قبر پسرشان است از علی‌اکبر می‌خوانند اگر قبر برادرشان است از عباس می‌خوانند اگر قبر پدرشان است از حسین می‌خوانند اگر قبر خواهرشان است از زینب می‌خوانند اگر قبر دخترشان است از رقیه می‌خوانند. مصائب وارده براین خاندان را با کربلا تطبیق می‌دهند. و این ها هم که گریه میکنند برای عزیزان خودشان گریه نمی‌کنند. برای عزیزان عاشورا گریه می‌کنند. اینها در فکر فرو رفتند بعد گفتند والله این مردم خسته نمی‌شوند. این مردم نمی‌برند چون این مردم الگو دارند. این مردم الگو دارند که پیامبرشان در جنگ احزاب در سخت ترین شرایط قرار داشت ولی امید را از دست نداد. مولایشان امیر مؤمنان در همین جنگ های سه گانه از جمله جنگ جمل در سخت ترین شرایط جنگی قرار داشت ولی امید را از دست نداد.
جوانان عزیز برادران و خواهران والله دشمن با جنگ فرهنگی در کمین است. زیر پوسته‌ی دین و دینداری ما می‌خواهند مسائلی را رواج بدهند که با فرهنگ دینی، اخلاقی حتی ملی ما سازگار نیست. باید مواظبت بکنیم البته این بدین معنا نیست که اگر آمریکا در محاسبات اشتباه می‌کند ما در صدد تقویت روحیه‌ی انقلابی مان نباشیم. ما در صدد ارتقاء غیرت دینی مان نباشیم. ما در صدد افزایش بصیرت انقلابی مان نباشیم. ما در صدد مقابله با جنگ فرهنگی دشمن نباشیم. ما در صدد مقابله با جنگ اقتصادی دشمن نباشیم. ما باید با وفاداری عملی به آرمان های امامین انقلاب و شهداء والا مقام ایمانمان به عرصه‌ی ظهور برسانیم.
توفیق داشتم امروز صبح ساعت ۸ونیم رفتیم به سمت بزرک برای تشییع پیکر دو شهید به ظاهر و به فهم اندک بنده گمنام.
انبوه جمعیت در این صبح سرد در کنار پیکر های این دو شهید اجتماع کردند. یعنی چه؟ یعنی میثاق مجدد یعنی وفاداری به پیمان هایی که ما با شهدا بستیم.
امیدواریم انشالله بتوانیم این سرمایه ها را به خوبی پاس بداریم. آن ها به تکلیف به نحو احسن عمل کردند و ما به تکلیفمان باید عمل کنیم. طوری نباشیم بگوییم حالا ادارات ما نیمه تعطیل است چرا؟ چون هنوز حکم ابلاغ مسئولیت ما مشخص نشد. این طور نباشیم که درب ادارات ما نیمه باز باشد برای اینکه هنوز ما تکلیف روشنی از دولت جدید پیدا نکرده ایم. ما والله تعهد داریم. بدهکار امامین هستیم. بدهکار شهدا هستیم. بدهکار جانبازان انقلاب هستیم. رفتم به زیارت یک جانباز گفتند در همسایگی یک جانباز در حال کما است. یک روز نه یک ماه نه یک سال نه سال‌ها در حالت کما.
آیا دیدن این عزیزان والله برای ما نیرو بخش نیست؟
تکلیف آور نیست؟
وظیفه ساز نیست؟
ابلاغ فلان مسئول مافوق برای بنده تکلیف ساز است فقط؟
ما تعهد داریم. تدین داریم. سعی کنیم در صدد وفاداری عملی به آرمان های انقلاب‌مان باشیم.

إنّهُ أحسَنُ الحَديثِ و أبلَغُ المَوعِظَةِ کِتابُ الله
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ ﴿١﴾
فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ ﴿٢﴾
إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ ﴿٣﴾
اَللَّهُمَّ انْصُرْ اْلإِسْلَامَ وَالْمُسْلِمِینَ و انصر من نصر الدین
وَاخْذُلْ مَنْ خَذَلَ المؤمنین
اللهم اید حماة الدین لا سیما زعیمنا و قائدنا الامام خامنه ای

برچسب ها
کاشان - خیابان شهید بهشتی - کوچه جمال آباد - دفتر نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه کاشان - کدپستی: ۸۷۱۴۶۷۸۳۸۹
تلفن: ۵۵۷۸۱۸۱ - ۵۵۷۸۸۸۸ - ۵۵۷۲۲۴۴ (۰۳۱)
نمابر: ۵۵۷۸۱۸۲ (۰۳۱)
© کلیه حقوق مادی و معنوی برای پایگاه اطلاع رسانی سفیر ولایت محفوظ است. استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.