/
صفحه اصلی
/
خبرخوان
/
ارتباط با ما
/
¤ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۰ مهر
تاریخ خبر:۱۴۰۱ يکشنبه ۵ تير
چاپ خبر
نماینده ولی فقیه در کاشان: قضات از ظرفیت ایام محرم برای پیشگیری از وقوع جرم استفاده کنند نماینده ولی فقیه درکاشان با بیان اینکه قضات از ظرفیت ایام محرم در پیشگیری از وقوع جرم استفاده کنند، گفت: لازم است قضات در اجتماع عظیم دسته جات عزاداری امام حسین(ع)، ایام محرم، فاطمیه و ماه مبارک رمضان برای پیشگیری از وقوع جرم دقایقی به بیان دغدغه و آسیب‌های موجود در جامعه بپردازند.

حوزه / نماینده ولی فقیه درکاشان با بیان اینکه قضات از ظرفیت ایام محرم در پیشگیری از وقوع جرم استفاده کنند، گفت: لازم است قضات در اجتماع عظیم دسته جات عزاداری امام حسین(ع)، ایام محرم، فاطمیه و ماه مبارک رمضان برای پیشگیری از وقوع جرم دقایقی به بیان دغدغه و آسیب‌های موجود در جامعه بپردازند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در کاشان حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی امروز در دیدار با رئیس دادگستری و قضات شهرستان آران و بیدگل، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر و تبریک هفته قوه قضائیه، با اشاره به آیه 15 سوره شورا، اظهار داشت: اجرای عدالت یکی از ماموریت‌های پیامبراکرم(ص) بوده است.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی به نقش قوه قضاییه در نجات کشور از آسیب‌ها اشاره کرد و گفت: حضرت امام خمینی(ره) فرمودند "اگر قوه قضاییه بر اساس موازین اسلامی، انسانی رفتار کند، می‌تواند کشور را نجات دهد".

وی به تشریح تفاوت قضات قبل و بعد از انقلاب پرداخت و خاطر نشان کرد: قضات قبل از انقلاب کار فردی انجام می‌دادند، در حالی که عملکرد قضات فعلی به حساب نظام اسلامی ایران نوشته می‌شود.

امام جمعه کاشان با اشاره به روایتی از امام علی(ع) که فرمودند "دست حق پشتیبان کسانی است که به حق حکم کند"، عنوان کرد: اگر قاضی در حکم صادر کردن، ستم کند خداوند او را به خودش واگذار خواهد کرد.

وی به تاکید بر لزوم رعایت احتیاط در اجرای حکم، یادآور شد: قضات در اجرای حکم باید لازم است که از حضرت علی(ع) الگو برداری کنند.

نماینده ولی فقیه در کاشان به هفت وظیفه قضات در سند تحول اشاره کرد و یادآور شد: پیشگیری از وقوع جرم، رسیدگی به شکایات، تظلمات و اجرای حدود الهی از مهمترین وظایف قضات در سند تحول بنیادی است که باید به آن به صورت ویژه توجه کرد.

وی با بیان اینکه پیشگیری از وقوع جرم، برای کاهش پرونده‌های قضایی امری ضروری است، گفت: برای کاهش پرونده‌های قضایی لازم است که قبل از وقوع جرم، از سرچشمه پیشگیری‌های لازم به عمل آید.

نماینده ولی فقیه در کاشان، با بیان اینکه قضات از ظرفیت ایام محرم در پیشگیری از وقوع جرم استفاده کنند، اظهار داشت: لازم است قضات در اجتماع عظیم دسته جات عزاداری امام حسین(ع)، ایام محرم، فاطمیه و ماه مبارک رمضان برای پیشگیری از وقوع جرم دقایقی به بیان دغدغه و آسیب‌های موجود در جامعه بپردازند.

وی از اجرای طرح کاهش آمار طلاق با حضور تعدادی از طلاب دغدغه‌مند کاشان خبر داد و گفت: در این طرح پس از ریشه‌یابی عوامل طلاق، راه‌های درمان آن با ایجاد شغل، ترک اعتیاد و تبیین تمکین برطرف می‌گردد.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی، تصریح کرد: به طلاب دغدغه‌مند شهرستان آران و بیدگل نیز پیشنهاد می‌کنم با الگو برداری از طرح کاهش آمار طلاق در کاشان، با فعال نمودن کارگروه ویژه خانواده در فرمانداری این شهرستان، تمام تلاش خود را در کاهش آمار طلاق به کار گیرند.

امام جمعه کاشان خواستار اجرای کار فرهنگی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی شد و مطرح کرد: امروز لازم است تا ائمه جمعه، سازمان تبلیغات اسلامی، حوزه‌های علمیه، دانشگاه‌ها، رسانه ملی و آموزش و پرورش در کنار هم با اجرای کار فرهنگی مناسب در کاهش آسیب‌های اجتماعی بیش از پیش تلاش کنند.

وی در پایان با گلایه از کم کاری بعضی از نهادها در عرصه فعالیت‌های فرهنگی، گفت: قبول داریم با هجمه‌های فرهنگی غرب روبرو هستیم، اما اگر نهادهای فرهنگی به وظیفه خود به درستی عمل کرده بودند، شاهد برخی معضلات فرهنگی موجود در جامعه نبودیم.

در ابتدای این دیدار نیز رئیس دادگستری، دادستان و جمعی از قضات شهرستان آران و بیدگل به بیان مسائل مختلف و مشکلات حوزه قضایی پرداختند.

برچسب ها
نظر خود را ارسال نمایید.
دنبال کنید...
گزارش تصویری
تصاویر همایش مهدویت در کاشان : فرهنگ سرای علامه فیض کاشانی
تصاویر همایش مهدویت در کاشان : فرهنگ سرای علامه فیض کاشانی
تصاویر :
تصاویر :
تصاویر : جلسه شورای ترافیک با حضور حجت الاسلام حسینی :
تصاویر : جلسه شورای ترافیک با حضور حجت الاسلام حسینی :
آغاز سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه منطقه کاشان
آغاز سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه منطقه کاشان
حضور امام جمعه کاشان در مهدکودک سمیه
حضور امام جمعه کاشان در مهدکودک سمیه
تصاویر : افتتاح نمایشگاه تا قله افتخار :
تصاویر : افتتاح نمایشگاه تا قله افتخار :
تصاویر مراسم سوگواری امام حسن عسگری ع - حسینیه حضرت علی اکبر ع - ظهر روز شهادت
تصاویر مراسم سوگواری امام حسن عسگری ع - حسینیه حضرت علی اکبر ع - ظهر روز شهادت
همایش پیشکسوتان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس :
همایش پیشکسوتان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس :
بازدید از کانون فرهنگی تربیتی مسلم بن عقیل و اقامه نماز جماعت در مسجد الرسول
بازدید از کانون فرهنگی تربیتی مسلم بن عقیل و اقامه نماز جماعت در مسجد الرسول
امام جمعه کاشان : خون شهدا، جانفشانی آزادگان و ایثارگران و استقامت ملت ایران، نهال نظام اسلامی را به درخت تناور تبدیل نموده است
امام جمعه کاشان : خون شهدا، جانفشانی آزادگان و ایثارگران و استقامت ملت ایران، نهال نظام اسلامی را به درخت تناور تبدیل نموده است
تصاویر مراسم سوگواری در مسجد صادقیه - شهادت امام رضا ع
تصاویر مراسم سوگواری در مسجد صادقیه - شهادت امام رضا ع
تصاویر حضور در گلزار شهدای سن سن
تصاویر حضور در گلزار شهدای سن سن
تصاویر : دیدار  با هیات امناء موسسه  الغدیر و تقدیر هیات امنا از زحمات ۲۰ ساله جناب حاج مهدی توکلی
تصاویر : دیدار با هیات امناء موسسه الغدیر و تقدیر هیات امنا از زحمات ۲۰ ساله جناب حاج مهدی توکلی
تصاویر : حضو ر در امام زاده آقا علی عباس در بادرود ، حسینیه مرکزی و قبور شهدای گمنام شهر خالد آباد
تصاویر : حضو ر در امام زاده آقا علی عباس در بادرود ، حسینیه مرکزی و قبور شهدای گمنام شهر خالد آباد
پربازدیدترین خبرها
«خبر خوب» رویکرد امیدآفرینی است که خبرگزاری فارس آغاز کرده است حرکت در مسیر ولایت الهیه و تبلیغ غدیر بزرگترین امر به معروف می باشد علاوه بر تبلیغ لسانی، مردم را با غیر زبان به کار خیر دعوت کنیم خدمت به زائران امام حسین توفیق الهی است بازدید حضرت آیت الله سلیمانی، نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان از بخش های مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان نماینده مقام معظم رهبری درگذشت حجت‌الاسلام روح‌ الله حسینیان را تسلیت گفت. نقش رسانه در پیشرفت و تحول جامعه انتصاب نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه کاشان چشم‌انداز فرهنگی ۲۰ ساله کاشان توسط مسئولان شهر ارائه شود برخی‌ها تعیین قیمت سبد کالای منزل مردم را به انتخابات آمریکا گره زدند
کاشان - خیابان شهید بهشتی - کوچه جمال آباد - دفتر نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه کاشان - کدپستی: ۸۷۱۴۶۷۸۳۸۹
تلفن: ۵۵۷۸۱۸۱ - ۵۵۷۸۸۸۸ - ۵۵۷۲۲۴۴ (۰۳۱)
نمابر: ۵۵۷۸۱۸۲ (۰۳۱)
© کلیه حقوق مادی و معنوی برای پایگاه اطلاع رسانی سفیر ولایت محفوظ است. استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.