/
صفحه اصلی
/
خبرخوان
/
ارتباط با ما
/
¤
۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۸ خرداد
صفحه اصلی
اخبار
پیامها و نامهها
زندگینامه
خطبه نماز جمعه
دروس
پیام سفیر
حضور در مدارس
در محضر معصوم(ع)
سخن نوشته
پاسخ به سوالات
صحیفه سجادیه
فیلم
خطبه و صحیفه
کلیپ
سخنرانی
صوت
سخنرانی
کلاس و کارگاه
ریاض السالکین
متن
گزارش
مقاله
کتاب
عکس
فیلم
ارتباط با دفتر
تاریخ ارسال:
۱۴۰۲ جمعه ۱ ارديبهشت
چاپ خبر
نماز عبادی سیاسی جمعه کاشان به امامت حجتالاسلام والمسلمین سید سعید حسینی مورخ یکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۲
نماز عبادی سیاسی جمعه کاشان به امامت حجتالاسلام والمسلمین سید سعید حسینی مورخ یکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۲
خطبه اول
Your browser does not support this audio
خطبه دوم
Your browser does not support this audio
بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحيمِ
اَلْحَمْدُ وَ الثَّناءُ للهِ رَبِّ العالَمین وَ الصّلوة وَ السّلام علي خَيرَخَلقه و اشرف بَريّته مُحمد ابن عبداللّه صلي الله عليه و آله و سلم و علي اهل بيته الطيّبين الطاهرين سِیَّما بقیة اللهِ فی الارضین و لَعْنَةُ اللَهِ عَلَي أعْدآئِهِمْ أجْمَعينَ إلَي يَوْمِ الدّين
( اُوصیَکُم عِبادَالله وَ نَفسیِ بِتَقوَی الله) . برادران و خواهران ایمانی، خودم و شما را به رعایت بیشتر تقوای الهی توصیه می کنم، تقوا یعنی واجبات را انجام بدهیم و محرمات الهی را ترک کنیم. این هدف روزه داری هست.( يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنوا كُتِبَ عَلَيكُمُ الصِّيامُ كَما كُتِبَ عَلَى الَّذينَ مِن قَبلِكُم لَعَلَّكُم تَتَّقونَ ) خداوند روزه را واجب نمود تا به مقام تقوا برسیم. این که در این ساعت طولانی از خوردن و اشامیدن پرهیز می کنیم، اراده ما قوی می شود تا چشم ما حرام نبیند، گوش ما حرام نشنود و زبان ما حرام نگوید، امروز پنجاه و چهارمین خطبه حقیر هست، محضر صحیفه سجادیه می رویم و چند جمله از دعای 54 صحیفه، که اخرین دعا هم هست را خدمت شما عرض می کنم. دعاى آن حضرت درباره دور کردن و زدودن غم و اندوه است ( وَ كَانَ مِنْ دُعَائِهِ عَلَيْهِ السَّلَامُ فِي اسْتِكْشَافِ الْهُمُومِ.) در قسمتی از این دعا می خوانیم : ( يَا فَارِجَ الْهَمِّ ، وَ كَاشِفَ الْغَمِّ ، يَا رَحْمَانَ الدُّنْيَا وَ الآْخِرَةِ وَ رَحِيمَهُمَا ، صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ ، وَ افْرُجْ هَمِّي ، وَ اكْشِفْ غَمِّي ) ای خدایی که برطرف کننده اندوه و دلتنگی هستی، ای خدایی که هم در دنیا و هم درآخرت، رحمتِ رحمانی داری و رحمتِ رحیمی ! بر محمّد و آل محمّد درود فرست و اندوه و غم مرا از بین ببر و دلتنگی و غصّهام را برطرف کن. دعای زیبایی است که انشاء الله مراجعه کنید و کامل انرا بخوانید و من فقط یک جمله از دعا را توضیح می دهم.
امام سجاد با ما یاد دادند که خداوند هم رحمتِ رحمانی و هم رحمتِ رحیمی دارد. و هر دو هم در دنیا و در آخرت وجود دارد . باید کمی تامل نمود. تصور رحمتِ رحمانی و رحیمی خداوند در این دنیا راحت است. بزرگان در ذیل ( بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ ) فرموده اند : خداوند مهربان است با دو رحمتِ رحمانی که عام است و شامل انسان و غیر انسان می شود، تمام حیوانات و گیاهان از رزق خدا استفاده می کنند، انسان، هم چه مومن و چه کافر، بعنوان مثال، شمری که روی سینه امام حسین ع نشسته و سر معصوم را از بدن جدا می کند او هم از رحمتِ رحمانی خدا استفاده می کند، هوا را تنفس می کند، اب و غذا می خورد . اصل وجودش که زندهی است از رحمت رحمانی خداوند است هست این رحمت رحمانی خداوند در دنیا می باشد. رحمت رحیمی هم یعنی رحمت ویژه اهل تقوا، مانند شما که در مصلّی بقیه الا اعظم عج الله حضور دارید. شما مومن هستید. رحمت رحیمی مخصوص شما می باشد. مانند رحمتی که در وضو ذکر میکنیم، علی ع می فرمایند در موقع مسح سر این دعا را بخوانید : ( اَللّهُمَّ غَشِّنی برَحْمَتَکَ وَبَرَکاتِکَ و عفوک ) خدایا مرا مشمول رحمت ویژه خودت قرار بده. سر تا پا مرا غرق در رحمت کن، این رحمتِ رحیمی خداوند متعال می شود. دست انسان را می گیرد. در بزنگاه ها، انسان را از افتادن در منجلاب فساد نجات می دهد . این رحمت رحیمی خداوند به مومن است.
تاثیر ان در اخرت چیست. در اخرت، رحمت رحیمی راحت است بهشت با همه طبقاتش، از پائین ترین طبقه تا بالاترین درجات که رضوان من الله الااکبر است. این رحمت رحیمی خداوند در بهشت است. اما رحمت رحمانی و عام خداوند در اخرت که شامل کافر هم می شود چیست؟ شهید مطهری را در کتاب عدل الهی بحثی دارد و می گوید، کسانی که، یک کار خوبی انجام داده اند اما ایمان نداشته است. چیزی را اختراع کرده است مانند برق که ادیسون اختراع نموده یا کسی که بیمارستانی را ساخته است. اما م. من نبوده است. ایا این موارد برای انها خوب است؟ شهید مطهری ره درعدل الهی می فرمایند این ها باعث تخفیف الهی در عذاب است..
من نمونه عینی انرا عرض می کنم، شیخ عباس قمی، در سفینه البحار ذیل ماده ( ثوب ) اسمی را نام می برد و می فرماید : ثویبه کنیز ابولهب بوده است همان ابولهب که یک سوره برای او در قران نازل شده است . ( تَبَّتْ يَدَا أَبِي لَهَبٍ وَتَبَّ ) شیخ عباس می گوید : هر چند ابولهب در سخت ترین عذاب ها می باشد اما یک شب خداوند در جهنم به او تخفیف داده است . می فرماید : ابولهب عموی پیامبر ص که به درک واصل شد، برادرش عباس او را در خواب دید.
من شما را برتری و تفضیل دادم بر همه جهانیان. این تفضیلی که اینجا بیان شده یعنی این که، یک چیزهایی خداوند به بنی اسرائیل داد که در ان جهات به دیگران نداد، مانند تعداد زیاد، انبیا، انبیا بنی اسرائیل از همه بیشتر بودند یا ملوک، مُلک حضرت سلیمان، مُلک حضرت داوود، یا نجات از فرعون، با ان تمدن ظالمانه فرعونی، این نعمت ها را به بنی اسرائیل داد.
ان مطلبی که خیلی مهم است این است که بدانیم، سِرّ این که چرا خداوند به انها این همه نعمت داد؟ این برای ما درس است. سِرّ ان تبعیت از نبی خدا حضرت موسی بود. تا زمانی که تابع بودند این فضیلت نسبی بود، اما از زمانی که حرف پیامبر خود را گوش ندادند بحدّی که حضرت موسی در قران شکایت می کنند ، چرا مرا اذیت می کنید. ( وَإِذْ قَالَ مُوسَىٰ لِقَوْمِهِ يَا قَوْمِ لِمَ تُؤْذُونَنِي وَقَدْ تَعْلَمُونَ أَنِّي رَسُولُ اللَّهِ.) وقتی که حرف طاغوت ها را گوش نمودند، طبق ایه 78 مائده ( عَبَدَ الطَّاغُوتَ ) شدند. لذا ایه قران می فرماید :( لُعِنَ الَّذِينَ كَفَرُوا مِنْ بَنِي إِسْرائِيلَ عَلى لِسانِ داوُدَ وَ عِيسَى ابْنِ مَرْيَمَ ذلِكَ بِما عَصَوْا وَ كانُوا يَعْتَدُونَ ). دیگر ملعون شدند. همین قومی که برتری داده شده بود تبدیل شدند به قومی که قران می فرماید ( وَضُرِبَتْ عَلَيْهِمُ الذِّلَّةُ وَالْمَسْكَنَةُ وَبَاءُوا بِغَضَبٍ مِنَ اللَّهِ.) : دچار کینه و ذلت و اختلاف های داخلی شدند. ( وَأَلْقَيْنَا بَيْنَهُمُ الْعَدَاوَةَ وَالْبَغْضَاءَ إِلَىٰ يَوْمِ الْقِيَامَةِ.) و این هم برای ما درس است. اگر بخواهیم عزت خود را که داریم، داشته باشیم،. باید مسیر تبعیت از مقام معظم رهبری و نائب عام امام زمان را ادامه بدهیم به ابولهب گفت در که حالی؟ گفت در اتش برزخی می سوزم، اما خداوند شب های دوشنبه به من تخفیفی داده است و می توانم از بین دو انگشت سبابه و ابهام می توانم ابی مصرف کنم. گفتم چرا؟ گفت : موقعی که از پسر برادرم عبدالله ( پدر پیامبر ) و آمنه پسری به دنیا آمد، کسی که خبر برای من اورد کنیزم بود، انقدر خوشحال شدم و کنیزم را ازاد کردم، و او را ازاد کردم، همین کنیز، مقداری به پیامبر ص شیر داد. ( لما مات أبو لهب رأيته في منامي بعد حول, في شرّ حال, فقال: ما لقيت بعدكم راحة، إلاّ أنّ العذاب يخفّف عني كل يوم اثنين، قال: وذلك أنّ النبيّ ولد يوم الاثنين، وكانت ثويبة بشرت (أبا لهب) بمولده فأعتقها, وأشار إلى النّقرة التي تحت إبهامه وفي ذلك إشارة إلى حقارة ما سقي من الماء ) شیخ عباس قمی می فرماید : خدا به ابولهب، بخاطر خوشحال شدن در ولادت پیامبر ص ( هر چند بعدا بیشترین ظلم ها را کرده است) تخفیفی برای او قرار داده است، حال برای شما مسلمانان و مومنین که چگونه با رحمت خداوند برخورد خواهید کرد. این مصداقی از رحمت رحمانی خداوند در آخرت است
بحث اصلی ما در خطبه اول قران است. امروز ایه 47 بقره را توضیح می دهم ( يا بَنِي إِسْرائِيلَ اذْكُرُوا نِعْمَتِيَ الَّتِي أَنْعَمْتُ عَلَيْكُمْ وَ أَنِّي فَضَّلْتُكُمْ عَلَى الْعالَمِينَ ). اى بنىاسرائيل! نعمتى را كه به شما دادم ، بياد آوريد و اين كه من شما را بر جهانيان برترى بخشيدم. چند نکته را درباره این ایه خدمت شما عرض می کنم.
نکته اول این است، که در ایه 40 دقیقا اول این معنا و ایه تکرار شده است ( يا بَنِي إِسْرائِيلَ اذْكُرُوا نِعْمَتِيَ ) و بقیه ایه متفاوت می شود . مفسرین بحث می کنند چرا خداوند تکرار می کند. می فرمایند بخاطر اینکه اسباب غفلت برای انسان ها زیاد است، نعمت های خداوند را فراموش می کنیم. سِرّ تکرار های قران برای جدا کردن غفلت از انسان ها می باشد هفته قبل گفتم، غفلت باعث ضلالت است. دوام غفلت باعث کور شدن بصیرت انسان می شود اما یاداوری و ذکر نعمت های خداوند را بزرگان مصداق شکر نعمت می دانند ، این که به یاد انسان بیاید که من چه پدر و مادر خوبی دارم، چه همسر و فرزندان خوبی دارم، چه رهبر خوبی دارم. چه خدای خوب و مهربانی دارم
من معمولا در جشن فرشتگان و جشن تکلیف به بچه ها این جمله را برای بچه ها تکرار می کنم : دختران گلم، خدا شما را خیلی خیلی دوست دارد. در شب های احیا موقعی که می خواهم بگویم ( بِکَ یا اللّه) این جمله را می گفتم، خدا انقدر مهربان است که در بعضی از روایات امده که : می فرماید من با بندگانم این گونه برخورد می نمایم که انگار هیچ بنده ای در این عالم ندارم جز همین یک نفر، انقدر من با او مهربان هستم ، اما بعضی از ما به گونه ای برخورد می کنیم که همه غیر از خدا برای ما کاره ای هستند. پس اولین نکته، غفلت زدایی است. این سِرّ تکرار است
خداوند این نعمت را به خودش نسبت می دهد.( اذْكُرُوا نِعْمَتِيَ ) نعمت من!. من به شما این نعمت را دادم. بزرگان می گویند، یعنی این که، حواس شما باشد، نعمت از جانب خداست. از عالم بالا تنزل پیدا نموده و به ما رسیده است. لذا هم بنی اسرائیل باید مواظب می بود و هم امروز ملت بزرگ ایران، استقلال و ازادی که امروز ما داریم نعمت خداوند بوده است. بواسطه امام زمان ع خداوند این نعمت را به ما داده است. جوانان ما شاید باور نکنند در مقطعی قبل از انقلاب اسلامی رساله امام ره ممنوع بود. بیان احکام فرعی ممنوع بود. همین احکامی که برای زکات فطره امروز گفته شد زکات فطره را بدهید، اگر سید هستید زکات فطره را می توانید به سیّد و غیر سیّد بدهید. این احکام رساله است. رساله امام ممنوع بود. اگر رساله امام را می خواستیم تبادل کنیم باید اسم فرد دیگری را پشت جلد می زدیم نام مجتهد دیگری را می اوردیم، اما محتوای داخل رساله، احکام امام بود. حمل احکام فرعی اسلام در این کشور ممنوع بود. تصویر امام جرم بود. یک مرجع تقلیدِ نایب عام امام زمان، ما این شرایط را گذراندیم.
رهبر معظم انقلاب تعریف می کرد، یک نفر از پاکستان پیش من امده بود و خاطره تعریف می کرد، می گفت : در فلان پارک نشسته بودیم و مسائل سیاسی را مطرح می کردیم و صحبت می کردیم ، حضرت اقا فرمود، یعنی در پاکستان، انقدر ازادی هست که دو نفر می توانند دربا ه مسائل سیاسی صحبت کنند. انقدر در این کشور خفقان بود. این نعمت ازادی، ازادی بیان، نعمت استقلال، زیر زور امریکا و شوروی و ناتو نرفتن، هیچ کس نمی تواند مساله ای را به جمهوری اسلامی دیکته کند ( اذْكُرُوا نِعْمَتِيَ الَّتِي أَنْعَمْتُ عَلَيْكُمْ )
خطبه دوم
بسم الله الرحمن الرحيم
الحمد و الثناء لله رب العالمين و الصلوات و السلام علي خير خلقه و اشرف بريّته محمد ابن عبدالله صلی الله علیه وآله و سلم، و صل علي اميرالمؤمنين علي ابن ابي طالب و صل علي الصديقه الطاهره فاطمه الزكيه سيده نساءالعالمين، و صل علي الحسن و الحسين سيدي شباب اهل الجنّه و صل علي علي ابن الحسين زينالعابدين و محمد بن علي الباقر و جعفر بن محمد الصادق و موسي ابن جعفر الكاظم و عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى و محمد ابن علي الجواد، و علي ابن محمد الهادي و الحسن ابن علي الزكي العسكري، و الحجت ابن الحسن المهدي القائمَ المنتظر، بِهِمْ نتَوَلَّى و من اعدائهم نتبرء الی الله
اوصيکم عباداللّه و نفسي بتقوي الله
توصیه مصداقی بنده به تقوی، نهجالبلاغه است که به حکمت نوزدهم رسیدیم
امیرالمؤمنین (علیهالسلام) میفرمایند: «مَنْ جَرَى فِي عِنَان أَمَلِهِ، عَثَرَ بِأَجَلِهِ»
هر كه عنان مركب آرزو را رها كند و در پى آن بشتابد مرگش بلغزاند و بر زمين زند.
مرحوم آقای خوئی در منهاج البراعه: حضرت امیرالمؤمنین آرزو را تشبیه به یک اسب چموش کرده که اگر افسارش را نگیری انسان را به این طرف و آن طرف تا بالاخره به زمین میزند
«شبّه علیهالسلام الأمل بفرس شموس لا بدّ من ضبط عنانه و صدّه عن الجری إلی حیث یشاء، فمن ألقی عنانه و أرسله و جری معه فحاله کحال من رکب فرسا شموسا فأرسل عنانه یرکض حیث شاء»
آیه الله مکارم میفرماید: آرزو دو گونه داریم یکی ممدوح و دیگری مذموم
ممدوح مثل این است که خداوند آرزویش باشد «یا مُنْتَهی هِمَمِ الْعارِفینَ» بهوسیله این آرزوی مثبت و ممدوح است که مادر بچهاش را شیر میدهد چرا که آرزو دارد این بچه بزرگ شود ازدواج کند صاحب نوه بشود این آرزو هست که مادر را در برابر تمام مشکلات استقامت میدهد
رسولُ اللّه صلى الله عليه و آله : «الأملُ رَحمةٌ لاِمّتي ، و لَوْ لا الأملُ ما أرْضَعَتْ والِدَةٌ وَلَدَها»
آرزو، براى امت من رحمت است. و اگر آرزو نبود ، هيچ مادرى فرزند خود را شير نمى داد.
اما آن آرزوی که در حکمت نوزدهم تقبیح شده آرزوی مذموم و نامعقول هست آرزوی که انسان را از معاد، مرگ و آخرت غافل بکند چنان سرگرم کارهای روزانه کارخانهاش میشود که اگر شما تماس بگیرید بگوید: داریم بسته معیشتی تهیه کنیم صدهزار تومان از شما میخواهیم میگوید: من اولویت دیگری دارم
مناسبتها:
1-وداع با ماه رمضان
خودم و شما را توصیه میکنم دعای 45 صحیفه را بخوانیم بیست تا سلام خداحافظی امام سجاد با ماه رمضان دارد
اولین سلام ایشان این است
«السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا شَهْرَ اللهِ الاكْبَرَ، وَيَا عِيْدَ أَوْلِيَائِهِ» سلام بر تو ای بزرگترین ماه خدا! و ای عید دوستانش!
در هجدهمین سلام میفرماید: «أَلسَّلاَمُ عَلَيْـكَ وَعَلَى لَيْلَةِ الْقَدْرِ الَّتِي هِيَ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْر»
سلام بر تو و بر شب قدری که از هزار ماه بهتر است.
در نوزدهمین سلام میفرماید: «السَّلامُ عَلَيْكَ مَا كَانَ أَحْرَصَنَا بِالْأَمْسِ عَلَيْكَ، وَ أَشَدَّ شَوْقَنَا غَدا إِلَيْكَ»
سلام بر تو که دیروز، نسبت به تو چه خواستار و آرزومند بودیم؛ و فردا بهسوی تو، چه بسیار شوق داریم.
و در بیستمین سلام می فرماید: « السَّلامُ عَلَيْكَ وَ عَلَى فَضْلِكَ الَّذِي حُرِمْنَاهُ، وَ عَلَى مَاضٍ مِنْ بَرَكَاتِكَ سُلِبْنَاهُ»
سلام بر تو و بر فضیلتت که از آن محروم شدیم؛ و بر برکات گذشتهات که از ما گرفته شد.
یک مصداق رحمت رحیمیه این است شما یک آیه بخوانی ثواب یک ختم قران برایت مینویسند
یک سوره واقعه بخوانی که 96 آیه دارد 96 ختم قران برای شما مینویسند
مثل این که در یک محوطهای قرار گرفتید همهاش طلا به شما میگویند: هر چقدر میتوانید برای خودتان جمع کنید فرصتتان هم تا غروب است.
2- شب عید فطر
امشب کمتر از شب قدر نیست مثل شب 23 دو تا غسل دارد یک غسل غروب آفتاب یک غسل هم آخر شب
احیا، نماز، دعا، ماندن در مسجد و زیارت امام حسین علیهالسلام هرچند به یک سلام در این شب مستحب است
نمازهای دارد از جمله این نماز که 7 تا دو رکعت نماز دارد که در هر رکعت حمد و آیه اول آیه الله کرسی و سه بار سوره توحید و بعد نماز هم یک دعا است
فرمودند: هر رکعت این نماز معادل چهل سال عبادت است و معادل عبادت هر کسی است که در طول دنیا روزه گرفته. این میشود رحمت رحیمیه
3-شهادت امیر سپهبد قرنی در سوم اردیبهشت سال 1358
ایشان جلوی تجزیهطلبان کردستان ایستاد نگذاشت کردستان از جمهوری اسلامی جدا بشود.
4- شکست حمله به طبس 5 اردیبهشت سال 1359
سوره مبارکه فیل را بادقت مدنظر قرار بدهید که خداوند میفرماید:
«أَلَمْ تَرَ كَيْفَ فَعَلَ رَبُّكَ بِأَصْحَابِ الْفِيلِ»
مگر نديدى پروردگارت با پيلداران چه كرد
و در آخرین آیه میفرماید: «فَجَعَلَهُمْ کَعَصْفٍ مَأْكُولٍ» [سرانجام خدا] آنان را مانند گندمی که درونش خورده شده گردانيد.
همان خدای طبس امروز هم در مقابل قدرتنمایی ناتو، آمریکا و تمام پایگاه نظامیشان وجود دارد
ما خدا را شاکریم بهخاطر وحدت بین سپاه و ارتش که این یک نعمت است
روز ارتش که میشود سردار سلامی دیدن امیر موسوی میرود و روز بسیج امیر موسوی به دیدار فرمانده سپاه میرود ید واحده زیر مجموعه فرماندهی معظم کل قوی
من در دیدار همین مجموعه که آمدند دیدار من بهشان گفتم: بالاترین افتخار برای ارتش این هست که زیرمجموعه ولایتفقیه است با یک واسطه زیرمجموعه امامزمان است یک زمانی فرمانده ارتش شرابخوار، تارک الصلاه بود کسی که غرق در فحشا بود و قبلش هم پدر بیسوادش بود
همه باید قدر ولایتفقیه را بدانیم خصوصاً نیروهای نظامی همین آقای امیر موسوی گفت: من نظامیگری را هم در داخل و هم در خارج از کشور دانشگاههای متعدد دیدهام گاهی اوقات طرحی را خدمت رهبر معظم انقلاب میبریم میگویم: ما نظرمان این است که برای مقابله با آمریکا این کار را بکنیم رهبر معظم میفرماید: این دام آمریکاست وارد نشوید خود ایشان میگوید: رهبر معظم 7 بار سایه جنگ مسلم را از سر کشور ما دفع کرده یک نمونهاش در سال 1369 بود که بوش پدر به عراق حمله کرد خودشان صدام را هلدادن کویت را بگیر تا یک بهانه درست بشود برای این که بعدش بیایند حمله کنند به صدام وقتی به صدام حمله کردند در مجلس شورای اسلامی بعضی از نمایندگان مجلس سخنرانی کردند گفتند: صدام الان توبه کرده همانند خالد ابن ولید شده باید به کمکش برویم
رهبر معظم انقلاب در سخنرانی در حسینیه امام فرمودند: نه، هم صدام ظالم است و آمریکا ظالم است «اللهم اشغل الظالمین بالظالمین» شده است و ما بیطرف هستیم. عربستان بعداً پیام داد که هدف اصلی آمریکاییها از حمله به عراق ایران بود میخواستند شما داخل بشوید تا ایران را بکوبند با این بیطرفی جمهوری اسلامی و تدبیر رهبر معظم انقلاب انجام دادند سایه قطعی جنگ از کشور ما برطرف شد.
5-دیدار رهبر معظم با دانشجویان در 29 فروردین 1402
نکات بیشماری در این دیدار بود از جمله فرمودند: مهمترین اولویت برای این که دانشجو بتواند موفق شود این هست که مبانی دینی و معرفتیاش را محکم بکند اگر مبانی معرفتی یک جوان بهخصوص دانشجو مستحکم باشد دلش محکم میشود وقتی دل او محکم شد حرکتش مستمر میشود دیگر امروز دیندار فردا بیدین نمیشود بعد فرمودند: این اطمینان دل که آمد ایمانش همافزایش پیدا میکند خداوند در آیه شریفه 4 سوره فتح میفرماید:
«هُوَ الَّذِي أَنْزَلَ السَّكِينَةَ فِي قُلُوبِ الْمُؤْمِنِينَ لِيَزْدَادُوا إِيمَانًا مَعَ إِيمَانِهِمْ»
اوست که آرامش را در دلهای مؤمنان نازل کرد، تا ایمانی بر ایمانشان بیفزاید.
یک هشداری هم رهبر معظم دادند که مواظب باشید که قصد دانشجو یا تشکل دانشجوی دیدهشدن نباشد
این همان تشری است که خداوند در آیات 4 تا 6 سوره ماعون می زند «فَوَيْلٌ لِلْمُصَلِّينَ * الَّذِينَ هُمْ عَنْ صَلَاتِهِمْ سَاهُونَ * الَّذِينَ هُمْ يُرَاءُونَ»
پس وای بر نمازگزاران * که از نمازشان غافل و نسبت به آن سهل انگارند. * همانان که همواره ریا می کنند.
مواظب باشید کارهایتان برای دیدهشدن نباشد که اگر این باشد کارهایتان بیبرکت و کماثر یا بیاثر میشود.
فرمودند: جلسات قدر امسال پرشورتر از پارسال. روز قدس امسال جمعیتش فشردهتر از پارسال، 22 بهمن امسال دوبرابر جمعیت سال قبل علیرغم این که بوقهای تبلیغاتی دشمن دارند بدبینی را ایجاد میکنند در ذهن جوانها اما در کف میدان مردم اعتنایی نکردند و در 22 بهمن به سمت جمهوری اسلامی آمدند و در شبهای قدر هم به سمت معنویت آمدند
6-هشداری در رابطه 2 اردیبهشت 1402
کسانی که میخواهند در این تاریخ خارج از عرف شرعی یک کاری انجام بدهند؛ مثلاً تولد فرزندشان در این روز باشد درحالیکه هنوز موقع وضعحمل خانم نشده میروند نوبت میزنند که بهصورت سزارین این بچه به دنیا بیاید. من با اطبای کاشان مشورت کردم گفتم: چه ضرری دارد؟ طبق گزارشی که به من دادند گفتند: هفت ضرر دارد که عبارتاند از: 1- بهخاطر جراحی شکم خطر چسبندگی احشا درون شکم وجود دارد و بعداً اگر بخواهد برای این خانم جراحی به وجود بیاید با خطر بیشتر مواجه میشود 2- برای فرزند دار شدن بعدی محدودیت ایجاد میشود 3- بهخاطر عدم عبور این جنین از کانال اصلی زایمان نیاز تخلیه ریه و به تبعه آن عفونت تنفسی و بستریشدن بچه احتمالش زیاد هست 4- در صورت عدم نیاز به جراحی، مسئولیت شرعی برعهده فرد است 5- در سزارینهای تکراری از ترس شروع درد گاهی جراحی زودتر از موعد انجام میشود که باعث میشود کودک کموزن و نارس متولد شود 6- خطر داروهای بیهوشی و بیحسی برای این مادر 7- بهخاطر درد شدید که مادر دارد در این زایمان غیرطبیعی باعث میشود که شیردهی این بچهاش در روزهای اول دچار مشکل بشود مشکل مادر در مراقبت از نوزاد و شکست در شیردهی بهخاطر دردهای روز اول همه این کارها را میکنند بهخاطر این که عدد شناسنامه بچه بشود 2/2/1402 اینها ضرر جسمی بود
امام ضرر معنویاش جوانی خدمت پیامبر اکرم آمد و گفت: یا رسولالله من حق مادرم را انجام دادم فرمودند: چهکار کردید؟ گفت: یک سفر حج مادرم را چون توان نداشت بر دوش خودم سفر کردم تمام سعی صفا و مروه بردم دوره خانه خدا 7 دور طوافش دادم رمی جمرات بردمش همه این کارها را درحالیکه مادرم بر دوشم بود انجام دادم پیامبر اکرم فرمودند: تمام این کارهای که کردی یک ناله از نالههای موقع تولدت که مادر درد میکشید یک ناله میزد جبران نشده پس آن خانمی که طبیعی زایمان میکند بفهمد درد او موقع زایمان این قدر اجر دارد که اصلاً عدد ثوابش در روایات بیان نشده است قابلشمارش نیست
7- تذکری دررابطهبا کنار گیری وزیر جهاد کشاورزی
وقتی که آقای ساداتی نژاد کنار رفتن دو برخورد را در منطقه کاشان با ایشان شاهد بودم یک برخورد اظهار شادمانی و تبریک بود که بالاخره ساداتی نژادیسم پایان پیدا کرد آن تفکر تمام شد و وقتی که رئیس قافله کنار رفت باید تلاش کنیم مهرههای که ایشان در شهرستان نصبکرده یکییکی کنار بزنیم
تفکر دوم موضعی بود که خود دولت جمهوری اسلامی گرفت سخنگوی دولت بهعنوان رسمیترین سخن از سوی رئیسجمهور عزیز و انقلابی بیان کردند: آقای دکتر ساداتی نژاد استعفا دادند و کسی که الان سرپرست وزارت کشاورزی شده است یکی از معاونین ایشان است و در آینده حتماً از ظرفیت دکتر ساداتی نژاد و دکتر میر کاظمی در دولت استفاده میشود توافقاتی هم انجامگرفته است
من عرض میکنم با هر تفکری که هستیم اصلاحطلب، اصول گری، طرفدار، مخالف هر تفکری که هستیم بهعنوان پدر معنوی که از طرف رهبر معظم این مسئولیت روی دوش من گذاشته شده است توصیه میکنم در اظهارنظرهایتان از مدار تقوی و انصاف هیچوقت خارج نشوید همیشه انصاف را رعایت بکنید
وقتی جناب آقای جاننثاری معاون سیاسی استاندار به کاشان تشریف آوردند گفتم: جنابعالی شخص قدرتمندی هستید اگر بیشتر از جناب استاندار نباشد کمتر هم نیست آن زمان حکم فرماندار کاشان نیامده بود گفتم: کمک کنید حکم استاندار بیاید ایشان گفت: آقای دکتر زارعی فرماندار ماست هیچکس حق ندارد به ایشان توهین بکند فرماندار منصوب استاندار و نظام مقدس جمهوری اسلامی است همه ادارات با همه سلایق از استاندارمان از وزیر کشور و از دولت محترم تابع هستیم. در همین مدت چندین نفر سراغ ما آمدند هم از سمت علما و هم از سیاسیون و هم از کشور و هم از آران و بیدگل افرادی را مطرح کردند برای کاندیدا شورای اسلامی و تقاضایشان از من این بود که حقیر از آن برادر بزرگوار حمایت کنم من ضمن احترام به آن واسطههای که ارزشمند هستند به همه یک جمله مشترک گفتم؛ گفتم: نماینده ولیفقیه در انتخابات آینده بهعنوان حمایت از یک فرد خاص بههیچوجه دخالت نخواهد کرد و حقیر رأیام مخفی خواهند ماند حتی رئیسدفتر من جناب آقای حلاجی از رای من باخبر نخواهد شد.
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾
اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾
لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾
وَلَمْ يَكُنْ لَهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾
برچسب ها
مطالب مرتبط
حکمت 26 نهج البلاغه: رنگ رخساره خبر میدهد از سرّ درون
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۶ خرداد
روز جهانی محیط زیست
۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ خرداد
دستاورد قیام پانزدهم خرداد، پیروزی ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷ است
۱۴۰۲ شنبه ۱۳ خرداد
امام خمینی(ره) سیاست نه شرقی نه غربی را به ما آموخت
۱۴۰۲ شنبه ۱۳ خرداد
نماز عبادی سیاسی جمعه کاشان به امامت حجتالاسلام والمسلمین سید سعید حسینی مورخ دوازدهم خرداد ۱۴۰۲
۱۴۰۲ جمعه ۱۲ خرداد
کاشان - خیابان شهید بهشتی - کوچه جمال آباد - دفتر نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه کاشان - کدپستی: ۸۷۱۴۶۷۸۳۸۹
تلفن: ۵۵۷۸۱۸۱ - ۵۵۷۸۸۸۸ - ۵۵۷۲۲۴۴ (۰۳۱)
نمابر: ۵۵۷۸۱۸۲ (۰۳۱)
© کلیه حقوق مادی و معنوی برای پایگاه اطلاع رسانی سفیر ولایت محفوظ است. استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.