/
صفحه اصلی
/
خبرخوان
/
ارتباط با ما
/
¤ ۱۴۰۵ دوشنبه ۱۳ مهر
تاریخ خبر:۱۴۰۰ پنج شنبه ۹ دي
چاپ خبر
نماینده ولی فقیه در کاشان: بیداری و بصیرت مردم در ۹ دی سبب حفظ نظام اسلامی شد آیت الله سلیمانی گفت: ۹ دی بر گرفته از ایمان و اعتقاد و اراده مردمی بود که با حضور به هنگام خود در صحنه به یکباره طومار فتنه را درهم پیچید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، آیت الله عباسعلی سلیمانی پیش از ظهر امروز در اجتماع مدم و میدانی بزرگداشت یوم الله 9 دی که در میدان 15 خرداد این شهرستان برگزار شد با گرامیداشت یوم الله 9 دی و طلیعه دهه بصیرت، گفت: 9 دی  روزبصیرت، آگاهی، شناخت و راهپیمایی مردم علیه توطئه هایی بود که استکبار توسط عوامل مزدور داخلی طراحی کرده بود.

وی دهه بصیرت امسال را دارای سه سرمایه بزرگ 9 دی در طلیعه دهه، 13 دی شهادت حاج قاسم سلیمانی و شهادت فاطمه زهرا(س) دانست و افزود: بصیرت، آگاهی، شناخت، معرفت و این موج بیداری و حماسه بی نظیر 9 دی را به فرماندهی کل قوا، ملت و مردم ایران، خانواده معظم شهدا، آزادگان، رزمندگان و جانبازان تبریک می گویم.

نماینده ولی فقیه در کاشان با اشاره به اینکه 9 دی فرمانده نظامی، مبلغ رسمی و بیانیه قانونی نداشت و از هیچ مرکزی دستور نگرفت، افزود: 9 دی بر گرفته از ایمان و اعتقاد و اراده مردمی بود که با حضور به هنگام خود درصحنه به یکباره طومار فتنه را درهم پیچید.

آیت الله سلیمانی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب از 9 دی به عنوان یوم الله نام برد، اظهار داشت: 9 دی دهه در تاریخ انقلاب اسلامی ایران به عنوان دهه بصیرت ثبت و ضبط شد.

وی همچنین با بیان اینکه امسال دهه بصیرت مناسبت های مهمی را در خودش جای داده است، یادآور شد: شهادت سرداردلها و سردا رشید اسلام، مرد میدان و ابرمرد تاریخ سردار سپبهد حاج قاسم سلیمانی با شهادت خودش در این دهه بارمعنایی این دهه را مضاعف کرد.

نماینده ولی فقیه در کاشان گفت: شهادت فاطمه زهرا(س) توانست در همان آغاز فتنه به جهان و جهانیان و امت اسلامی اثبات کند، آنها که ثثیفه را برغدیر ترجیح دادند راه اشتباه رفتند و بصیرت ما را افزایش داد.

آیت الله سلیمانی تأکید کرد: اگر مردم همیشه در صحنه ایران در 9 دی حماسه آفرینی نمی کردند فتنه 98 تار و پود نظام را مضمحل و نابود می کرد، اما بیداری و بصیرت مردم در 9 دی سبب حفظ نظام اسلامی شد.

نماینده ولی فقیه در کاشان با اشاره به اینکه امام صادق(ع) می فرماید زمان خود را درک کنید و از زمان عقب نمانید، افزود: ملت زمان شناس ایران در 9 دی به هنگام وارد صحنه شد و طومار فتنه و توطئه را برچید.

برچسب ها
نظر خود را ارسال نمایید.
دنبال کنید...
آخــرین خبــرها
فقر در جامعه ناشی از ضعف در عمل به دستورات دین است/ تضاد آشکار ایثار اسلامی با منطق سرمایه‌داری غرب ایران برای هر همه سناریوهای جبهه استکبار آماده است / هشدار درباره ماجراجویی در دریا و پاسخ کوبنده به هرگونه تعرض امام جمعه کاشان: دعای پدر و مادر در حق فرزندان، مانند دعای پیامبران مستجاب است رزمایش «جان‌فدا» پادزهر اغتشاشات توهمی دشمن است / تأکید بر تحول در روش‌های آموزش و ترویج فرهنگ ایثار در مدارس الگوی اصیل اهل‌بیت(ع) اجتناب کامل از گناه و مراقبت همه‌جانبه از جوارح است خنثی‌سازی توطئه محاصره و عملیات خرابکارانه دشمن با هوشیاری ملی / درخشش رئیس‌جمهور در رسواسازی استکبار جهانی در سازمان ملل
گزارش تصویری
منشور آدینه: انتظارات امام زمان (عج) و رسالت های اجتماعی در گام دوم انقلاب
منشور آدینه: انتظارات امام زمان (عج) و رسالت های اجتماعی در گام دوم انقلاب
دیدار با جانباز سرافراز دفاع مقدس «سید صدرالدین سراجی»
دیدار با جانباز سرافراز دفاع مقدس «سید صدرالدین سراجی»
نگرش های سعادت: از تذهیب نفس تا اقتدار ملی
نگرش های سعادت: از تذهیب نفس تا اقتدار ملی
راهبرد سعادت: از تقوای فردی تا تمدن نبوی
راهبرد سعادت: از تقوای فردی تا تمدن نبوی
نقشه راه بصیرت از معنویت تا مقاومت
نقشه راه بصیرت از معنویت تا مقاومت
مراسم گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان در دانشگاه فرهنگیان
مراسم گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان در دانشگاه فرهنگیان
اجتماع شبانه مردم کاشان در میدان نه دی
اجتماع شبانه مردم کاشان در میدان نه دی
عزت و اقتدار در پرتو تقوا
عزت و اقتدار در پرتو تقوا
جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان
جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان
دیدار با رئیس و کارکنان اداره کار و تعاون اجتماعی شهرستان کاشان
دیدار با رئیس و کارکنان اداره کار و تعاون اجتماعی شهرستان کاشان
منشور معنویت و اقتدار: از اخلاق منتظران تا بازدارندگی دفاعی
منشور معنویت و اقتدار: از اخلاق منتظران تا بازدارندگی دفاعی
دیدار با خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای با نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان
دیدار با خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای با نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان
حضور در جمع نمازگزاران مسجد حضرت ولی عصر(عج) خیابان کارگر
حضور در جمع نمازگزاران مسجد حضرت ولی عصر(عج) خیابان کارگر
دیدار با اعضا و خادمان ستاد نماز جمعه کاشان
دیدار با اعضا و خادمان ستاد نماز جمعه کاشان
پربازدیدترین خبرها
«خبر خوب» رویکرد امیدآفرینی است که خبرگزاری فارس آغاز کرده است حرکت در مسیر ولایت الهیه و تبلیغ غدیر بزرگترین امر به معروف می باشد علاوه بر تبلیغ لسانی، مردم را با غیر زبان به کار خیر دعوت کنیم لزوم رعایت سرعت و دقت در کار ارباب رجوع از سوی مسئولان خدمت به زائران امام حسین توفیق الهی است نقش رسانه در پیشرفت و تحول جامعه انتصاب نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه کاشان چشم‌انداز فرهنگی ۲۰ ساله کاشان توسط مسئولان شهر ارائه شود بازدید حضرت آیت الله سلیمانی، نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان از بخش های مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان نماینده مقام معظم رهبری درگذشت حجت‌الاسلام روح‌ الله حسینیان را تسلیت گفت.
کاشان - خیابان شهید بهشتی - کوچه جمال آباد - دفتر نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه کاشان - کدپستی: ۸۷۱۴۶۷۸۳۸۹
تلفن: ۵۵۷۸۱۸۱ - ۵۵۷۸۸۸۸ - ۵۵۷۲۲۴۴ (۰۳۱)
نمابر: ۵۵۷۸۱۸۲ (۰۳۱)
© کلیه حقوق مادی و معنوی برای پایگاه اطلاع رسانی سفیر ولایت محفوظ است. استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.