تاریخ خبر:۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۳ فروردين
دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران _ 207 ، سال سوم ،
امام جمعه کاشان : تضعیف احکام الهی ، مانع از ظهور برکات ان حکم الهی می شود
حجت الاسلام سید سعید حسینی : گر بخواهیم تعالیم دین اسلام را طبقه بندی کنیم ، نماز در بالاترین مرتبه طولی نسبت به سایر احکام قرار دارد
دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران _ 207 ، سال سوم ،
امام جمعه کاشان : تضعیف احکام الهی ، مانع از ظهور برکات ان حکم الهی می شود
حجت الاسلام سید سعید حسینی با حضور در منزل والد شهید نائینی با توجه به آثار و برکات نماز اظهار داشت : اگر بخواهیم تعالیم دین اسلام را طبقه بندی کنیم ، نماز در بالاترین مرتبه طولی نسبت به سایر احکام قرار دارد ، مسلم است در مقام انجام عمل به هر یک از دستورات خدا ، باید به جایگاه ان توجه کنیم . آثار و برکت وجودی اعمال ، علاوه بر اهمیتی که شارع برای ان قائل شده است . سبک شمردن احکام دین ، به معنی این است که اهمیت ان عمل را کم کنیم . این کاستن ، شامل محافظت نکردن و مراقبت نداشتن به وقت خاص ان ، ترجیح امور غیر ضروری بر ان ، یا درست عمل نکردن . همه این امور می تواند در حقیقت نوعی تضییع نماز باشد ، تضعیف در حکم الهی باشد . هر گونه تضعیفی ، مانع از ظهور برکات آثار بروز ان حکم می شود . پیامبر ص می فرماید : هر کس نماز را سبک بشمارد ، سزاوار عذاب آخرت است . امام صادق ع فرمود. : پیامبر ص در مدت بیماری اواخر عمر فرمودند : اگر کسی نماز را بعد از وقت بخواند ، تاخیر بیندازد شفاعت من به او نمی رسد .
ابوی شهید نائینی در این دیدار گفت : اگر کاری از روی عشق انجام شود ، سختی ان احساس نمی شود . وی گفت ، اولین نماز جمعه که در تهران به امامت اقای طالقانی برگزار شد به تهران رفتم . ولی الان برای رفتن به مسجد مشکل دارم ، لذا از فرصت جوانی باید استفاده کرد .