/
صفحه اصلی
/
خبرخوان
/
ارتباط با ما
/
¤ ۱۴۰۵ سه شنبه ۳۰ تير
تاریخ خبر:۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
چاپ خبر
نماینده ولی فقیه در کاشان تأکید کرد؛ لزوم فرهنگ سازی در رابطه با ازدواج آسان اصفهان – حجت الاسلام والمسلمین حسینی گفت: رئیس جمهور باید صدا و سیما و ارشاد اسلامی را موظف کند تا در ارتباط با ازدواج‌های آسان فرهنگ سازی کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی امروز در خطبه‌های این هفته نماز جمعه که در مصلی بقیه الله الاعظم(عج) شهرستان کاشان برگزار شد، با اشاره به هفته قرآنی دانشگاه‌های کاشان به مناسبت سالگرد علامه طباطبایی(ره)، گفت: بیش از یکهزار حافظ قرآن و نهج البلاغه و صحیفه سجادیه در کاشان تربیت شده اند.

وی با اشاره به اشاره به اینکه برخی از بانوان شهرستان کاشان حافظ قرآن و نهج البلاغه و صحیفه سجادیه هستند، افزود: فرزندان خود را به سمت قرآن و نهج البلاغه و صحیفه سجادیه سوق بدهید.

به گفته وی دانشگاه علوم پزشکی کاشان بیش از ۲۰ حافظ قرآن پزشک و پزشک متخصص دارد که این امر در تخصص آنها در حوزه پزشکی نیز تأثیرگذار است.

نماینده ولی فقیه در کاشان به نکات شش گانه‌ای که در اجلاس سه روز مجلس خبرگان رهبری در هفته جاری ارائه داد اشاره کرد و گفت: این شش نکته پیشنهادی مورد توجه قرار گرفت و رهبر معظم انقلاب تأکید کرد این نکات خوب است و باید مطالبه شود.

وی به یکی از این نکات شش گانه ارائه شده در ارتباط با جوانی جمعیت در اجلاس خبرگان رهبری اشاره کرد و اظهار داشت: رئیس جمهور باید صدا و سیما و ارشاد اسلامی را موظف کند تا در ارتباط با ازدواج‌های آسان فرهنگ سازی کنند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی یادآور شد: هفته گذشته هنگام خواندن عقد عروسی شیرین یک زوج جوان، پدر داماد خطاب به خانواده عروس گفت ما دختر شما را برای چادر و حجاب اش می‌خواهیم و جهیزیه برای ما هیچ اهمیتی ندارد.

وی با اشاره به اینکه خانواده عروس نیز ۱۴ سکه بهار آزادی، مهریه‌ای که از سوی رهبر معظم انقلاب اعلام شد را پذیرفتند، تأکید کرد: رسانه ملی باید مهریه و مراسم عقد و عروسی ساده را ترویج کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: رئیس جمهور که به دنبال حل معیشت مردم است باید بپذیرد اگر جوانان در سنین جوانی ازدواج کنند دو سوم دین خود را احراز کرده اند و اگر دین جوان احراز شود خداوند وعده داده برکت از زمین و آسمان برایشان نازل می‌شود.

وی در ادامه به اشاره به برگزاری کنگره ملی شهدای کاشان و نمایش میدانی این کنگره در مصلی بقیه الله الاعظم کاشان(عج)، گفت: استقبال نسل جوان از نمایش میدانی کنگره ملی شهدا که یک دوره کاشان شناسی است از اهمیت بالایی برخوردار است.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی به رخداد‌های جبهه مقاومت و غزه و چهلمین روز شهادت سید حسن نصرالله اشاره کرد و و با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب می‌فرماید، شهید سید حسن نصرالله به اسلام عزت داد، افزود: این تعبیری است که برای امام زمان(عج) به کار برده می‌شود.

وی به ادامه وحشی گری‌های رژیم صهیونیستی اشاره کرد و اظهار داشت: طی ۳۹۹ روز گذشته ۸۵ هزار تن بمب و انواع موشک توسط رژیم صهیونیستی بر سر مردم بی دفاع غزه فرو ریخته است و این درحالی است همه تسلیحات نظامی رژیم صهیونیستی از آمریکا و غرب بویژه از سوی آمریکا تامین می‌شود.

نماینده ولی فقیه در کاشان یادآور شد: طی این مدت ۶ هزار پرواز برای انتقال اسلحه و مهمات به رژیم صهیونیستی انجام شده و مدعیان دروغین حقوق بشر همچنان سکوت کرده اند.

وی با اشاره به اینکه بانوان غزه شب‌ها را با حجاب کامل وارد رخت‌خواب می‌شوند تا در صورت شهادت از نگاه نامحرم پوشیده باشند، گفت: بانوان ایرانی به چادر و مقنعه و روسری خود باید افتخار کنند.

به گفته وی مردم غزه رژیم صهیونیستی را به ستوه آورده اند به طوریکه ۱۵ هزار نفر صهیونیست از وحشت حملات جبهه مقاومت دائما در پناهگاه‌های خود به سر می‌برند و یک هزار نفر دیگر هم با به صدا درآمدن هر آژیر خطر به پناهگاه‌های خود می‌روند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی با بیان اینکه در حالیکه بیش از ۹۰ درصد اقتصاد رژیم صهیونیستی که از دریا تامین می‌شود و گلوگاه دریا در سلطه جبهه مقاومت است، گفت: دریای سرخ در اختیار انصارالله است و دریای مدیترانه در اختیار حزب الله است و خلیج فارس و دریای عمان تحت سلطه مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران است.

وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی تصور می‌کرد با شهادت رهبران مقاومت و انهدام تشکیلات میانی جبهه مقاومت و حزب الله از هم خواهد پاشید، اما بعد از شهادت سید حسن نصرالله، عملیات وعده صادق ۲ سبب افزایش روحیه حزب الله شد.

به گفته وی امروز فرماندهان حزب الله و جبهه مقاومت جوانتر و رشید‌تر از فرماندهان میانی شده و با ایمان راسخ همان مسیری را که شهید سید حسن نصرالله ترسیم کرده ادامه می‌دهند.

نماینده مردم استان اصفهان در مجلس خبرگان رهبری گفت: پیروزی‌های انصارالله قهرمان سبب شده است وزیر دفاع آلمان دستور بازگشت کشتی‌های نیروی دریایی که کار حفاظت از کشتی‌های رژیم صهیونیستی را بر عهده داشتند را بدهد.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی گفت: تحلیلگر آمریکایی در رابطه با عملیات اسرائیل اعتراف کرده است، حمله اسرائیل به ایران سه مرحله‌ای بود، اما در همان مرحله نخست که قرار بود پدافند ایران را نابود کنند شکست خوردند ضمن اینکه روزنامه اسرائیلی نیز اعتراف کرده پدافند هوایی ایران پنجمین قدرت جهان است که این اقتدار به واسطه جهاد و تلاش شهید تهرانی مقدم‌ها است.

به گفته وی امروز ایران به مرحله‌ای از اقتدار رسیده است که رهبر معظم انقلاب در دیدار با نمایندگان خبرگان رهبری با اطمینان می‌فرماید، ان شاءالله دنیا و منطقه روزی را خواهد دید که رژیم صهیونیستی توسط مجاهدین فی سبیل الله شکست می‌خورد.

نماینده ولی فقیه در کاشان همچنین به برخی از فراز‌های مهم رهبر معظم انقلاب در دیدار با خبرگان رهبری اشاره کرد و افزود: مهم ترین وظیفه رهبری حفظ جهت گیری هدف انقلاب اسلامی است و آن هدف محقق کردن توحید در زندگی مردم است.

وی به موضوع سند ۲۰۳۰ نیز اشاره کرد و با بیان اینکه هدف از اجرای سند ۲۰۳۰ محقق شدن یکسان سازی فرهنگ‌ها است، اظهار داشت: متاسفانه ۲۵ شهریور سال ۹۵ دولت وقت بدون اطلاع مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی این سند را امضا کرد.

به گفته وی با اجرای سند ۲۰۳۰ برای آمریکا و فرانسه و انگلیس سربازگیری می‌شود چرا که وقتی دشمن در داخل کشور موافق سند و سرباز داشته باشد غارت کشور برایشان آسان‌تر و راحت‌تر است.

نماینده ولی فقیه در کاشان از دانشگاه فرهنگیان به عنوان یکی از گلوگاه‌های اجرای سند ۲۰۳۰ در کشور نام برد و از وزیر آموزش و پرورش خواست ورودی‌های دانشگاه فرهنگیان اعم از دانشجو و استاد را دقیقا رصد کند تا استاد موافق سند ۲۰۳۰ جذب دانشگاه فرهنگیان نشود.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی ادامه داد: چنانچه استاد و یا دانشجوی موافق سند ۲۰۳۰ که مخالف منویات رهبر معظم انقلاب است جذب دانشگاه فرهنگیان شد باید ساز و کار انقطاع او از این مسند زودتر فراهم شود.

برچسب ها
نظر خود را ارسال نمایید.
دنبال کنید...
آخــرین خبــرها
مسیر نصرت: از همدلی قلبی تا مقاومت راهبردی هشدار قاطع جمهوری اسلامی به جبهه استکبار: در صورت تهاجم به حزب‌الله، مستقیماً وارد عمل می‌شویم / انتقام خون شهدای ما، نابودی کامل استکبار است مراسم بزرگداشت « مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله العظمی شهید امام خامنه ای رضوان الله علیه» هشدار قاطع امام جمعه کاشان نسبت به نقض عهد آمریکا: انتقام اصلی خون رهبر شهید، نابودی رژیم صهیونیستی و استکبار است امام جمعه کاشان : رسیدن به درجات عالی اخرت و منازل شریف بهشت با خوش اخلاقی بدست می اید ضرورت صیانت از انقلاب اسلامی در برابر انحرافات تاریخی؛ اجتماعات خیابانی پایه‌های انقلاب را مستحکم می‌کند
گزارش تصویری
مسیر نصرت: از همدلی قلبی تا مقاومت راهبردی
مسیر نصرت: از همدلی قلبی تا مقاومت راهبردی
مراسم بزرگداشت « مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله العظمی شهید امام خامنه ای رضوان الله علیه»
مراسم بزرگداشت « مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله العظمی شهید امام خامنه ای رضوان الله علیه»
حضور و سخنرانی نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان در یکی از تجمعات شبانه مردم انقلابی کاشان _ میدان خرمشهر
حضور و سخنرانی نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان در یکی از تجمعات شبانه مردم انقلابی کاشان _ میدان خرمشهر
منشور معنویت؛ خدمت و مقاومت
منشور معنویت؛ خدمت و مقاومت
مراسم عزاداری تاسوعا و عاشورای حسینی از طرف نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان
مراسم عزاداری تاسوعا و عاشورای حسینی از طرف نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان
سخنرانی نماینده ولی فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان در اولین سالگرد شهیدان جنگ ۱۲روزه
سخنرانی نماینده ولی فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان در اولین سالگرد شهیدان جنگ ۱۲روزه
دیدار نماینده ولی فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان با خانواده معزز شهدا و جانبازان
دیدار نماینده ولی فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان با خانواده معزز شهدا و جانبازان
اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء   و سخنرانی در جمع نمازگزاران مسجد جامع،  بارونق
اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء و سخنرانی در جمع نمازگزاران مسجد جامع، بارونق
اقتدار ملی و تکالیف ایمانی: گزیده راهبردهای معنوی و سیاسی
اقتدار ملی و تکالیف ایمانی: گزیده راهبردهای معنوی و سیاسی
دیدار نماینده ولی فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان با خانواده معزز شهدا و جانبازان
دیدار نماینده ولی فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان با خانواده معزز شهدا و جانبازان
بصیرت عاشورایی و اقتدار مقاومت
بصیرت عاشورایی و اقتدار مقاومت
اقتدار موشکی و ایستادگی ملی: پاسخ به جنگ ترکیبی
اقتدار موشکی و ایستادگی ملی: پاسخ به جنگ ترکیبی
سخنرانی نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان در تجمع شبانه مردم سن سن
سخنرانی نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان در تجمع شبانه مردم سن سن
دیدار نماینده ولی فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان با خانواده معزز شهدا
دیدار نماینده ولی فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان با خانواده معزز شهدا
پربازدیدترین خبرها
«خبر خوب» رویکرد امیدآفرینی است که خبرگزاری فارس آغاز کرده است حرکت در مسیر ولایت الهیه و تبلیغ غدیر بزرگترین امر به معروف می باشد علاوه بر تبلیغ لسانی، مردم را با غیر زبان به کار خیر دعوت کنیم لزوم رعایت سرعت و دقت در کار ارباب رجوع از سوی مسئولان خدمت به زائران امام حسین توفیق الهی است نقش رسانه در پیشرفت و تحول جامعه انتصاب نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه کاشان بازدید حضرت آیت الله سلیمانی، نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان از بخش های مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان چشم‌انداز فرهنگی ۲۰ ساله کاشان توسط مسئولان شهر ارائه شود نماینده مقام معظم رهبری درگذشت حجت‌الاسلام روح‌ الله حسینیان را تسلیت گفت.
کاشان - خیابان شهید بهشتی - کوچه جمال آباد - دفتر نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه کاشان - کدپستی: ۸۷۱۴۶۷۸۳۸۹
تلفن: ۵۵۷۸۱۸۱ - ۵۵۷۸۸۸۸ - ۵۵۷۲۲۴۴ (۰۳۱)
نمابر: ۵۵۷۸۱۸۲ (۰۳۱)
© کلیه حقوق مادی و معنوی برای پایگاه اطلاع رسانی سفیر ولایت محفوظ است. استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.