/
صفحه اصلی
/
خبرخوان
/
ارتباط با ما
/
¤ ۱۴۰۵ پنج شنبه ۱۴ خرداد
تاریخ خبر:۱۴۰۳ جمعه ۱۶ آذر
چاپ خبر
نماینده ولی فقیه در کاشان: حضرت فاطمه زهرا با جهاد تبیین حقانیت امیرمؤمنان را اثبات کرد حجت الاسلام والمسلمین حسینی گفت: حضرت فاطمه زهرا(س) برای دفاع از ولایت به میدان آمد و با جهاد تبیین حقانیت امیرمؤمنان(ع) را اثبات کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی در مراسم عزاداری حضرت فاطمه زهرا(س) که در مسجد الزهرا(س) برگزار شد، در رابطه با قیام حضرت فاطمه زهرا(س) در دفاع از ولایت، گفت: ما روی این سؤال که چگونه جبهه باطل توانست نقشه شیطانی خود را از انحراف در غدیر خم اجرایی کند باید تامل کنیم.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب می‌فرماید، مردم دو گروه هستند یا خواص و دارای فکر و بصیرت و اندیشه هستند و یا مردم عادی دنباله رو خواص هستند و خواص نیز دو گروه هستند یا خواص جبهه حق هستند و یا خواص جبهه باطل هستند.

به گفته وی هرزمانی که خواص جبهه باطل توانستند مردم عمومی را به طرف خود سوق دهند در نقشه خود موفق شدند، اما اگر خواص جبهه حق بتوانند عموم مردم را به سمت جبهه حق سوق دهند از خواص جبهه باطل هیچ کاری ساخته نخواهد بود.

نماینده ولی فقیه در کاشان ادامه داد: امام خمینی(ره) سردسته خواص جبهه حق بود و موفق شد در طول ۱۵ سال مردم را به سمت اهداف بلندی که داشت و خداوند به آن رضایت داشت متمایل کند.

وی با اشاره به اینکه زمانی که ملت ایران به ندای امام خمینی(ره) لبیک گفتند از خواص جبهه باطل دیگر هیچ کاری ساخته نبود، یادآور شد: شهید غدیر زاده در راهپیمایی سال ۴۲ کاشان در حالی به فیض شهادت نائل آمد که هنوز بدنه مردم کاشان به انقلاب نپیوسته بودند.

نماینده ولی فقیه در کاشان افزود: بعد از سال ۴۲ حدود ۱۵ سال اطلاعیه‌ها و پیام‌ها و صوت پیام‌های امام خمینی(ره) را از خارج کشور دریافت و تکثیر و در سراسر ایران منتشر شد تا مردم به جبهه حق پیوستند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی گفت: رهبری امام خمینی(ره) سبب شد تا عموم مردم ایران طی ۱۵ سال به اهداف ایشان آشنا و راهپیمایی‌های میلیونی سال ۵۷ سبب شد شاه به ناچار از ایران فرار کرد و جبهه حق بر جبهه باطل پیروز شد.

به گفته وی امروز نیز رهبر معظم انقلاب در ۹ دی مردم به خیابان آورد و نقشه دشمن را نقش بر آب کرد و نقش نتوانست سوء استفاده کند.

نماینده ولی فقیه در کاشان به چرایی این سوال که چرا زمان پیامبراکرم(ص) خواص جبهه باطل توانستند حرف خود را به کرسی بنشانند، اما خواص جبهه حق نتوانستند عموم مردم را با خودشان همراه کنند، گفت: عدم سوء استفاده از بیت المال توسط امیرمؤمنان(ع) همچین روحیه قبیله گرایی وعشیره گرایی و ضعف اقتصادی مردم صدر اسلام سه عامل مهمی بود که سبب شد مردم به جای اینکه به سوی خواص جبهه حق بروند به سمت خواص جبهه باطل رفتند.

به گفته وی امروز نیز باید مراقب بود و نباید از خواص جبهه باطل غفلت کرد، چرا که اگر بتوانند افکار عمومی را به سمت خود سوق دهند حرف خود را کرسی خواهند نشاند.

نماینده ولی فقیه در کاشان تأکید کرد: امروز نیز ما با چنین خطری مواجه هستیم و نقشه‌ها در طول تاریخ تکرار می‌شوند و استفاده از روش ها، امروز نیز مرسوم است.

وی افزود: حضرت فاطمه زهرا(س) در چنین شرایطی به میدان آمد و با جهاد تبیین حقانیت امیرمومنان(ع) را اثبات کرد و یکی از نکات خطبه فدک این است که هرجا اسلام در خطر قرار می‌گیرد پیامبر اکرم (ص) داماد خود امیرمومنان (ع) را به دل خطر می‌برد.

به گفته وی حضرت فاطمه زهرا (س) در بخشی از خطبه خود فضائل امیرمومنان (ع) را برای مردم بیان می‌کند و بخش قابل توجهی از خطبه فدکیه برای پاسخ به شبهات است.

نماینده ولی فقیه در کاشان گفت: امروز تنها همین یک خطبه فدکیه برای تشخیص جبهه حق از باطل کفایت می‌کند، اما مردم صدر اسلام به دلیل دنیا طلبی و ضعف اقتصادی و حساس بودن امیرمومنان(ع) در مساله بیت المال به سمت جبهه باطل رفتند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی یادآور شد: خطبه‌های فدکیه حضرت فاطمه زهرا(س) سبب شد امروز بعد از ۱۴۰۰ سال پرچم و علم فاطمیه همچنان برافراشته باشد و این پیروزی حضرت زهرا و امیرمومنان بر جبهه باطل است.

برچسب ها
نظر خود را ارسال نمایید.
دنبال کنید...
آخــرین خبــرها
منشور ولایت و مقاومت هشدار قاطع به هرگونه ماجراجویی آمریکا؛ تنگه هرمز و باب‌المندب هم‌زمان بسته خواهند شد / شعار «مرگ بر آمریکا و اسرائیل» فرهنگ دائمی مقاومت است امام جمعه کاشان : اخوت ایمانی بجای تفاخرات جاهلی/ مسابقه در ارزش های الهی و اخلاقی نه در تفاخر به مال پاسخ ایران به هرگونه جنگ‌افروزی آمریکا فرامنطقه‌ای خواهد بود / طبق پیش‌بینی رهبر انقلاب تنها ۱۵ سال تا نابودی اسرائیل باقی است هشدار قاطع به همسایگان خائن: در صورت واگذاری خاک به دشمن، به عنوان متجاوز با شما برخورد خواهد شد / اگر آمریکا غلطی بکند، جنگ فرامنطقه‌ای ایجاد می‌شود دیدار نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان با حجت الاسلام والمسلمین حاجی علی اکبری ریاست شورای سیاست گذاری ائمه جمعه
گزارش تصویری
منشور ولایت و مقاومت
منشور ولایت و مقاومت
نماز عید قربان به امامت نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان
نماز عید قربان به امامت نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان
مراسم یادواره ۷۸ شهید گمنام منطقه کاشان؛ گلزارشهدای گمنام راوند
مراسم یادواره ۷۸ شهید گمنام منطقه کاشان؛ گلزارشهدای گمنام راوند
دیدار نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان با حجت الاسلام والمسلمین حاجی علی اکبری ریاست شورای سیاست گذاری ائمه جمعه
دیدار نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان با حجت الاسلام والمسلمین حاجی علی اکبری ریاست شورای سیاست گذاری ائمه جمعه
 بازدید نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان از غرفه های فرهنگی در میدان عامریه
بازدید نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان از غرفه های فرهنگی در میدان عامریه
حضور و سخنرانی نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان در یکی از تجمعات شبانه مردم کاشان _  میدان عامریه
حضور و سخنرانی نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان در یکی از تجمعات شبانه مردم کاشان _ میدان عامریه
حضور و سخنرانی عضو خبرگان رهبری، نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان در یکی از تجمعات شبانه مردم انقلابی گلپایگان
حضور و سخنرانی عضو خبرگان رهبری، نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان در یکی از تجمعات شبانه مردم انقلابی گلپایگان
یادمان ماندنی در کاشان، گردهمایی خانواده‌های شهدا جنگ رمضان
یادمان ماندنی در کاشان، گردهمایی خانواده‌های شهدا جنگ رمضان
 تشرّف و سخنرانی عضو خبرگان رهبری، نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان در آستان مقدّس امامزاده ١٧ تن _ گلپایگان
تشرّف و سخنرانی عضو خبرگان رهبری، نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان در آستان مقدّس امامزاده ١٧ تن _ گلپایگان
برگزاری جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر  شهر نیاسر با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان
برگزاری جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهر نیاسر با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان
حضور و سخنرانی نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان در یکی از تجمعات شبانه مردم انقلابی شهر مشکات
حضور و سخنرانی نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان در یکی از تجمعات شبانه مردم انقلابی شهر مشکات
حضور و سخنرانی عضو خبرگان رهبری، نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان در یکی از تجمعات شبانه مردم انقلابی شهرستان وزوان
حضور و سخنرانی عضو خبرگان رهبری، نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان در یکی از تجمعات شبانه مردم انقلابی شهرستان وزوان
حضور و سخنرانی عضو خبرگان رهبری، نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان در یکی از تجمعات شبانه مردم انقلابی شهرستان میمه
حضور و سخنرانی عضو خبرگان رهبری، نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان در یکی از تجمعات شبانه مردم انقلابی شهرستان میمه
دیدار نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان با خانواده معزز شهیدان و جانبازان جنگ رمضان
دیدار نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان با خانواده معزز شهیدان و جانبازان جنگ رمضان
پربازدیدترین خبرها
«خبر خوب» رویکرد امیدآفرینی است که خبرگزاری فارس آغاز کرده است حرکت در مسیر ولایت الهیه و تبلیغ غدیر بزرگترین امر به معروف می باشد علاوه بر تبلیغ لسانی، مردم را با غیر زبان به کار خیر دعوت کنیم لزوم رعایت سرعت و دقت در کار ارباب رجوع از سوی مسئولان خدمت به زائران امام حسین توفیق الهی است نقش رسانه در پیشرفت و تحول جامعه انتصاب نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه کاشان بازدید حضرت آیت الله سلیمانی، نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان از بخش های مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان چشم‌انداز فرهنگی ۲۰ ساله کاشان توسط مسئولان شهر ارائه شود نماینده مقام معظم رهبری درگذشت حجت‌الاسلام روح‌ الله حسینیان را تسلیت گفت.
کاشان - خیابان شهید بهشتی - کوچه جمال آباد - دفتر نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه کاشان - کدپستی: ۸۷۱۴۶۷۸۳۸۹
تلفن: ۵۵۷۸۱۸۱ - ۵۵۷۸۸۸۸ - ۵۵۷۲۲۴۴ (۰۳۱)
نمابر: ۵۵۷۸۱۸۲ (۰۳۱)
© کلیه حقوق مادی و معنوی برای پایگاه اطلاع رسانی سفیر ولایت محفوظ است. استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.