/
صفحه اصلی
/
خبرخوان
/
ارتباط با ما
/
¤ ۱۴۰۵ شنبه ۹ آبان
تاریخ خبر:۱۴۰۵ شنبه ۹ آبان
چاپ خبر
نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان در خطبه‌های نماز جمعه مطرح کرد: به هدف نشستن موشک ۴۰۰۰ کیلومتری ایران و ضربه‌فنی شدن رژیم صهیونیستی؛ آمریکا در برابر استقامت ملت و رهبری زانو زده است نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان با اشاره به اقتدار منطقه‌ای و بازدارندگی نظامی جمهوری اسلامی ایران، حضور هم‌زمان وزرای دفاع عربستان، ترکیه و پاکستان در تهران را نشانه زانو زدن آمریکا در برابر استقامت ملت و رهبری دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سفیر ولایت، نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان با اشاره به اقتدار منطقه‌ای و بازدارندگی نظامی جمهوری اسلامی ایران، حضور هم‌زمان وزرای دفاع عربستان، ترکیه و پاکستان در تهران را نشانه زانو زدن آمریکا در برابر استقامت ملت و رهبری دانست و تأکید کرد که با عملیاتی شدن موشک‌های ۴۰۰۰ کیلومتری و اصابت دقیق آن‌ها به اهداف مقرر، رژیم صهیونیستی به معنای واقعی کلمه ضربه‌فنی شده و جمهوری اسلامی برای تمامی سناریوهای احتمالی دشمن از جمله جنگ ترکیبی یا حمله به زیرساخت‌ها، از طریق دکترین دفاعی موزاییکی آمادگی کامل دارد.

توصیه اخلاقی: ارتباط مستمر با ولی‌نعمت در خوشی و گرفتاری

خطیب نماز جمعه کاشان با تأکید بر اینکه در گرفتاری‌ها و خوشی‌ها نباید یاد ولی‌نعمت و صاحب اصلی خود را فراموش کنیم، به نقل حکایتی از کتاب «سیمای رضوی» (صفحات ۷۲ و ۷۳) درباره تشرف مرحوم آیت‌الله آقا سید محمدحسین رضوی (مدفون در چهل‌تن کاشان) به محضر حضرت ولی‌عصر (عج) پرداخت.

وی روایت کرد که آیت‌الله رضوی در جریان مأموریتی در بمبئی هند، هنگام تهیه کتابی پژوهشی با تهدید جانی از سوی فروشنده‌ای که از مخالفان اهل‌بیت (ع) بود مواجه شد؛ فروشنده‌ای که مدعی توهین به نمادهای اهل سنت در کتب شیعه بود.

حجت‌الاسلام و المسلمین حسینی در همین راستا و در جمله‌ای معترضه تصریح کرد: فتوای رهبر شهید ما این است توهین به نمادهای اهل سنت جایز نیست.

وی در ادامه نقل این واقعه افزود که آیت‌الله رضوی از ترس جان، شبانه بمبئی را به سمت کوهستان ترک کرد و پس از تحمل سختی‌های فراوان و تغذیه از گیاهان صحرایی، با انقطاع کامل به امام زمان (عج) متوسل شد.

امام جمعه کاشان افزود: در آن هنگام بزرگواری به ایشان نزدیک شده، پس از سلام و پاسخ به سؤالات فقهی، سیبی را از جیب مبارک خارج کرده و نیمی از آن را به ایشان عطا فرمودند و مسیر رسیدن به نجف اشرف را نشان دادند که به واسطه طی‌طریق کوتاه حاصل شد. امام جمعه کاشان به نقل از آیت‌الله رضوی بیان کرد: من قسم می‌خورم از وقتی که این سیب را حضرت به من داد دیگر من احتیاج نداشتم به چیزی که یاد بگیرم. همه‌چیز برایم روشن و مبین شده بود.

وی درس این حکایت را توجه به حضرت در «عُسر و یُسر» دانست و نمازگزاران را به انجام کار ویژه روزانه برای امام عصر (عج) از جمله نماز حضرت، نماز استغاثه، صلوات خاصه و قرائت دعاهای «اَللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ» و «اَللَّهُمَّ ادْفَعْ عَنْ وَلِیِّکَ» سفارش کرد.

گرامیداشت شهدای دانش‌آموز و روز ایثار و شهادت کاشان

نماینده ولی فقیه در کاشان در بخش دیگری از سخنان خود به مناسبت‌های هفته اشاره کرد و با گرامی‌داشت سالروز شهادت شهید محمدحسین فهمیده، بسیجی ۱۳ ساله، به تحلیل علت نام‌گذاری وی به عنوان «رهبر» از سوی امام خمینی (ره) پرداخت.

وی این تعبیر را برگرفته از صفات «عِبَادُ الرَّحْمَنِ» در سوره فرقان و آیه شریفه «وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا» دانست و با استناد به تفسیر مرحوم علامه طباطبایی خاطرنشان کرد: «إِمَامُ الْمُتَّقِینَ» شدن به معنای پیشگامی در عمل نیک و الگو شدن برای دیگران است.

امام جمعه کاشان با بیان اینکه از مجموع ۲۴۰ هزار شهید دفاع مقدس، ۷۰۰۰ شهید زیر ۱۴ سال هستند، تصریح کرد: در جنگ اخیر و ۱۲ روزه  و جنگ ماه رمضان؛ در منطقه کاشان در یحیی‌آباد شهید دانش‌آموز داشتیم، هم شهید کاشانی در تهران داشتیم، شهیدان ساداتی ارمکی، آقا سید علی سه ساله، ریحانه سادات، فاطمه سادات؛ این‌ها شهدای دانش‌آموز عزیز ما هستند.خطیب جمعه کاشان پیام روز بسیج دانش‌آموزی را صاحب تحلیل شدن دانش‌آموزان حتی در مقطع ابتدایی به برکت انقلاب اسلامی و شناخت راه صحیح و فداکاری در مسیر آن دانست.

واکاوی انقراض قاجار و آغاز دیکتاتوری وابسته پهلوی

حجت‌الاسلام و المسلمین حسینی با اشاره به نهم آبان ۱۳۰۴، سالروز انقراض سلسله قاجار و آغاز دیکتاتوری رضاخان، به تبیین بخش‌هایی از بیانیه گام دوم انقلاب پرداخت و گفت: انقلاب اسلامی ایران به یکی از انحطاط‌های طولانی تاریخ پایان داد و کشور را که در دوران پهلوی و قاجار به شدت عقب مانده بود در مسیر پیشرفت سریع قرار داد.

وی با برشمردن ویژگی‌های رژیم طاغوت شامل وابستگی، فساد، استبداد و کودتایی بودن، به یک تفاوت ماهوی اشاره کرد و افزود: اولین رژیم سلطنتی در ایران بود که به دست بیگانه و نه با زور شمشیر خودش بر سر کار آمد. یعنی خودش هم کودتا نکرد؛ انگلیسی‌ها کودتا کردند رضاخان را سر کار آوردند.

امام جمعه کاشان با دعوت به مقایسه دستاوردهای ۴۰ ساله انقلاب اسلامی با انقلاب‌های بزرگ جهان نظیر فرانسه، اکتبر شوروی و هند، به تحولات رخ‌داده در حوزه سوادآموزی زنان اشاره کرد و گفت: این‌هایی که شعار زن، زندگی، آزادی می‌دهند، زمان طاغوت زنان ما بی‌حجاب بودند، ولی بی‌سوادترین زن‌های دنیا زنان ایران بودند؛ یک کشور فقط از ما بی‌سوادتر بود. الان به عظمت انقلاب اسلامی و رویکردی که امام راحل و امام شهیدمان داشتند، زنان ایران باسوادترین زن‌های دنیا هستند.

ابعاد سه‌گانه ۱۳ آبان؛ از کاپیتولاسیون تا نابودی پایگاه‌های آمریکا در منطقه

خطیب نماز جمعه کاشان در ادامه به تشریح وقایع سه‌گانه روز ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی پرداخت و تاریخ دقیق اولین واقعه را ۱۳ آبان ۱۳۴۳ ذکر کرد که در آن امام راحل علیه فروش استقلال کشور در ماجرای کاپیتولاسیون فریاد برآوردند، اما شاه به عنوان «نوکر حلقه‌به‌گوش» به دستور آمریکا ایشان را به ترکیه تبعید کرد.

وی واقعه دوم را کشتار دانش‌آموزان در ۱۳ آبان ۱۳۵۷ دانست و خطاب به کسانی که به دنبال تطهیر رژیم پهلوی هستند، یادآور شد: در ساعت ۱۰:۳۰ الی ۱۱ صبح آن روز، شاه به دستور آمریکا فرمان شلیک به دانش‌آموزان معترض به فساد و وابستگی رژیم در دانشگاه تهران را صادر کرد که منجر به شهادت ۶۵ دانش‌آموز بی‌گناه در همان صحنه و مجروحیت و شهادت عده‌ای دیگر در روزهای بعد شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین حسینی واقعه سوم را تسخیر لانه جاسوسی در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ به تلافی ۹ ماه اقدامات براندازانه و آشوب‌طلبانه آمریکا در استان‌های مختلف کشور دانست که طی آن دانشجویان غیور، ۵۲ جاسوس دیپلمات‌نما را ۴۴۴ روز نگه داشته و ابهت آمریکا را تحقیر کردند.

وی با اشاره به تعبیر امام خمینی (ره) که این اقدام را واکنش طبیعی ملت و «انقلاب دوم مهم‌تر از انقلاب اول» خواندند، تفسیر این جمله را به نقل از رهبر شهید چنین بیان کرد: در انقلاب ۲۲ بهمن ۵۷ مردم ایران آمریکا را از در اخراج کردند، اما پنجره هنوز باز بود. در ۱۳ آبان ۵۸ این پنجره را هم بستند به روی آمریکا که نفوذ نکند.

وی با استناد به بیانیه گام دوم انقلاب (صادرشده در سال ۱۳۹۷) که چالش امروز ایران و آمریکا را نه صرفاً رسوا کردن لانه جاسوسی، بلکه برچیده شدن بساط نفوذ نامشروع آمریکا از غرب آسیا معرفی می‌کند تصریح کرد: من عرض می‌کنم ای امام شهید ما، شما نیستی ولی این مردم دارند روزی را می‌بینند با چشم خودشان که پایگاه‌های متعدد آمریکا در منطقه زیر ضرب، ضربات موشکی جمهوری اسلامی نابود شدند.

روز فرهنگ عمومی و پیام راهبردی به نخبگان؛ لزوم مرزشکنی علمی

نماینده ولی فقیه در کاشان با اشاره به ۱۴ آبان، روز فرهنگ عمومی، و تبیین زیان‌های جبران‌ناپذیر اخلاقی، اقتصادی، دینی و سیاسی ترویج سبک زندگی غربی در کشور، بر لزوم جهاد همه‌جانبه و هوشمندانه مدیران، کارگزاران، اندیشمندان و فعالان جوان فرهنگی برای ساختن الگوی کامل نظام پیشرفته اسلامی تأکید کرد.

وی در ادامه به پیام صادرشده از سوی رهبری (امام امروز جامعه) خطاب به نخبگان در تاریخ ۴/۸/۱۴۰۵ هم‌زمان با روز فرهنگ عمومی اشاره کرد و گفت: در بخش نخست این پیام، از حضرت زهرا (س) به عنوان «مَجهولَةُ القَدر» و اسوه جامع در بندگی، دفاع از ولایت، علم‌آموزی، ایثار، مواسات، مادری و ارائه نقشه راه برای حرکت‌های بزرگ اجتماعی یاد شده است.

حجت‌الاسلام و المسلمین حسینی بخش دوم این پیام را راهبرد کلان برای «ایران قوی» خواند و افزود: کلید قوی‌تر شدن ایران این است که نخبگان مرزشکنی علمی کنند و در مسائل کشور راه‌حل‌گشایی کنند.

وی با بیان اینکه دولت موظف به تأمین امکانات برای نخبگان است، تأکید کرد: نخبه متعهد باید هوش و استعداد خدادادی خود را برای حل مسائل واقعی مردم به کار گیرد؛ چنان‌که دستاوردهایی چون پهپاد کشاورزی ایرانی، فناوری دانش‌بنیان آب‌شیرین‌کن در جزایر جنوبی، درمان بیماری‌های صَعبُ‌العِلاج با رادیوداروهای ایرانی و پایش زمین و آب با ماهواره‌های سنجشی ایرانی محصول همین رویکرد است.

تبیین دکترین تصمیم‌گیری در شورای عالی امنیت ملی و اقتدار دیپلماتیک ایران

 امام جمعه کاشان با اشاره به دیدار اخیر محسن رضایی با رهبر انقلاب (امام جامعه)، این دیدار را فراتر از یک ملاقات تشریفاتی دانست و اظهار داشت: به نظر من دکترین تصمیم‌گیری را حضرت آقا در این دیدار برای آقای رضایی ترسیم فرمودند. هم‌زمان باید در چهار حوزه داخلی، فرهنگ، سیاست، اقتصاد و امنیت باید هم‌افزایی شود. پیش‌شرط همه این‌ها انسجام ملی است.

وی اطلاع‌رسانی به‌موقع، پاسخ‌گویی مسئولان و توجه به مطالبات مردم را پیش‌زمینه تحقق انسجام ملی برشمرد و با اشاره به اصل ۱۷۶ قانون اساسی خاطرنشان کرد که بر اساس هدایت‌های رهبری، شورای عالی امنیت ملی از یک نهاد صرفاً امنیتی و هماهنگ‌کننده دستگاه‌ها، به چارچوبی برای انسجام تصمیمات و تنظیم روابط میان امنیت، حکمرانی و اجرا ارتقا می‌یابد و موظف است نقشه راه و پیامدهای کوتاه‌مدت و بلندمدت تمامی حوادث آینده را از صفر تا صد پیش‌بینی کند.

خطیب جمعه کاشان در تشریح دستورات منطقه‌ای رهبری، بر پافشاری بر شروط اعلام‌شده، مدیریت شرایط «نه جنگ نه صلح»، باقی ماندن تنگه هرمز تحت مدیریت جمهوری اسلامی در عین حسن هم‌جواری با همسایگان، و تبدیل دستاوردهای مقاومت به دستاورد سیاسی تأکید کرد و گفت: امروز جمهوری اسلامی، خواهران، برادران، در اقتدار است؛ اینکه سه تا وزیر دفاع عربستان و ترکیه و پاکستان می‌آیند به جمهوری اسلامی و با دبیر شورای امنیت ملی ما دیدار می‌کنند، که قطعاً بدون مشورت با آمریکا نبوده است، یعنی آمریکا در مقابل استقامت شما و استقامت رهبر معظم ما زانو زده است.

آمادگی دکترین دفاعی موزاییکی و شلیک موفقیت‌آمیز موشک ۴۰۰۰ کیلومتری

نماینده ولی فقیه در کاشان با اشاره به عربده‌کشی‌های نتانیاهو و ترامپ علی‌رغم ضعف مفرط دشمن، دو سناریوی محتمل دشمن را مورد واکاوی قرار داد؛ نخست، حمله همه‌جانبه و سریع به زیرساخت‌ها با هدف ایجاد خاموشی وسیع و ترس عمومی در زمانی محدود، و دوم، اعمال فشار مستمر و شدیدتر بدون ورود به جنگ تمام‌عیار.

وی با اطمینان خاطر به مردم تأکید کرد که جمهوری اسلامی برای تمامی این محتملات فکر کرده است: دکترین دفاعی موزاییکی ما واحدهای مستقلی را ایجاد کرده که به محض اینکه یک جایی آسیب ببیند، بتوانند عرض شود وارد مدار بشوند. از این جهت ما نگرانی نداریم.

حجت‌الاسلام و المسلمین حسینی با هشدار شدیداللحن به آمریکا و رژیم صهیونیستی یادآور شد که در آغاز درگیری‌ها، مقابله‌به‌مثل ایران یک به یک، سپس یک به دو، و در اواخر به ازای هر یک حمله دشمن، کوبیده شدن ده نقطه آن‌ها با موشک‌های پرقدرت ایران بود. وی فاش کرد: برادران و خواهران بدانند، جمهوری اسلامی از موشک‌هایی استفاده کرد که شعاع ۵۰۰ متر را تخریب می‌کرد؛ یعنی دشمن واقعاً له شده، اما اخبارش را بیرون نمی‌دهد. به معنای واقعی کلمه رژیم صهیونیستی ضربه‌فنی شده است.

وی همچنین با اشاره به تلاش اروپای سرسپرده برای قرار دادن پایگاه «دیه‌گو گارسیا» در اختیار آمریکا، خاطرنشان کرد: در زمان امام شهید ما، آقا محدود کرده بودند موشک ۲۰۰۰ کیلومتر بیشتر برد نداشته باشد، ولی بعد از شهادت حضرت آقا این اذن صادر شد، عملیاتی شد، شلیک هم شد و شما دیدید موشک ۴۰۰۰ کیلومتری جمهوری اسلامی از تمام موانع به لطف خدا عبور و در جای مقررش به هدف نشست.

برچسب ها
نظر خود را ارسال نمایید.
خبرهای مرتبط
دنبال کنید...
آخــرین خبــرها
به هدف نشستن موشک ۴۰۰۰ کیلومتری ایران و ضربه‌فنی شدن رژیم صهیونیستی؛ آمریکا در برابر استقامت ملت و رهبری زانو زده است ضرورت مطالعه و پیاده‌سازی پیام‌های رهبر انقلاب توسط مسئولان؛ تبیین منشور سه‌گانه «ارتقای فکری، معنوی و اجتماعی» برای ائمه جمعه ضرورت پیشتازی ادارات و مسئولان در تبیین و اجرای فرمان‌های رهبر معظم انقلاب اقامه فراگیر و باکیفیت نماز، حلقه اتصال انقلاب اسلامی به تمدن بزرگ اسلامی و زمینه‌ساز تعجیل در فرج است رأی قاطع ۸۵ درصدی مجلس خبرگان به رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای / تأیید صلاحیت علمی و فقهی رهبر جدید از سوی مراجع عظام تقلید تسخیر سنگر خیابان توسط مردم در ۲۴۰ شب گذشته / نقش ممتاز بانوان در خنثی‌سازی توطئه تجزیه ایران
گزارش تصویری
مروری بر ارزش‌های دینی، رویدادهای اجتماعی و تحولات خاورمیانه
مروری بر ارزش‌های دینی، رویدادهای اجتماعی و تحولات خاورمیانه
منشور آدینه: انتظارات امام زمان (عج) و رسالت های اجتماعی در گام دوم انقلاب
منشور آدینه: انتظارات امام زمان (عج) و رسالت های اجتماعی در گام دوم انقلاب
دیدار با جانباز سرافراز دفاع مقدس «سید صدرالدین سراجی»
دیدار با جانباز سرافراز دفاع مقدس «سید صدرالدین سراجی»
نگرش های سعادت: از تذهیب نفس تا اقتدار ملی
نگرش های سعادت: از تذهیب نفس تا اقتدار ملی
راهبرد سعادت: از تقوای فردی تا تمدن نبوی
راهبرد سعادت: از تقوای فردی تا تمدن نبوی
نقشه راه بصیرت از معنویت تا مقاومت
نقشه راه بصیرت از معنویت تا مقاومت
مراسم گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان در دانشگاه فرهنگیان
مراسم گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان در دانشگاه فرهنگیان
اجتماع شبانه مردم کاشان در میدان نه دی
اجتماع شبانه مردم کاشان در میدان نه دی
عزت و اقتدار در پرتو تقوا
عزت و اقتدار در پرتو تقوا
جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان
جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان
دیدار با رئیس و کارکنان اداره کار و تعاون اجتماعی شهرستان کاشان
دیدار با رئیس و کارکنان اداره کار و تعاون اجتماعی شهرستان کاشان
منشور معنویت و اقتدار: از اخلاق منتظران تا بازدارندگی دفاعی
منشور معنویت و اقتدار: از اخلاق منتظران تا بازدارندگی دفاعی
دیدار با خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای با نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان
دیدار با خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای با نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان
حضور در جمع نمازگزاران مسجد حضرت ولی عصر(عج) خیابان کارگر
حضور در جمع نمازگزاران مسجد حضرت ولی عصر(عج) خیابان کارگر
پربازدیدترین خبرها
«خبر خوب» رویکرد امیدآفرینی است که خبرگزاری فارس آغاز کرده است حرکت در مسیر ولایت الهیه و تبلیغ غدیر بزرگترین امر به معروف می باشد علاوه بر تبلیغ لسانی، مردم را با غیر زبان به کار خیر دعوت کنیم لزوم رعایت سرعت و دقت در کار ارباب رجوع از سوی مسئولان خدمت به زائران امام حسین توفیق الهی است نقش رسانه در پیشرفت و تحول جامعه انتصاب نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه کاشان چشم‌انداز فرهنگی ۲۰ ساله کاشان توسط مسئولان شهر ارائه شود بازدید حضرت آیت الله سلیمانی، نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان از بخش های مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان نماینده مقام معظم رهبری درگذشت حجت‌الاسلام روح‌ الله حسینیان را تسلیت گفت.
کاشان - خیابان شهید بهشتی - کوچه جمال آباد - دفتر نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه کاشان - کدپستی: ۸۷۱۴۶۷۸۳۸۹
تلفن: ۵۵۷۸۱۸۱ - ۵۵۷۸۸۸۸ - ۵۵۷۲۲۴۴ (۰۳۱)
نمابر: ۵۵۷۸۱۸۲ (۰۳۱)
© کلیه حقوق مادی و معنوی برای پایگاه اطلاع رسانی سفیر ولایت محفوظ است. استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.