/
صفحه اصلی
/
خبرخوان
/
ارتباط با ما
/
¤ ۱۴۰۵ چهارشنبه ۱۱ شهريور
تاریخ خبر:۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ ارديبهشت
چاپ خبر
آیت الله سلیمانی در بزرگداشت شهدای دانش آموز کابل: مردم ایران در غم ملت افغانستان شریک هستند نماینده ولی فقیه در کاشان خطاب به داغدیدگان حادثه تروریستی غرب کابل، خانواده شهدای مدافع حرم و فاطمیون افغانستان، گفت: داغ شما داغ ما هم هست. مگر می شود از شما جدا باشیم و شما از ما جدا باشید، لذا ملت ایران را در داغ از دست دادن دانش آموزان معصوم و مظلوم شریک بدانید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه درکاشان آیت الله عباسعلی سلیمانی، شامگاه دوشنبه ۲۰ اردیبهشت، در مراسم بزرگداشت شهادت دانش آموزان دختر غرب کابل، در هیئت محبان ابوالفضل (ع) ناجی آباد کاشان با محکوم کردن این حادثه ترویستیکه بیش از ۲۰۰ کشته و زخمی برجای گذاشت، شهادت را کشته شدن در راه خدا دانست و با بیان اینکه فکر، اندیشه، راه و صراط شهدا هرگز فراموش شدنی نیست، گفت: ممکن است امروز زورمندان، زراندوزان، مستکبران، قلندران، منحرفان، خود فروختگان، مزدوران اجانب و بیگانه انبوهی از جمعیت، کودکان بی پناه، دختران معصوم و دانش آموزان بی اطلاع از جریان عملیات تروریستی را مظلومانه به شهادت رساندند، اما چون این عزیزان متولیان جریان حق می باشند، جایشان در پیشگاه خداوند و بهشت است .

وی خطاب به داغدیدگان حادثه تروریستی غرب کابل، خانواده شهدای مدافع حرم و فاطمیون افغانستان، ادامه داد: داغ شما داغ ما هم هست. مگر می شود از شما جدا باشیم و شما از ما جدا باشید، لذا ملت ایران را در داغ از دست دادن دانش آموزان معصوم و مظلوم شریک بدانید.

عضو خبرگان رهبری به سابقه حضور برداران افغانستانی در جبهه های حق علیه باطل اشاره کرد و گفت: زمان دفاع مقدس در شادگان پزشک افغانستانی را دیدم که با رها کردن تحصیل در اروپا برای یاری رزمندگان وارد جبهه های علیه باطل شده بود.

وی افزود: برادران افغانستانی فقط در مبارزه با داعش در کنار رزمندگان کشورمان نبودند، بلکه در شلمچه، هورالعظیم و مناطق عملیاتی جنوب پا به پای رزمندگان در برابر دشمن می جنگیدند.

نماینده ولی فقیه در کاشان افزود: کسانی که مرتکب جنایت تروریستی مدرسه دخترانه در غرب کابل پایتخت افغانستان شدند و دختران مظلوم و بی دفاع را به خاک و خون کشیدند، مطرود، مردود و ملعونند.

وی خاطرنشان کرد: شهدای این حادثه ناجوانمردانه و تروریستی ضمن اینکه در جوار حضرت حق قرار دارند برای همیشه نامشان در تاریخ به خوبی ماندگارخواهد بود و فردای قیامت بر این ستمگران خواهند تازید.
برچسب ها
نظر خود را ارسال نمایید.
خبرهای مرتبط
دنبال کنید...
آخــرین خبــرها
جمهوری اسلامی چراغی روشن در مسیر حرکت به سوی تحقق عدالت جهانی است / ضرورت پیوند عقلانیت و هنر در جذب خیرین و ماندگاری امدادگران تأکید امام‌جمعه کاشان بر لزوم کادرسازی برای آینده انقلاب در مدارس / ضرورت تبدیل مدارس دولتی به مدارس الگوی تراز مسئولان فرهنگی با تمام توان پای کار بیایند/ از هجمه‌ها در مسیر اجرای احکام الهی نهراسید راهبرد «تَفَرَّقْ تَسُدْ» حربه دیرینه استعمار برای تجزیه امت اسلام است / خنثی‌سازی توطئه تجزیه هفت تکه ایران با حضور میدانی مردم راهبرد سعادت: از تقوای فردی تا تمدن نبوی پرچم سرخ انتقام تا نابودی صهیونیست‌ها برافراشته است / هشدار درباره توطئه دشمن برای ایجاد دوقطبی‌های کاذب در جامعه
گزارش تصویری
راهبرد سعادت: از تقوای فردی تا تمدن نبوی
راهبرد سعادت: از تقوای فردی تا تمدن نبوی
نقشه راه بصیرت از معنویت تا مقاومت
نقشه راه بصیرت از معنویت تا مقاومت
مراسم گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان در دانشگاه فرهنگیان
مراسم گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان در دانشگاه فرهنگیان
اجتماع شبانه مردم کاشان در میدان نه دی
اجتماع شبانه مردم کاشان در میدان نه دی
عزت و اقتدار در پرتو تقوا
عزت و اقتدار در پرتو تقوا
جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان
جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان
دیدار با رئیس و کارکنان اداره کار و تعاون اجتماعی شهرستان کاشان
دیدار با رئیس و کارکنان اداره کار و تعاون اجتماعی شهرستان کاشان
منشور معنویت و اقتدار: از اخلاق منتظران تا بازدارندگی دفاعی
منشور معنویت و اقتدار: از اخلاق منتظران تا بازدارندگی دفاعی
دیدار با خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای با نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان
دیدار با خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای با نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان
حضور در جمع نمازگزاران مسجد حضرت ولی عصر(عج) خیابان کارگر
حضور در جمع نمازگزاران مسجد حضرت ولی عصر(عج) خیابان کارگر
دیدار با اعضا و خادمان ستاد نماز جمعه کاشان
دیدار با اعضا و خادمان ستاد نماز جمعه کاشان
مؤلفه های اقتدار و تمدن نوین اسلامی
مؤلفه های اقتدار و تمدن نوین اسلامی
مسیر نصرت: از همدلی قلبی تا مقاومت راهبردی
مسیر نصرت: از همدلی قلبی تا مقاومت راهبردی
مراسم بزرگداشت « مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله العظمی شهید امام خامنه ای رضوان الله علیه»
مراسم بزرگداشت « مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله العظمی شهید امام خامنه ای رضوان الله علیه»
پربازدیدترین خبرها
«خبر خوب» رویکرد امیدآفرینی است که خبرگزاری فارس آغاز کرده است حرکت در مسیر ولایت الهیه و تبلیغ غدیر بزرگترین امر به معروف می باشد علاوه بر تبلیغ لسانی، مردم را با غیر زبان به کار خیر دعوت کنیم لزوم رعایت سرعت و دقت در کار ارباب رجوع از سوی مسئولان خدمت به زائران امام حسین توفیق الهی است نقش رسانه در پیشرفت و تحول جامعه انتصاب نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه کاشان چشم‌انداز فرهنگی ۲۰ ساله کاشان توسط مسئولان شهر ارائه شود بازدید حضرت آیت الله سلیمانی، نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان از بخش های مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان نماینده مقام معظم رهبری درگذشت حجت‌الاسلام روح‌ الله حسینیان را تسلیت گفت.
کاشان - خیابان شهید بهشتی - کوچه جمال آباد - دفتر نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه کاشان - کدپستی: ۸۷۱۴۶۷۸۳۸۹
تلفن: ۵۵۷۸۱۸۱ - ۵۵۷۸۸۸۸ - ۵۵۷۲۲۴۴ (۰۳۱)
نمابر: ۵۵۷۸۱۸۲ (۰۳۱)
© کلیه حقوق مادی و معنوی برای پایگاه اطلاع رسانی سفیر ولایت محفوظ است. استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.