/
صفحه اصلی
/
خبرخوان
/
ارتباط با ما
/
¤ ۱۴۰۲ شنبه ۸ مهر
تاریخ ارسال:۱۴۰۱ دوشنبه ۹ خرداد
چاپ خبر
زندگینامه حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی حجت الاسلام والمسلمین حسینی به حسن خلق، ساده زیستی، سلوک مردمی، فضل علمی، روحیه جهادی و مواضع ولایی و انقلابی شناخته می‌شود. وی در سال‌های دفاع مقدس، از سن ۱۵ سالگی افتخار حضور در جبهه‌های حق علیه باطل را پیدا کرد و در سال های اخیر نیز توفیق حضور در بین مدافعان حرم در سوریه را یافت.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی به حسن خلق، ساده زیستی، سلوک مردمی، فضل علمی، روحیه جهادی و مواضع ولایی و انقلابی شناخته می‌شود. وی در سال‌های دفاع مقدس، از سن ۱۵ سالگی افتخار حضور در جبهه‌های حق علیه باطل را پیدا کرد و در سال های اخیر نیز توفیق حضور در بین مدافعان حرم در سوریه را یافت.

* تولد و خانواده

«حجت الاسلام والمسلمین حاج سید سعید حسینی» در سال ۱۳۵۰ هجری شمسی در شهر قم و در آغوش یک خانواده روحانی به دنیا آمد.

جد پدری، پدربزرگ، پدر، عمو و تعدادی دیگر از بستگان ایشان در سلک روحانیت بوده و به وعظ، ارشاد و خدمت به مردم اشتغال داشته و دارند.

پدر او «مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حاج سید محمد حسینی»، همدرس رهبر معظم انقلاب در محضر آیت الله العظمی میلانی(ره) بود که با حکم امام خمینی(ره) به مدت چهل سال امامت جمعه شهر قادرآباد فارس را بر عهده داشت.

«مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حاج سید محمد حسینی، ابوی بزرگوار حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی»

عموی ایشان «مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حاج سید جواد حسینی» نیز از فعالان نهضت اسلامی مردم ایران علیه رژیم ستمشاهی بود که پس از پیروزی انقلاب، به عنوان نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، حاکم شرع و امام جمعه، در مناطق مختلف کشور خدمت کرد.

* تحصیلات حوزوی و دانشگاهی

آقای سید سعید حسینی که از دانش‌آموزان ممتاز «مدرسه ماندگار حکیم نظامی قم» در رشته ریاضی فیزیک محسوب می‌شد، پس از اخذ دیپلم و در سال ۱۳۶۹ وارد حوزه علمیه شد.

وی پس از طی مقدمات در مدرسه کرمانی ها، رسائل، مکاسب و کفایه را را نزد آقایان «ابوالقاسم علیدوست»، «باقری شاهرودی» و «مسعود عالی» خواند. سپس در دروس استادان بزرگ حوزه شرکت نمود و سابقه 21 سال تدرس خارج فقه و اصول در محضر آیات «فاضل لنکرانی(ره)»، «وحید خراسانی»، «سید علیرضا حائری(ره)»، « محمدمهدی شب زنده دار» و «محسن اراکی» و درس فقه و تفسیر آیت الله «جوادی آملی» را دارد.

وی از دروس آکادمیک نیز غافل نبوده و در رشته "فلسفه" در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به تحصیلات دانشگاهی پرداخته است. همچنین به مدت ده سال در "مرکز جامع علوم اسلامی ولی امر" دوره تخصّصی "فقه سیاسی" را گذارنده است.

* تدریس و تألیف

آقای سید سعید حسینی از ششمین سال تحصیل در حوزه، به تدریس نیز مشغول شد؛ و اکنون با سابقه بیش از ۲۵ سال تعلیم، از مدرّسین سطح عالی حوزه علمیه قم محسوب می شود و به تدریس کفایه (از مهمترین کتب اصول فقه) مشغول است.  

وی همچنین کتب و مقالات علمی متعددی را به رشته تحریر در آورده است؛ از جمله:

- سنت‌های اجتماعی قرآن و فلسفه تاریخ
 - قیام و انقلاب سیدالشهداء(ع) از دیدگاه سنت
 - آینده بشریت از دیدگاه شهید مطهری

* تعمّم و ازدواج

آقای سید سعید حسینی در سال ۱۳۷۵ با دست مبارک حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی معمّم شد.

وی همچنین با قرائت خطبه عقد توسط معظم‌له، با صبیه ابوالشهید «حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد کشمیری» - از علمای رفسنجان - ازدواج کرد. چهار فرزند حاصل این وصلت است.

* مجاهدت  

آقای سید سعید حسینی در سال‌های دفاع مقدس، از سن ۱۵ سالگی افتخار حضور در جبهه‌های حق علیه باطل را پیدا کرد.

وی در سال های نبرد با گروه های تکفیری و تروریستی نیز توفیق حضور در بین رزمندگان مدافع حرم در سوریه را یافت.

* حسن خلق

حجت الاسلام والمسلمین حسینی به حسن خلق، ساده زیستی، سلوک مردمی، فضل علمی، روحیه جهادی، فعالیت مداوم و مواضع ولایی و انقلابی شناخته می‌شود.

از این رو  مسجد چهارده معصوم(ع) قم که ایشان به مدت ۱۴ سال در آن اقامه جماعت می‌کند، به لحاظ جمعیت، فعالیت و نیز استقبال جوانان، از مساجد نمونه کشور محسوب می‌شود.  

* تبلیغ در داخل و خارج

حجت الاسلام سید سعید حسینی در بین جوانان دارای محبوبیت بوده و تبلیغ در دانشگاه های مختلف - همچون دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه علم و صنعت تهران، دانشگاه شیراز، دانشگاه قم، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دانشگاه خلیج فارس بوشهر، دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد و دانشگاه شهید چمران اهواز - را در کارنامه دارد.

علاوه بر سفرهای متعدد تبلیغی در داخل مرزهای ایران، امامت جمعه "مسجد امام حسین(ع) دوبی" در کشور "امارات" و سفرهای تبلیغی به کشورهای "عراق" و "سوریه" نیز از فعالیت های بین المللی ایشان بوده است.

* انتصاب به عنوان نماینده ولی فقیه

حجت الاسلام والمسلمین حاج سید سعید حسینی در فروردین ماه ۱۴۰۱ از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان امام جمعه و چهارمین نماینده ولی فقیه در منطقه کاشان محسوب شد  

متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

جناب حجةالاسلام آقای سید سعید حسینی دامت‌ افاضاته

اکنون که مسئولیت جناب حجةالاسلام آقای سلیمانی در کاشان به پایان رسیده است جنابعالی را که بحمدالله در زمینه‌های علمی و فرهنگی و مراجعات مردمی دارای توفیقاتی می باشید به امامت جمعه آن شهر مُکرَّم و نمایندگی خود در آن منطقه منصوب می کنم.

گذشته‌ی کاشان سرشار از افتخارات علمی و ادبی، و تاریخ معاصر آن مزیّن به مجاهدت انقلابی و بصیرت دینی و سیاسی است و این همه به برکت ایمان و مسئولیت‌پذیری مردم عزیز آن خِطّه‌ی نخبه‌پرور و با استعداد است. از شما انتظار دارم با همه توان در خدمت نیازهای معنوی و فکری و اجتماعی آنان بوده و بویژه جوانان عزیز را با زبان و عمل در جهت اعتلای دینی و انقلابی کمک نمائید.

تکریم خانواده‌های معزَّز شهیدان و ایثارگران وظیفه‌ی همیشگی همه‌ی ما است و لازم است به آن توجه ویژه نمائید. محتوای خطبه‌های نماز جمعه و دیگر نشست های دینی و تبلیغی را به‌گونه‌ی شایسته ارتقاء دهید و رفتار مردمی را شیوه‌ی همیشگی خود قرار دهید.

توفیقات جناب‌عالی را از خداوند متعال مسألت می کنم.

سیّد علی خامنه‌ای
۹ فروردین ۱۴۰۱


 

متن حکم رهبر انقلاب اسلامی برای انتصاب حضرت آیت الله عباسعلی سلیمانی نماینده سابق مقام معمظم رهبری در منطقه کاشان به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجت‌الاسلام آقای حاج شیخ عباسعلی سلیمانی دامت افاضاته
اکنون با پایان یافتن مسئولیت عالم مجاهد جناب حجةالاسلام والمسلمین آقای نمازی دامت توفیقاته و با تشکر از فعالیت‌های علمی و اجتماعی ایشان در دوران اشتغال در کاشان، جنابعالی را به امامت جمعه‌ی کاشان و نمایندگی خود در آن منطقه منصوب می‌کنم.

کاشان علاوه بر افتخارات تاریخی و پرورش برجستگان علمی و چهره‌های کم‌نظیر در فقه و حدیث و علوم عقلی و ادبیات و اخلاق که حقّاً مایه‌ی مباهات است، در دوران کنونی و در حوادث مهم انقلاب و نظام اسلامی نیز مجاهدت مردمی و وفاداری به آرمانها را به حدّ نصاب کامل رسانیده است. مردم عزیز و با ایمان و انقلابی کاشان در همه‌ی صحنه‌های خدمت و تلاش حضور داشته و به وظائف دینی و انقلابی خود جامه‌ی عمل پوشانده‌اند.

انتظار می‌رود جناب‌عالی با همه‌ی توان در خدمات دینی و اجتماعی حضور یافته و سلوک مردمی با همه‌ی قشرها بویژه جوانان و تکریم خانواده‌های معظم شهیدان و ایثارگران را ممشای همیشگی خود قرار دهید. غنی ساختن محتوای خطبه‌های نماز جمعه با معارف دینی و هدایت‌های سیاسی توصیه‌ی دیگر اینجانب است.

امید است با برطرف شدن بلای همه‌گیر بیماری، اجتماع نماز جمعه و محافل پر رونق دینی و معروف کاشان بار دیگر دل‌ها و جان‌های مردم عزیز را صفا و نورانیت بخشد.

توفیقات جنابعالی را از خداوند متعال مسألت می‌نمایم.
سیّدعلی خامنه‌ای
۲۵ مرداد ۱۳۹۹

 

متن حکم رهبر انقلاب اسلامی برای انتصاب حضرت آیت الله عبدالنبی نمازی نماینده اسبق مقام معمظم رهبری در منطقه کاشان به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب مستطاب حجت الاسلام و ذخرالاعلام آقای حاج شیخ عبدالنبی نمازی دامت افاضاته

با تجلیل و تکریم امام جمعه ی فقید کاشان مرحوم آیت الله آقای یثربی و طلب مغفرت و رحمت الهی برای آن روحانی خدوم و مردمی، جنابعالی را که بحمدالله به زیور علم و عمل مزین می باشید و سالها در نظام مقدس جمهوری اسلامی وظایف و مسئولیتهای سنگین را متعهد بوده اید به امامت جمعه ی کاشان و نمایندگی خود در امور دینی آن شهر مؤمن و پرافتخار منصوب می کنم.

علاوه بر سوابق و افتخارات علمی آن شهر که برجستگان آن همواره در سپهر فرهنگ و دانش اسلامی و ایرانی درخشیده اند، مردم با ایمان و نجیب و هوشمند آن نیز همواره و بویژه در دوران انقلاب و دفاع مقدس، پایبندی و وفاداری خود را در عرصه های گوناگون ثابت کرده اند. و این چیزی است که شخصیت فاضلی مثل جنابعالی را که در حوزه ی قم سرگرم اشتغالات و خدمات علمی بوده اید، بیشک به هجرت و سکونت در آن شهر و در میان آن مردم عزیز تشویق می کند. از خداوند متعال دوام توفیقات جنابعالی را مسئلت می کنم.

والسلام علیکم و رحمه الله
سید علی خامنه ای
29/9/85

برچسب ها
کاشان - خیابان شهید بهشتی - کوچه جمال آباد - دفتر نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه کاشان - کدپستی: ۸۷۱۴۶۷۸۳۸۹
تلفن: ۵۵۷۸۱۸۱ - ۵۵۷۸۸۸۸ - ۵۵۷۲۲۴۴ (۰۳۱)
نمابر: ۵۵۷۸۱۸۲ (۰۳۱)
© کلیه حقوق مادی و معنوی برای پایگاه اطلاع رسانی سفیر ولایت محفوظ است. استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.