/
صفحه اصلی
/
خبرخوان
/
ارتباط با ما
/
¤ ۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
تاریخ ارسال:۱۴۰۰ جمعه ۱۶ مهر
چاپ خبر
نماز عبادی سیاسی جمعه کاشان به امامت ایت الله سلیمانی مورخ ۱۶مهر ماه ۱۴۰۰ نماز عبادی سیاسی جمعه کاشان به امامت ایت الله سلیمانی مورخ ۱۶مهر ماه ۱۴۰۰

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي خَلَقَ السَّماواتِ وَ الْأَرْضَ‏ وَ جَعَلَ الظُّلُماتِ وَ النُّورَ ثُمَّ الَّذِينَ كَفَرُوا بِرَبِّهِمْ يَعْدِلُونَ‏ لَا نُشْرِكُ بِاللَّهِ شَيْئاً وَ لَا نَتَّخِذُ مِنْ‏ دُونِهِ وَلِيّاً. اللهم صل وسلم علي نبي الاعظم و اشرف اولاد آدم حبيب اِله العالم ابي القاسم المصطفي محمد و علي آله الطيبين الطاهرين المعصومين المكرمين و اللعن الدائم علي اعدائهم و مخالفيهم و غاصبى حقوقهم و مُنکِري فَضائِلِهِمْ و مَناقِبِهِمْ مِنَ الآنِ إلی یَومِ الدين
عباد الله اوصيكم و نفسي بتقوي الله خودم و شما را توصیه می‌کنم به رعایت تقوا ازآنجاکه دیروز سالروز شهادت امام همام علی‌بن‌موسی‌الرضا (علیه آلاف تحیه و الثنا) بود ادب ایجاد می‌کند که امروز در خطبه نخست در پاره ای از نکات به فضائل آقا علی‌بن‌موسی‌الرضاعلیه السلام اشاره‌ای داشته‌باشیم ویژگی‌های فردی و خانوادگی مربوط به خودش می‌باشد و برای ما حداکثر وظیفه قداست، تکریم، تعظیم ایجاد می‌کند وظیفه دیگری به شانه ما نمی‌آید ؛امام معصوم و فرزند امام معصوم پدر امام معصوم است و او عالم آل‌محمد است و دارای کرامات فراوانی در پهنای شرق و غرب کره زمین است حداکثر این ویژگی‌های حضرت برای ما وظیفه احترام می‌آورد. تقدیس، تکریم، تعظیم کنیم و در برابرش متواضعانه و فروتنانه سر فرود آوریم. اما ویژگی‌های دیگری در زندگی حضرت در حوزه کارکرد وجود دارد که ما عقیده داریم امامان ما و پیامبر ما همانگونه که قول شریف‌شان برای ما حجت است؛ فعل و سیره آن‌ها هم برای ما حجت است آن‌ها را باید بیاموزیم و تأسی کنیم و به عمل در بیاوریم.
ابراهیم‌بن‌عباس که یکی از خصیصین حضرت می‌باشد که در درون زندگی حضرت هم راه داشت؛ چون وقتی حضرت به خراسان تشریف آوردند با عائله نیامده‌اند، عائله در حجاز بودند بعضی از خصیصین به درون زندگی حضرت راه داشتند وخلوت و جلوت زندگی آقا را می‌دیدند دوازده ویژگی را از آقا امام رضا علیه السلام برشمرده‌اند که هر کدام برای ما یک وظیفه و تکلیف ایجاد می‌کند. ادب دینی ما، ارادت اعتقادی ما، تفکر شیعیِ اثنا عشری ما، ما را ملزم می‌کند که ازآن امام همام این آداب را بیاموزیم:
1-هرگز ندیدم در سخن گفتن با کسی درشتی کند ولو به یک کلمه جفا و بی‌مهری کند و با زبان او را بیازارد، اگر کسی نیش زبان و تلخی زبان دارد و خدایی‌ناکرده اهل دشنام و ناسزا، تهمت، غیبت و امثالهم باشد، نمی‌تواند بگوید من امام رضایی هستم.
2- هرگز ندیدم سخن کسی را قطع کند بلکه صبر می‌کرد تا سخن کسی که با حضرت در حال مکالمه بود به پایان برسد؛ امام می‌فرمود حرف‌هایت تمام شد؟ می‌گفت بله بعد از آن، حضرت شروع به صحبت می‌کرد نهایت احترام را به افراد داشت؛ حتی کسی که حرف می‌زد حضرت به او توجه می‌کرد و او سر را بالا می‌گرفت و چشم در چشم می‌دوخت و احترام می‌کرد. جد بزرگوارش وقتی اطرافش شلوغ بود ،چپ و راست نشسته بودند گاهی به راست و گاهی به چپ نگاه می‌کرد، همه را مورد نوازش چشم قرار می‌داد خیلی رعایت احترام بالای افراد را داشتند آیا ما می‌توانیم این‌طور باشیم؟!
در آمل در یک مجلسی از ما دعوت کردند؛ منبر رفتیم و تکیه دادم به یک سمت و نگاهم به یک سمت مجلس بود؛ مجلس تمام شد از منبر پایین آمدم و تعدادی از افراد نزد من آمدند و گفتند: که ما هم در این سمت نشسته بودیم؛ فهمیدم ادب منبری را رعایت نکرده‌ام. در زندگی پیامبر و امام رضا چنین دقتی بود.
۳- هرگز ندیدم درخواست کسی را که قادر به انجام دادن آن بود رد کند. تقاضای هر کس در هر شرایطی مورد اجابت آقا بود؛ به والله الآن هم همین‌طور است؛ بهایی، یهودی، مسیحی هم به آن حضرت توسل می‌کنند که من نمونه‌های زیادی از این اقشاررا دارم که چطور از محضر آقا ثامن‌الحجج جواب مثبت گرفته‌اند؛ نمازخوان و نماز نخوان؛ شیعه و سنی.
۴- هرگز آقا را ندیدم در مجلس و بین افراد پاهایش را دراز کند، همیشه با پای جمع‌شده زندگی می‌کرد و می‌نشست؛ این‌که پاهایش درد بکند و عوارض داشته باشد این‌طور نبود؛ اما هرگز پاهایش را دراز نمی‌کرد. مرحوم علامه حسن‌زاده در حجره‌اش که کتاب وجود داشت پاهایش را دراز نمی‌کرد آقا علی‌بن‌موسی‌الرضا احترام آحاد افراد را داشت؛ حتی اگر عنصر شاخص مملکت یا نگهبان خانه یا مسئول اصطبل اسب باشد؛ به احترامشان پایش را دراز نمی‌کرد این‌ها را می‌شود در زندگی رعایت کرد و زندگی را با آداب امام رضایی سامان داد.
۵- هرگز ندیدم امام در حضور کسی تکیه بزند و حالت لمیدگی در ایشان باشد، جدی می‌نشست، رسمی می‌نشست. در محضر عالمی رسیدیم که تنها در خانه بود ولی لباس رسمی پوشیده بود سؤال کردیم آقا شما که تنها هستید برای چه لباس رسمی پوشیده‌اید؟! درحالی‌که کسی در محضر شما نیست فرمود من خودم کسی نیستم؟! احترام خود را نباید نگه دارم؟! علامه آیت‌الله جوادی آملی در کنار خانه کعبه با قبای آخوندی و عبای استرالیایی درحالی‌که فراوان عرق کرده‌است درحال طواف است بعد از طواف گفتند لااقل عبا را برمی‌داشتید فرمود پوشیدن لباس فقط به گرما و سرما نیست؛ به ادب شخص است؛ من دور کعبه ادب را رعایت نکنم کجا باید ادب کنم؟! امام رضا در محضر همه افراد رعایت شخص را داشت که تکیه نزند و رسمی باشد.
۶- هرگز ندیدم که آن حضرت به خدمتکاران و غلامان، حتی کسانی که آزاد شده بودند به‌درشتی سخن بگوید و از آنان بد بگوید و دستور به آن‌ها بدهد. امام امت در اوج قدرت رهبری با این واژه‌ها سروکار نداشت فقط یک‌بار گفت من دولت تعیین می‌کنم من توی دهن این دولت می‌زنم؛ که جایش بود که چنین ادبیاتی به کار ببرد.
7- هرگز ندیدم آقا در حضور افراد آب دهان بیندازد؛ خدا رحمت کند مرحوم آیت‌الله‌العظمی بروجردی را که در حالاتشان گفته‌اند هیچ‌وقت چیزی در دهان نمی‌گذاشت که مجبور باشد در حضور جمع اضافات آن را بیرون بیندازد و به‌خاطر همین یا خرما میل نمی‌کرد که مجبور بشود هسته آن را بیرون بیاورد یا اول هسته آن را جدا می‌کرد و بعد به دهان می‌گذاشت. زمانی در یکی از استان‌های جنوبی در ماه رمضان منبر می‌رفتیم میزبانی داشتیم که آدم بسیار متدین و مؤمنی بود روزی در ماه رمضان دم غروب سفره‌ی چرب‌ونرمی پهن شد آن زمان روستا پر از لبنیات و دام بود سفره آماده بود تا آن بزرگوار اضافات داخل گلو را به دهان آورد به همسرش گفت من افطار خورده‌ام. آقا امام رضاعلیه السلام هیچ‌وقت جلوی کسی آب دهانش را به بیرون پرتاب نمی‌کرد.
8- هرگز ندیدم آقا قهقهه بزند نه این‌که اهل لبخند نبود؛ امامان ما هم خوش بیان و هم اهل مزاح و مطایبه بودند؛ اما خنده‌اش تبسم بود به‌گونه‌ای که دندان ثنایا دیده می‌شد، اما قهقهه نمی‌زدند چون بیانگر یک نوع بی‌توجهی و غفلت می‌باشد. در دعاهای ما وارد شده‌است که اگر خنده‌ات تبدیل به قهقهه شد جبران کن و توبه کن. خدایا ما را در زمره غافلان قرار مده. امام این فرهنگ را داشت.
9- هرگز ندیدم که آقا کنار سفره، زانو به زانو کنار خدمتکاران، غلامان و نگهبانان ننشیند. این‌که بنده و امثال بنده جرات می‌کنیم با بارِ گناه و روسیاهی به محضرش شرفیاب بشویم؛ چون آقا را در اوج رفتار کریمانه با دیگران مشاهده کردیم.
10- آقا علی‌بن‌موسی‌الرضا شب‌ها کم می‌خوابید و بسیار سحرخیز بود کسی که حداقل در شبانه‌روز ۳ جزء قرآن را تلاوت می‌کرد و هر ده روز یک‌بار،یک شنای کامل در دریای بی‌کران قرآن انجام می‌داد، یک چنین آدمی مگر می‌تواند فرصت‌های تعریف‌نشده در زندگی خود داشته باشد، کم می‌خوابید و بسیار سحرخیز بود.
11- من همیشه می‌دیدم آقا بسیار روزه می‌گرفت و ۳ روز روزه ی هر ماه را انجام می‌داد، و می‌فرمود ۳ روز روزه ی هر ماه معادل روزه ی همه زمان هاست؛ روزه اول ماه، میانه‌ی ماه، آخر ماه سیره‌ی رفتاری آقا بود.
12- کارهای نیک بسیار انجام می‌داد که غالبا در شب‌ها به‌صورت مخفیانه و به‌دور از چشم مردم انجام می‌گرفت. و این دوازده صفت، کارکرد عملی است برای ما، که می‌خواهیم حیات رضوی داشته‌باشیم. نه‌فقط اینکه متوسل به او بشویم؛ بلکه اگر متمسک به او باشیم برای ما تکلیف و وظیفه می‌آورد که بتوانیم در حد توان خودمان عمل کنیم. شهید سپهبد صیاد شیرازی می‌گوید به من مقام فرماندهی ارتش دادند با نیروهای سپاه، نیروی دریایی، زمینی، هوایی نشستیم که یک عملیات سنگین از جنوب تا غرب طراحی کنیم غافلگیرانه علیه صدام اجنبی اقدام کنیم، یک‌مرتبه دیدم توسط بی‌سیم از سوی امام احضار شدم تصور کردم که به من تنهایی احضار شدم از جنوب کشور سراسیمه به جماران رفتم من که رفتم هشت نفر در آن‌جا نشسته بودند ؛رئیس‌جمهور وقت؛ رئیس دولت وقت و فرمانده سپاه و فرماندهان دریایی، زمینی، هوایی ارتش. امام از ماها سوال کرد گزارش جبهه و جنگ بدهید ما در حال دادن گزارش بودیم که نوبت به محسن رضایی رسید تا محسن شروع کرد دیدیم امام متحیر و سرگردان است اصلا در این فضا نیست یک‌مرتبه دیدیم خودش سجاده انداخت دورکعت نافله قبل‌از نماز خواند متوجه شدیم که وقت ظهر است بعضی وضو داشتند اقتدا کردند بعضی هم با سرعت رفتند که وضو بگیرند نماز ظهر و عصر را خواندیم امام نشستند و رو به محسن رضائی کردند و گفتند آقا محسن حالا شروع کن وقتی امام متحیر بود و بلند شدن که به‌طرف سجاده بروند، مرحوم آقای هاشمی می‌خواست کار امام را توجیه کند گفت ببخشید امام حالش خوب نیست؛ دیدند که این‌طور نیست و رفت مشغول نماز شد، فهمیدیم که آن‌ها با حال‌وهوای امام آشنا نیستند و به خصائص امام واقف نیستند. وقتی برنامه تمام شد ما نُه نفر گفتیم که در دیوار ساعتی نبود ؛ خود امام هم ساعت مچی ندارد؛ صدای اذان هم از جایی نیامد، از کجا امام متوجه وقت ظهر شد؟ دوستان گفتند زمان برای امام معرکه است امام همان کسی است که در کتاب اربعین می‌گوید من دیدم آقای ملکی تبریزی در کتابش آورده‌است که در قم کسی را می‌شناسم که سحر فرشته مأمور است او را برای تهجد بیدار کند گفت من خیلی عاشق آن آقا شدم خیلی گشتم در قم که آن آقا را پیدا کنم
دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست
گفتند یافت می نشود جسته‌ایم ما گفت آنک یافت می نشود آنم آرزوست
این فقط خود آقای ملکی تبریزی است. امامی که به این شکل دنبال گمشده می‌گردد زمان نماز برایش معرکه است آقای فیاض گفت از آن لحظه تصمیم گرفتم نماز اول وقتم از دست نرود که تا لحظه شهادتش به این تصمیمش عمل کرد.
دوازده خصلت امام رضا و دوازده وظیفه به گردنمان است تا بتوانیم حیات رضوی؛ یعنی حیات طیبه دینی، محمدی و علوی داشته‌باشیم.
اِنَ‏ أَحْسَنَ‏ الْحَدِيثِ‏ وَ أَبْلَغَ الْمَوْعِظَةِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ
خطبه دوم:
بسم الله الرحمن الرحيم
الحمد لله و الصلاة و السلام علي رسول الله حَبِيبِ‏ إِلَهِ‏ الْعَالَمِينَ‏ أَبِي الْقَاسِمِ المصطفي مُحَمَّدِ اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم،
اللهم صلي علي اميرالمؤمنين و صل علي فَاطِمَةَ الزَّهْرَاءِ سَيِّدَةِ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ و صل علي سبطي الرحمة و امامَيِ الهُدي الحسن و الحسين و صل علي ائمه المسلمين علي بن الحسين و محمد بن علي و جعفربن محمد و موسي ابن جعفر و علي ابن موسي و محمد ابن علي و علي ابن محمد و الحسن بن علي وحجة ابن الحسن المهدي صلواة الله و سلامه عليهم اجمعين
اللهم انا رضينا بهم ائمه فرضنا لهم انك علي كل شيء قدير
با توصیه مجدد به تقوا مناسبت‌ها را یادآوری می‌کنم
جمعه روز هجرت نبی مکرم اسلام از مکه به مدینه و قصه تحقق لیلةالمبیت می باشد که اَبرمردی توانسته این فضا را خالی نگذارد و ‌جای پیامبر را پُر کند همان ابرمردی است که در حقش این آیه نازل شد و "وَمِنَ النَّاسِ مَن یَشْرِی نَفْسَهُ ابْتِغَاء مَرْضَاتِ اللّهِ"
و صدور قطعنامه ۵9۸ شورای امنیت درباره جنگ ایران عراق در سال ۱۳۶۵ شمسی
شنبه روز جهانی پست و روز جهانی کودک
یکشنبه یورش سپاهیان پلید یزیدی به مکه و اهانت به ساحت مقدس مسجدالحرام وبیت‌الله‌الحرام در سال ۶۴ هجری قمری. ۳ سال بیشتر حکومت نداشت این پلید؛ سال اول شهادت امام حسین علیه‌السلام به کشتن امام معصوم و نابود کردن مذاهب، بیت امامت و ولایت ؛و سال دوم هجوم به مدینه و مسجدالنبی را به حمام خون تبدیل کردند و سال سوم هم مسئله هجمه به مکه و نادیده‌گرفتن حرمت کعبه.
دوشنبه تشکیل مجمع تقریب مذاهب اسلامی به دستور رهبری معزز انقلاب حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای مدظله‌العالی در سال ۱۳۶9 شمسی .
سه‌شنبه سالروز وفات حضرت سکینه خاتون دختر اباعبدالله‌الحسین در سال ۱۱۷ قمری و روز بزرگداشت حافظ که خیلی‌ها حافظ را نشناختند و متأسفانه به تحریف این شخصیت برآمدند .در کنگره حافظ در شیراز که رهبری معظم انقلاب در دوران ریاست‌جمهوری آن سخنرانی قرّایی در شأن حافظ انجام دادند که حافظ را، ازاین‌جهت حافظ می‌گویند، که حافظ کل قرآن است و غزلیات او هم تفسیری از آیات قرآن می‌باشد علامه شهید مطهری می‌گوید وقتی من این شعر حافظ را خواندم گیج شدم
مزرع سبز فلک دیدم و داس مه نو یادم از کشته‌ی خویش آمد و هنگام درو گفتم
گفت من چراغ به دست گرفتم رفتم به سراغ پیدا کردن سابقه تااینکه در دعای جوشن کبیر (یا من سبقت رحمته غضبه) پیدا کردم، دیدم که مرحوم حافظ چطور مثال می‌زند.
روز ملی کاهش آثار بلایای طبیعی و روز اسکان معلولین و سالمندان.
پنجشنبه روز جهانی استاندارد.
امروز مفتخریم که میهمانان عزیز و بزرگواری داریم؛ از جمله حضرت آیت‌الله مهدوی بزرگوار که هم سابقه امامت جمعه ی سال‌های طولانی را در بروجرد و آمل؛ و هم نمایندگی مجلس شورای اسلامی را داشتند که مفتخر شدیم امروز در میزبانی این بزرگواران، و خیرمقدم عرض می‌کنیم خدمت آن‌ها. خواستم عرض کنم خدمت آیت‌الله مهدوی که نمازجمعه مدعو و رسمی نیست و به همه بزرگواران گفته می‌شود که تشریف نیاورند امکاناتی که برای ایاب‌وذهاب وجود دارد خدمت مردم شریف کاشان نیست فقط ب خاطر این‌که چراغ خطبه‌های نماز جمعه خاموش نباشد، این برنامه اجرا می‌شود ولی بزرگواران به‌خاطر دین‌داری عمیق‌شان محبت می‌کنند و ما محضر شریف‌شان را درک می‌کنیم.
دولت جدید میراثی را در دست گرفت که این میراث معیوب می‌باشد دو سال آخر دولت دوازدهم، درعین بی‌پولی هزینه سنگینی را مرتکب شدند به گونه‌ای که امروز دولت باید ماهانه ۱۴۲ هزار میلیارد تومان پول در اختیار داشته باشد تا بتواند کشور را اداره کند که از این رقم سالانه حدود ۵۰۰ هزار میلیارد تومان حقوق و دستمزد کارگران دولت می‌باشد؛ که اگر با تاخیر پرداخت بشود قطعا انفجار بدنبال خواهد داشت. الان رقم نقدینگی در کشور ۴ هزارهزار میلیارد تومان است که دولت آقای روحانی با ۶۷۰ هزار میلیارد تومان دولت قبل را تحویل گرفت ولی الان ۴ هزارهزار میلیارد تومان شد. پایه پولی ۲۰۰ هزار میلیارد تومان در زمان آقای روحانی ولی الان 5۰۰ هزار میلیارد تومان شده‌است تورم ۱۵% بود ولی الان ۴۲ % شده‌است که کمر مردم زیر بار سنگین آن درحال خم شدن است. این شرایط دولت فعلی است. کاربرد فعلی اقتصاد کشور توان جراحی را ندارد.
دولت باید با دو اقدام بالینی وضعیت را حفظ کند:
1- توزیع عدالت‌محور امکانات موجود که می‌تواند ۶۰ تا ۷۰ درصد را اداره کند و پوشش دهد.
2- نظارت بر بانک‌ها، که خلق پول جدید انجام نگیرد.
همین‌قدر ارزش پول ملی کاهش پیدا کرد آن‌قدر که نمی‌شود تصور کرد سال ۱۳۵۸ که من در مکه بودم ۱000 تومان را می‌دادیم ۴۵۰ ریال، این یک مقیاس. ما الان سالانه در کشور ۲۰۰ هزار میلیارد تومان معافیت مالیاتی داریم، 200 هزارمیلیارد تومان فرار مالیاتی داریم، ۳۷۰ هزار میلیارد تومان معوقات مالیاتی داریم یعنی جمعاً ۷۷۰ هزار میلیارد تومان. این پول‌ها در اختیار نیست اگر زیرساخت‌ها فراهم بشود و این نقدینگی‌ها مهار بشود و در چرخه معیشت قرار بگیرد می‌تواند یک توسعه ی معقولی به وجود بیاورد. یک امر مهم بر زمین مانده، فرمایشات مقام‌معظم رهبری است درباره گام دوم انقلاب، که یک مسئولیت و ماموریت جدیدی برای دولت سیزدهم می‌باشد. فرمایشات مقام‌معظم رهبری یا در قالب احکام است ویا در قالب ابلاغ سیاست‌های کلی؛ ایشان تاکنون ۳۷ سیاست کلی را ابلاغ فرمودند که فقط یک مورد آن قانونی شد و ۳۶ سیاست دیگر روی زمین مانده‌است. مشکلی که الان وجود دارد این است که پیوستگی بین قانون اساسی و سیاست‌های ابلاغی با برنامه‌های پنج‌ساله و برنامه‌های یک‌ساله کشور وجود ندارد و برنامه‌های ما هیچ نسبتی نه با سیاست‌ها دارد و نه با قانون اساسی. همچنان قانون سالیانه بودجه نسبتی با برنامه‌های پنج‌ساله ندارد، دولت لایحه می‌دهد مجلس هم به اقتضاء ورود پیدا می‌کند و آن را کم‌وزیاد می‌کند و آن را تصویب می‌کند، این ایجاد یکپارچگی و دنبال کردن امری ضروری است که متأسفانه روی زمین مانده است.
ما در دوره‌های مختلف علمی پیشرفت‌های قابل‌قبولی داشتیم ولی در بحث فرهنگی وضعیت خوبی نداریم، درحالی‌که جنس انقلاب ما، که انقلاب دینی است ؛انقلاب اسلامی است؛ و حتی بهتر بگویم انقلاب مقدمات انقلاب مهدوی است، متأسفانه از لحاظ فرهنگی اوضاعش مساعد نیست .
مطالباتی که رهبری از شورای انقلاب فرهنگی و برخی دستگاه‌های فرهنگی، همانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دارد عملیاتی بشود. در بحث فرهنگ متأسفانه نوع توسعه فرهنگی درون کشور ما، از نوع توسعه فرهنگ غربی است. پوشش‌ها بیانگر این مطلب است؛ پوشش‌ها در دختران و بانوان و چه در بخش جوانان ما. کشور با فرهنگ غربی، آسیب جدی دید و این درحالی است که باید فرهنگ کشور ما بر پایه پیشرفت ایرانی- اسلامی باشد. خدا رحمت کند علامه بزرگوار شهید مطهری را که در کتاب حجاب می‌گوید: حجاب هم ریشه ملی دارد و هم ریشه دینی، ما اگر به گذشته خود برگردیم بسیار فرهنگ غنی ملی داریم و برکت اسلام هم به آن فرهنگ ما افزود. مقام معظم رهبری فرمودند: فضای مجازی قتلگاه جوانان است. در این زمینه واقعاً چه باید کرد؟ طرح دولت جدید و مرکز شورای اسلامی در این زمینه چیست؟ طرح صیانت از کاربران که در مجلس مطرح است تا چه اندازه می‌تواند جلوی این وضعیت نابسامان را بگیرد؟ به‌هرحال دولت جدید میراثی را در دست گرفت که بسیار معیوب است و باید همه دست‌به‌دست هم بدهند و کمک کنند تا یک تحول بنیادین در راستای امید مردم، که به میدان آمدند و رأی دادند و چشم امیدوارانه به آینده این نظام وکشور دوختند مبتنی بر رهنمودهای رهبری معظم انقلاب در کشور ما به وجود بیاید.
اِنَ‏ أَحْسَنَ‏ الْحَدِيثِ‏ وَ أَبْلَغَ الْمَوْعِظَةِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
وَالْعَصْرِ اِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍالَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ
اَللَّهُمَّ انْصُرْ اْلإِسْلَامَ وَالْمُسْلِمِيْنَ و انصر من نصر الدين وَاخْذُلْ مَنْ خَذَلَ المؤمنين
اللهم ايد حماة الدين لا سيما زعيمنا و قائدنا الامام خامنه‌اي


برچسب ها
کاشان - خیابان شهید بهشتی - کوچه جمال آباد - دفتر نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه کاشان - کدپستی: ۸۷۱۴۶۷۸۳۸۹
تلفن: ۵۵۷۸۱۸۱ - ۵۵۷۸۸۸۸ - ۵۵۷۲۲۴۴ (۰۳۱)
نمابر: ۵۵۷۸۱۸۲ (۰۳۱)
© کلیه حقوق مادی و معنوی برای پایگاه اطلاع رسانی سفیر ولایت محفوظ است. استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.