/
صفحه اصلی
/
خبرخوان
/
ارتباط با ما
/
¤ ۱۴۰۵ چهارشنبه ۲۵ شهريور
تاریخ خبر:۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ بهمن
چاپ خبر
حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی دیدار با فعالان و نخبگان اصفهان: خواص ما در اقناع اندیشه و تحریک احساسات تلاش کنند نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان در دیدار با فعالان و نخبگان اصفهان بیان داشتند: خواص ما در اقناع اندیشه و تحریک احساسات تلاش کنند.

هدف از این اجتماع اینست که امر خدای متعال که امانت به اهلش برسد، تحقق پیدا کند
حال اهل کیست؟ حضرت یوسف فرمود قال اجعلنی علی خزائن الارض انی حفیظ علیم کسی که تخصص و تعهد داشته باشد.
حضرات آیات طباطبایی، مهدوی، مقتدایی و عبداللهی زینت برای مجلس خبرگان است.
برای مشارکت حداکثری تلاش کنید، جهاد تبیین کنید . تبلیغ برای جبهه حق و باطل اثر دارد در عاشورا ۳۰ هزار نفر در یک طرف بودند که امام سجاد (ع) فرمودند
کل یتقربون الی الله بدمه این همان جنگ شناختی است چقدر بنی امیه روی این ۳۰ هزار نفر کار کرده بود که آنها بخاطر خدا روی امام شمشیر می کشیدند، خواص نقش اساسی خود را انجام بدهند ، بی تفاوت ها را بیدار کنند، فذکر ان الذکری تنفع المؤمنین تذکر اثر دارد. امام فرمود نیمه از دنیا بر دوش تبلیغات می چرخد. در اثر گذاری اساتید دانشگاه در رده بالای اثر گذاری است. استاد دانشگاهی به بنده گفت مطالبات نظام موشک است، مطالبات مردم مسائل اقتصادی است فلذا مطالبات نظام با مردم متفاوت است، حقیر به ایشان گفتم تابحال به شعار های سال دقت کردید چند سال است که رهبر معظم انقلاب شعار های سال را اقتصادی قرار می دهد. نخست وزیر مالزی در دیدار با رهبر معظم انقلاب گفت روش اقتصاد مقاومتی که شما بیان کرده اید کاملا علمی است اما رئیس جمهور وقت ما می گوید اقتصاد ریاضتی است و اعتقادی ندارد. رئیس اتحادیه عرب می گوید ما دیوار حائل بین مصر و غزه درست میکنیم اما ایران در ۱۵ روز ۴ ماهواره علمی به هوا پرتاب کرده است. در بسیاری از زمینه ها پیشرفت کرده ایم هر جا پیشرفت نکرده ایم بعلت اینست که به توصیه های رهبر معظم اعتنا نکرده ایم. استاد مطهری و ایت الله مصباح یزدی فرمودند اگر انسان یک کار اختیاری می خواهد انجام بدهد نیاز به دو پیش زمینه دارد: ۱_ اقناع اندیشه ۲_ تحریک احساسات. خواص ما در اقناع اندیشه و تحریک احساسات تلاش کنند.

برچسب ها
نظر خود را ارسال نمایید.
دنبال کنید...
آخــرین خبــرها
شرح صحیفه سجادیه؛ جایگاه ملائکه مقرب و مراتب قرب منزلت / کلیدهای غیب و مظهریت عبد صالح در اسماء الهی عزت امروز جمهوری اسلامی مرهون مجاهدت‌های دوران دفاع مقدس است / لزوم تبیین سختی‌های جهاد فی‌سبیل‌الله برای نسل جوان نگرش های سعادت: از تذهیب نفس تا اقتدار ملی امام جمعه کاشان : کسانی که حرف دشمنان را در ایران تکرار می کنند در جبهه باطل هستند دوران باج‌خواهی غرب و چانه‌زنی بر سر توان هسته‌ای گذشته است / شروط شش‌گانه پایان درگیری‌ها ایمان، بصیرت و تقوا: نقشه ای برای جامعه منتظر
گزارش تصویری
دیدار با جانباز سرافراز دفاع مقدس «سید صدرالدین سراجی»
دیدار با جانباز سرافراز دفاع مقدس «سید صدرالدین سراجی»
نگرش های سعادت: از تذهیب نفس تا اقتدار ملی
نگرش های سعادت: از تذهیب نفس تا اقتدار ملی
راهبرد سعادت: از تقوای فردی تا تمدن نبوی
راهبرد سعادت: از تقوای فردی تا تمدن نبوی
نقشه راه بصیرت از معنویت تا مقاومت
نقشه راه بصیرت از معنویت تا مقاومت
مراسم گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان در دانشگاه فرهنگیان
مراسم گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان در دانشگاه فرهنگیان
اجتماع شبانه مردم کاشان در میدان نه دی
اجتماع شبانه مردم کاشان در میدان نه دی
عزت و اقتدار در پرتو تقوا
عزت و اقتدار در پرتو تقوا
جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان
جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان
دیدار با رئیس و کارکنان اداره کار و تعاون اجتماعی شهرستان کاشان
دیدار با رئیس و کارکنان اداره کار و تعاون اجتماعی شهرستان کاشان
منشور معنویت و اقتدار: از اخلاق منتظران تا بازدارندگی دفاعی
منشور معنویت و اقتدار: از اخلاق منتظران تا بازدارندگی دفاعی
دیدار با خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای با نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان
دیدار با خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای با نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان
حضور در جمع نمازگزاران مسجد حضرت ولی عصر(عج) خیابان کارگر
حضور در جمع نمازگزاران مسجد حضرت ولی عصر(عج) خیابان کارگر
دیدار با اعضا و خادمان ستاد نماز جمعه کاشان
دیدار با اعضا و خادمان ستاد نماز جمعه کاشان
مؤلفه های اقتدار و تمدن نوین اسلامی
مؤلفه های اقتدار و تمدن نوین اسلامی
پربازدیدترین خبرها
«خبر خوب» رویکرد امیدآفرینی است که خبرگزاری فارس آغاز کرده است حرکت در مسیر ولایت الهیه و تبلیغ غدیر بزرگترین امر به معروف می باشد علاوه بر تبلیغ لسانی، مردم را با غیر زبان به کار خیر دعوت کنیم لزوم رعایت سرعت و دقت در کار ارباب رجوع از سوی مسئولان خدمت به زائران امام حسین توفیق الهی است نقش رسانه در پیشرفت و تحول جامعه انتصاب نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه کاشان چشم‌انداز فرهنگی ۲۰ ساله کاشان توسط مسئولان شهر ارائه شود بازدید حضرت آیت الله سلیمانی، نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان از بخش های مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان نماینده مقام معظم رهبری درگذشت حجت‌الاسلام روح‌ الله حسینیان را تسلیت گفت.
کاشان - خیابان شهید بهشتی - کوچه جمال آباد - دفتر نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه کاشان - کدپستی: ۸۷۱۴۶۷۸۳۸۹
تلفن: ۵۵۷۸۱۸۱ - ۵۵۷۸۸۸۸ - ۵۵۷۲۲۴۴ (۰۳۱)
نمابر: ۵۵۷۸۱۸۲ (۰۳۱)
© کلیه حقوق مادی و معنوی برای پایگاه اطلاع رسانی سفیر ولایت محفوظ است. استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.