/
صفحه اصلی
/
خبرخوان
/
ارتباط با ما
/
¤ ۱۴۰۵ دوشنبه ۲۰ مهر
تاریخ خبر:۱۴۰۳ دوشنبه ۲۱ خرداد
چاپ خبر
نماینده ولی فقیه در کاشان: ویژگی‌های آیت الله رئیسی باید الگوی کاندیدا‌های ریاست جمهوری باشد حجت الاسلام والمسلمین حسینی گفت: انتخاب کاندیدای اصلح با تفکر نزدیک به افکار و منویات امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب نقش اساسی در موفقیت جمهوری اسلامی در عرصه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کشور دارد.

حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، به اهمیت حضور همگانی در انتخابات پیش رو و انتخاب کاندیدای اصلح تأکید کرد و گفت: رؤسای جمهور اگر متفاوت باشند می‌توانند سرعت قطار پیشرفت جمهوری اسلامی ایران را تند کنند.

وی با بیان اینکه هر یک از واجدین شرایط رای در انتخابات پیش رو می‌توانند در انتخاب کاندیدای اصلح نقش آفرین باشند، اظهار داشت: انتخاب کاندیدای اصلح وظیفه ما و درخواست شهدا است.

به گفته وی انتخاب کاندیدای اصلح با تفکر نزدیک به افکار و منویات امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب نقش اساسی در موفقیت جمهوری اسلامی در عرصه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کشور دارد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه در انتخابات آینده به تفکری که به آمریکا اعتماد دارد نباید رای داد، گفت: رهبر معظم انقلاب از انتخابات پیش رو به عنوان آبروی ملی نام می‌برد و می‌فرماید، شهید آیت الله رئیسی ایران را در چشم رجال سیاسی دنیا برجسته‌تر کرد و سبب آبروی ملی ما بود.

وی با بیان اینکه برخی در انتخابات ممکن است کاری را انجام بدهند که سبب خدشه دار شدن آبروی ملی ایران شود، افزود: هر نوع بدگویی، تهمت و لجن پراکنی به آبروی ملی ایران لطمه می‌زند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی با تأکید بر اخلاق مداری کاندیدا‌های ریاست جمهوری در انتخابات پیش رو گفت: امام صادق(ع) می‌فرماید در صورتی که آبروی فردی، اجتماعی و ملی خدشه دار شود به این راحتی قابل جبران نیست.

به گفته وی شهید آیت الله رئیسی و همراهان شهید ایشان از جمله شهید حسین امیرعبداللهیان سرعت قطار جمهوری اسلامی را به سمت اهداف نظام افزایش دادند.

نماینده مردم استان اصفهان در مجلس خبرگان رهبری به یکی از ویژگی‌های آیت الله رئیسی که باید الگوی کاندیدا‌های ریاست جمهوری باشد اشاره کرد و اظهار داشت: آیت الله رئیسی در مرز بندی با دشمن صراحت لهجه داشت و دوپهلو حرف نمی‌زند و به لبخند دشمن اعتماد نمی‌کرد.

برچسب ها
نظر خود را ارسال نمایید.
دنبال کنید...
آخــرین خبــرها
جایگاه رفیع معلم و مادر، تجلی عالی‌ترین درجات بخشندگی و جهاد است تفاوت قیمت‌ کالاها در کاشان نسبت به قم پذیرفتنی نیست/ بار اصلی مشکلات اقتصادی بر دوش وفادارترین اقشار به انقلاب است پیوند اندیشه و قلب معتکفین با امام زمان (عج)؛ رسالت اصلی برنامه‌های اعتکاف / ضرورت شبکه‌سازی و کادرسازی از جوانان مروری بر ارزش‌های دینی، رویدادهای اجتماعی و تحولات خاورمیانه بانوان حرم‌ساز، الگوی «زن تراز مسلمان» را در برابر شعار غربی «زن، زندگی، آزادی» به جهان معرفی می‌کنند هشدار صریح به کشورهای حامی ائتلاف سعودی؛ پیروزی انصارالله، پیروزی بازوی قدرتمند جمهوری اسلامی است / هیچ قدرتی نمی‌تواند یمن را از پای درآورد
گزارش تصویری
مروری بر ارزش‌های دینی، رویدادهای اجتماعی و تحولات خاورمیانه
مروری بر ارزش‌های دینی، رویدادهای اجتماعی و تحولات خاورمیانه
منشور آدینه: انتظارات امام زمان (عج) و رسالت های اجتماعی در گام دوم انقلاب
منشور آدینه: انتظارات امام زمان (عج) و رسالت های اجتماعی در گام دوم انقلاب
دیدار با جانباز سرافراز دفاع مقدس «سید صدرالدین سراجی»
دیدار با جانباز سرافراز دفاع مقدس «سید صدرالدین سراجی»
نگرش های سعادت: از تذهیب نفس تا اقتدار ملی
نگرش های سعادت: از تذهیب نفس تا اقتدار ملی
راهبرد سعادت: از تقوای فردی تا تمدن نبوی
راهبرد سعادت: از تقوای فردی تا تمدن نبوی
نقشه راه بصیرت از معنویت تا مقاومت
نقشه راه بصیرت از معنویت تا مقاومت
مراسم گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان در دانشگاه فرهنگیان
مراسم گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان در دانشگاه فرهنگیان
اجتماع شبانه مردم کاشان در میدان نه دی
اجتماع شبانه مردم کاشان در میدان نه دی
عزت و اقتدار در پرتو تقوا
عزت و اقتدار در پرتو تقوا
جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان
جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان
دیدار با رئیس و کارکنان اداره کار و تعاون اجتماعی شهرستان کاشان
دیدار با رئیس و کارکنان اداره کار و تعاون اجتماعی شهرستان کاشان
منشور معنویت و اقتدار: از اخلاق منتظران تا بازدارندگی دفاعی
منشور معنویت و اقتدار: از اخلاق منتظران تا بازدارندگی دفاعی
دیدار با خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای با نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان
دیدار با خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای با نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان
حضور در جمع نمازگزاران مسجد حضرت ولی عصر(عج) خیابان کارگر
حضور در جمع نمازگزاران مسجد حضرت ولی عصر(عج) خیابان کارگر
پربازدیدترین خبرها
«خبر خوب» رویکرد امیدآفرینی است که خبرگزاری فارس آغاز کرده است حرکت در مسیر ولایت الهیه و تبلیغ غدیر بزرگترین امر به معروف می باشد علاوه بر تبلیغ لسانی، مردم را با غیر زبان به کار خیر دعوت کنیم لزوم رعایت سرعت و دقت در کار ارباب رجوع از سوی مسئولان خدمت به زائران امام حسین توفیق الهی است نقش رسانه در پیشرفت و تحول جامعه انتصاب نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه کاشان چشم‌انداز فرهنگی ۲۰ ساله کاشان توسط مسئولان شهر ارائه شود بازدید حضرت آیت الله سلیمانی، نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان از بخش های مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان نماینده مقام معظم رهبری درگذشت حجت‌الاسلام روح‌ الله حسینیان را تسلیت گفت.
کاشان - خیابان شهید بهشتی - کوچه جمال آباد - دفتر نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه کاشان - کدپستی: ۸۷۱۴۶۷۸۳۸۹
تلفن: ۵۵۷۸۱۸۱ - ۵۵۷۸۸۸۸ - ۵۵۷۲۲۴۴ (۰۳۱)
نمابر: ۵۵۷۸۱۸۲ (۰۳۱)
© کلیه حقوق مادی و معنوی برای پایگاه اطلاع رسانی سفیر ولایت محفوظ است. استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.