/
صفحه اصلی
/
خبرخوان
/
ارتباط با ما
/
¤ ۱۴۰۵ جمعه ۲۷ شهريور
تاریخ خبر:۱۴۰۳ سه شنبه ۱۹ تير
چاپ خبر
حضور در مساجد : ٢٢٨ _ ١٧ / ۴ / ١۴٠٣ _ حسینیه روستای ویدوجا امام جمعه کاشان : یکی از شاخصه های فرهنگ غرب ، رواج بی غیرتی در خانواده ها می باشد امام جمعه کاشان : اولین جمله فاطمه صغری بعد از هوش امدن این است « عَمَّتاه! هَلْ مِنْ خِرْقَةٍ أَسْتُرُ بِها رَأْسِي‌ عَن اعین النظار » یک پارچه داری که من سرم را ببندم تا موهای من پیدا نباشد . ما وارث این حیا از عاشورا هستیم .

حضور در مساجد :  ٢٢٨  _   ١٧ / ۴ / ١۴٠٣  _  حسینیه روستای ویدوجا

امام جمعه کاشان  :  یکی از شاخصه های فرهنگ غرب ، رواج بی غیرتی در خانواده ها می باشد


حجت الاسلام سید سعید حسینی با حضور در حسینیه روستای ویدوجا در اجتماع سوگواران حسینی ضمن تسلیت ماه محرم  اظهار داشت  : مقام معظم رهبری فرمودند ، عاشورا هم عبرت دارد و هم درس . فرق درس و عبرت چیست ؟ عبرت یعنی ، از حوادثی که در تاریخ اتفاق افتاده است به هوش بیائیم و تکرار نکنیم ، مثلا می فهمیم علت تصادف ، صحبت کردن با گوشی همراه است ، این برای ما عبرت می شود که موقع رانندگی ، با تلفن همراه صحبت نکنیم . درس ، یعنی اتفاقی در عاشورا افتاده و ان برای من الگو می شود . در ادامه یکی از درس های عاشورا را خدمت شما عرض می کنم .

وی گفت  : یکی از درس های عاشورا ، حیا و حجاب  است . عصر عاشورا را در نظر بگیرید ، زمانی که امام حسین ع و همه ٧٢ تن شهید شده اند ، خیمه ها را آتش زده و غارت می کنند ، دختر امام حسین ع ، فاطمه صغری می فرماید ، نگاه می کردم و در این فکر بودم که سرنوشت ما چیست ؟ با ما چکار خواهند کرد ؟ در همین لحظه ، یکی از حرامی ها دنبال من افتاد و من فرار کردم ، در حال فرار ، به زمین افتادم ، لذا مقنعه من کنار رفت و گوشواره من پیدا شد . انقدر ان مسلمان نماها قسیّ بودند که گوشواره را از گوش من کشید و من از هوش رفتم ، بعد از مدتی به هوش امدم و دیدم عمه ام زینب بالای سر من است . اولین جمله فاطمه صغری بعد از هوش امدن این است «  عَمَّتاه! هَلْ مِنْ خِرْقَةٍ أَسْتُرُ بِها رَأْسِي‌ عَن اعین النظار » یک پارچه داری که من سرم را ببندم تا موهای من پیدا نباشد . ما وارث این حیا از عاشورا هستیم . وقتی خیمه ها غارت شد ، برای غنیمت بردن لباس زنان دعوا می کردند . زینب س ، وقتی وارد بر ابن زیاد شد ، با پست ترین لباس وارد شد . در روایت داریم ، زینب س ، وقتی می خواست ، صورت خود را از نامحرمان بپوشاند ، با آستین لباس ، جلو صورت خود را می گرفتند . خواهران ما وارث این حیا هستیم . کاروان اسرا وارد شهر کوفه شدند ، مردم برای دیدن اسرای خارجی امده بودند . زنان کوفه وقتی نان و خرما برای بچه های کوچک اوردند ، حضرت زینب س فریاد زد ، صدقه بر ما حرام است . ما اُسرای آل الله هستیم . نان و خرما را نگرفت ، ولی وقتی روسری برای انان اوردند ، گرفت ، این حیا و عفت است . امروز تلاش غرب این است که دختران و مادران را بی حیا ، بی عفت و بی غیرت تربیت کند . یکی از شاخصه های فرهنگ غرب ، رواج بی غیرتی در خانواده ها می باشد . خانواده شاه کثیف و نجس بودند  . نخست وزیر شاه هم جنس باز بود . مجالس رسمی گناه در تهران بر پا بود ، دختران را برای مجالس امریکایی ها می بردند  ، امام ره  ، با انقلاب اسلامی تمام انها را به زباله دان انداخت . ایت الله مصباح ره می فرماید ، در جمع خانم های بی حجاب در رابطه با ارزش حجاب سخنرانی نمودم ، ده دقیقه برای من کف می زدند . خداوند در قران خطاب به زنان پیامبر ص و ما می فرماید ،  «  فَلَا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ فَيَطْمَعَ الَّذِي فِي قَلْبِهِ مَرَضٌ » با ناز صحبت نکنید ، مبادا یک مرد با گفتن کلام تو ، برای گناه به طمع بیفتد . 

حجت الاسلام حسینی گفت  :  خدمت دادستان کل کشور  بودم ، گفتند ، پرونده قتلی که شوهر یک خانمی به قتل رسیده بود را دیدم ، پرونده را بررسی کردم ، قتل از یک بی حیایی شروع شده بود ، در مهمانی هنگام پهن نمودن سفره و دادن غذا ، رعایت محرم و نامحرمی نشده و شوخی بین یک مرد و زن شوهر دار ، که فامیل هم بودند رد و بدل شده بود . و نهایتا با همدستی ، شوهر را به قتل رساندند . وی گفت ، یکی از اساتید حوزه تعریف نمود ، بعد از سخنرانی در دانشگاه تورنتو در رابطه با کارکردهای حجاب در اسلام ، یکی از اساتید همان دانشگاه در نقل خاطره ای گفت ، پایان ترم ، دانشجو دختری برای ارائه طرح خودش ، از نظر حجاب ، نسبت به روزهای قبل بی حجاب تر و عریان تر بود و من پنج نمره از او کم کردم . با بیست نفر از دانشجویان ، نزد رئیس دانشگاه رفتند و اعتراض نمودند ، دانشگاه من را احضار نمود و علت را سوال کرد ، به او گفتم ، وقتی این دانشجو با این عریانی و وضعیت به کلاس می اید ، کلاس از نظر نقد علمی افت می کند ، پسران دانشجو به فکر تدریس نیستند . و در ادامه کارکرد حجاب را برای او گفتم ، رئیس دانشگاه بعد از تامل ، حرف من را تائید نمود و برای تمام دانشگاه دستور العملی داد که دانشجویان حق ندارند موقع ارائه طرح عریان بیایند ، بلکه باید با لباس رسمی دانشگاه بیایند . غرب هم متوجه شده است برای افزایش کیفیت علمی باید حیا و حجاب حفظ شود .
برچسب ها
نظر خود را ارسال نمایید.
دنبال کنید...
آخــرین خبــرها
شرح صحیفه سجادیه؛ جایگاه ملائکه مقرب و مراتب قرب منزلت / کلیدهای غیب و مظهریت عبد صالح در اسماء الهی عزت امروز جمهوری اسلامی مرهون مجاهدت‌های دوران دفاع مقدس است / لزوم تبیین سختی‌های جهاد فی‌سبیل‌الله برای نسل جوان نگرش های سعادت: از تذهیب نفس تا اقتدار ملی امام جمعه کاشان : کسانی که حرف دشمنان را در ایران تکرار می کنند در جبهه باطل هستند دوران باج‌خواهی غرب و چانه‌زنی بر سر توان هسته‌ای گذشته است / شروط شش‌گانه پایان درگیری‌ها ایمان، بصیرت و تقوا: نقشه ای برای جامعه منتظر
گزارش تصویری
دیدار با جانباز سرافراز دفاع مقدس «سید صدرالدین سراجی»
دیدار با جانباز سرافراز دفاع مقدس «سید صدرالدین سراجی»
نگرش های سعادت: از تذهیب نفس تا اقتدار ملی
نگرش های سعادت: از تذهیب نفس تا اقتدار ملی
راهبرد سعادت: از تقوای فردی تا تمدن نبوی
راهبرد سعادت: از تقوای فردی تا تمدن نبوی
نقشه راه بصیرت از معنویت تا مقاومت
نقشه راه بصیرت از معنویت تا مقاومت
مراسم گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان در دانشگاه فرهنگیان
مراسم گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان در دانشگاه فرهنگیان
اجتماع شبانه مردم کاشان در میدان نه دی
اجتماع شبانه مردم کاشان در میدان نه دی
عزت و اقتدار در پرتو تقوا
عزت و اقتدار در پرتو تقوا
جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان
جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان
دیدار با رئیس و کارکنان اداره کار و تعاون اجتماعی شهرستان کاشان
دیدار با رئیس و کارکنان اداره کار و تعاون اجتماعی شهرستان کاشان
منشور معنویت و اقتدار: از اخلاق منتظران تا بازدارندگی دفاعی
منشور معنویت و اقتدار: از اخلاق منتظران تا بازدارندگی دفاعی
دیدار با خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای با نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان
دیدار با خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای با نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان
حضور در جمع نمازگزاران مسجد حضرت ولی عصر(عج) خیابان کارگر
حضور در جمع نمازگزاران مسجد حضرت ولی عصر(عج) خیابان کارگر
دیدار با اعضا و خادمان ستاد نماز جمعه کاشان
دیدار با اعضا و خادمان ستاد نماز جمعه کاشان
مؤلفه های اقتدار و تمدن نوین اسلامی
مؤلفه های اقتدار و تمدن نوین اسلامی
پربازدیدترین خبرها
«خبر خوب» رویکرد امیدآفرینی است که خبرگزاری فارس آغاز کرده است حرکت در مسیر ولایت الهیه و تبلیغ غدیر بزرگترین امر به معروف می باشد علاوه بر تبلیغ لسانی، مردم را با غیر زبان به کار خیر دعوت کنیم لزوم رعایت سرعت و دقت در کار ارباب رجوع از سوی مسئولان خدمت به زائران امام حسین توفیق الهی است نقش رسانه در پیشرفت و تحول جامعه انتصاب نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه کاشان چشم‌انداز فرهنگی ۲۰ ساله کاشان توسط مسئولان شهر ارائه شود بازدید حضرت آیت الله سلیمانی، نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان از بخش های مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان نماینده مقام معظم رهبری درگذشت حجت‌الاسلام روح‌ الله حسینیان را تسلیت گفت.
کاشان - خیابان شهید بهشتی - کوچه جمال آباد - دفتر نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه کاشان - کدپستی: ۸۷۱۴۶۷۸۳۸۹
تلفن: ۵۵۷۸۱۸۱ - ۵۵۷۸۸۸۸ - ۵۵۷۲۲۴۴ (۰۳۱)
نمابر: ۵۵۷۸۱۸۲ (۰۳۱)
© کلیه حقوق مادی و معنوی برای پایگاه اطلاع رسانی سفیر ولایت محفوظ است. استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.