تاریخ خبر:۱۴۰۳ دوشنبه ۹ مهر
حضور در مدارس : مدرسه ۲٩٢ _ افتتاح مجتمع آموزشی ایت الله رئیسی ره ، ٢ /٧ / ١۴٠٣
امام جمعه کاشان : خرابکاری ، ترور دانشمندان و کارهای حقوقی توطئه هایی بود که ما به چرخه سوخت هسته ای نرسیم
امام جمعه کاشان : علیرغم تمام توطئه ها ، چرخه سوخت ما بومی است . صمیمانه خدا را شاکر هستیم بر این توفیق . انشاء الله این دبیرستان که بنام شهید ایت الله رئیسی ره است ، مرام و روحیه خدمت گزاری ایشان هم در همه دانش آموزان ما تزریق شود .
حضور در مدارس : مدرسه ۲٩٢ _ افتتاح مجتمع آموزشی ایت الله رئیسی ره ، ٢ /٧ / ١۴٠٣
امام جمعه کاشان : خرابکاری ، ترور دانشمندان و کارهای حقوقی توطئه هایی بود که ما به چرخه سوخت هسته ای نرسیم
حجت الاسلام سید سعید حسینی در مراسم افتتاح مجتمع آموزشی آیت الله رئیسی ره ضمن عرض خوشامدگویی به حاضران خصوصا دکتر اسلامی اظهار داشت : قران در ایه ٨۵ سوره یونس می فرماید « .. رَبَّنَا لَا تَجْعَلْنَا فِتْنَةً لِلْقَوْمِ الظَّالِمِينَ » خدایا ، ما را فتنه و امتحان برای ظالمین قرار نده . فتنه برای ظالم نباشیم یعنی چه ؟ علامه طباطبایی ره در المیزان می فرماید ، چه موقع ظالم به این فکر می کند که بر ما ظلم کند ؟ می فرماید ، ظالم اگر ما را ضعیف ببیند ، برای ظلم کردن به ما طمع می کند . نباید وضعیت کشور ما به گونه ای باشد که دشمن جرات کند به ما ظلم کند ، خدایا ، ما را فتنه قرار نده برای ظالمین ، یعنی من نمی خواهم ضعیف باشم ، خدا کمک کن که ما قوی باشیم ، که ظالمین به کشور و شهر ما طمع نکنند تا نتوانند ظلم کنند . ببینید امام ره وضعیت کشور ما را از زمان شاه به کجا رساند ؟
امام جمعه کاشان گفت : سازمان ملل گزارشی را از نرخ رشد سواد خانم ها منتشر نمود و اعلام نمود : ایران در نرخ سواد آموزی خانم ها در دنیا در بین ٢٠٠ کشور در قبل از انقلاب در رتبه ١٩٩ بود و یک کشور از ما بی سواد تر بود و همین سازمان ملل عنوان می کند بعد از انقلاب ، رتبه ایران در سواد آموزی خانم ها در دنیا مقام اول است . وی گفت : از نظر نفوذ منطقه ای و قدرت ، باید گفت ، شاه ، نفت کشور ایران را به آمریکا می فروخت و اسلحه وارد می کرد ولی این اسلحه برای ژاندارمی ایران در منطقه بود ، ژاندارمی ، یعنی هر کشوری علیه منافع امریکا اعتراض کند ، ژاندارم منطقه یعنی شاه موظف بود که ، با همان اسلحه آمریکایی ، ان اعتراض و صدا را خفه کند . یک کشور بی خاصیت و بی تاثیر در منطقه ، ایران بود . از نظر علمی در صنعت ، کشور ما وارد کننده و مو نتاژ کننده بود . افتخار می کرد که ما صنعت مونتاژ داریم اما وقتی به لطف خدا با ماهواره بر ایرانی ، ماهوا ه های علمی ما به فضا پرتاب شد ، دنیا از جمله دبیر کل مصری اتحادیه عرب گفت ، ما در حال ساخت دیوار حائل بین غزه و مصر هستیم تا آب و غذا به غزه نرسد ، اما ایران ، ماهواره به فضا پرتاب می کند . از نظر نفوذ منطقه ای ، یک زمان و در دوران هخامنشیان با قدرت نظامی ، ایران توانسته بود به تنگه های مهم دنیا برسد ، اما الان ، تئوریسین های بزرگ دنیا می گویند ، جمهوری اسلامی با نفوذ قلبی خودش ، تنگه های بزرگ دنیا را در اختیار دارد
حجت الاسلام حسینی گفت : یکی از افتخارات هم ، افتخارات هسته ای است . فقط یک چهارم دنیا از علم هسته ای برخوردار هستند . خواهران و برادران ، مهمان عزیزی که خدمت شان هستیم ، بهتر از هر کس می داند که آمریکائی ها و اسرائیلی ها ، خیلی تلاش کردند که این علم بدست ما نرسد ، اولین اقدام انها خرابکاری صنعتی در بیست سال قبل بود ، مرحله دوم ، ترور دانشمندان عزیز هسته ای بود و مرحله سوم ، کارهای حقوقی است . اما علیرغم تمام توطئه ها ، چرخه سوخت ما بومی است . صمیمانه خدا را شاکر هستیم بر این توفیق . انشاء الله این دبیرستان که بنام شهید ایت الله رئیسی ره است ، مرام و روحیه خدمت گزاری ایشان در همه دانش آموزان ما تزریق شود .