/
صفحه اصلی
/
خبرخوان
/
ارتباط با ما
/
¤ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ بهمن
تاریخ خبر:۱۳۹۹ جمعه ۱۹ دي
چاپ خبر
نماینده ولی فقیه در کاشان: قیام ۱۹ دی مردم قم طلیعه انقلاب اسلامی است آیت الله سلیمانی قیام ۱۹ دی مردم قم را طلیعه انقلاب اسلامی دانست و گفت: ۱۹ دی هویت مردم قم و روز تاریخی مردم است که جرقه آن بعد از شهادت سید مصطفی خمینی زده شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، آیت الله عباسعلی سلیمانی امروز در خطبه‌های این هفته نماز کاشان که در مصلی بقیه الله الاعظم این شهرستان برگزار شد، با اشاره به جایگاه خطیب و امام جمعه، گفت: خطیب نماز جمعه باید فراگروهی، فراجناحی و فرا حزبی باشد تا بتواند با مردم و همراه مردم و سبب همبستگی و اتحاد باشد.

وی با اشاره به اینکه امام جمعه باید کسی باشد که برون داد کار او ایجاد فرهنگ و مدل زندگی و هویت بخشی و آفرینش و خودآگاهی در فرد یا در جامعه باشد، افزود: امام جمعه باید کسی باشد که بتواند همبستگی و انسجام اجتماعی را ایجاد کند.

نماینده ولی فقیه در کاشان بیداری، آگاهی و پاسداری از قرآن و مذهب را مهترین نقش امام جمعه دانست و اظهار داشت: امام جمعه مسؤول پیاده کردن احکام الهی و دفاع از حقوق مردم در قالب عدالت اجتماعی و بهترین شعار و زیباترین شعار برای تحقق انقلاب اسلامی است.

وی مبارزه با استکبارجهانی را از مهمترین ویژگی امام جمعه دانست و ابراز داشت: امام جمعه باید نماد کوچکی از رهبری جامعه باشد.

آیت الله سلیمانی مسؤولیت امام جمعه را سنگین و خطیر دانست و افزود: امام جمعه‌ای که نتواند سبب همبستگی و اتحاد در جامعه شود به جای اینکه امام جمعه باشد امام جماعت است، چرا که استکبارستیزی نماد کوچکی از امام جامعه است.

به گفته وی مردم به جایگاه امام جمعه اعتماد دارند و امام جمعه وظیفه دارد تا از این اعتماد نگهبانی و پاسداری کند.

نماینده ولی فقیه در کاشان تأکید کرد: استقلال واقعی ایران مدیون حضور روحانیت در صحنه‌های گوناگون حکومت‌های ادوار مختلف تاریخ ایران است.

وی در ادامه با گرامیداشت قیام ۱۹ دی مردم قم و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای قیام ۱۹ دی، افزود: شهادت سید مصطفی خمینی به دست عوامل رژیم پهلوی سبب بغض مردم نسبت به رژیم پهلوی و قیام ۱۹ دی مردم قم شد.

آیت الله سلیمانی ادامه داد: شهادت سید مصطفی خمینی شعله‌های انقلاب اسلامی را فروزان تر، مردم را بیدارتر و رژیم پهلوی را با خشم مردم روبرو کرد به طوریکه تعطیلی حوزه‌های قم و اعتراض مردم قم را به همراه داشت.

نماینده ولی فقیه در کاشان از ۱۹ دی به عنوان هویت قم و روز تاریخی سالانه قم نام برد و افزود: همه ساله رهبر معظم انقلاب در ۱۹ دی برای قیام قم و مردم حساب ویژه‌ای باز کرده اند.

آیت الله سلیمانی قیام ۱۹ دی مردم قم را طلیعه انقلاب اسلامی دانست و با اشاره به اینکه جرقه قیام مردم از شهادت سید مصطفی خمینی زده شد، گفت: اربعین قیام مردم قم سبب اربعین‌های بعدی در یزد و تبریز و کرمان شد و این اربعین‌ها شالوده نظام پهلوی را متلاشی کرد.

لازم به ذکر است، نخستین نماز جمعه شهرستان کاشان بعد از گذشت حدود شش ماه از انتصاب آیت الله عباسعلی سلیمانی به نمایندگی ولی فقیه و امامت جمعه کاشان به دلیل وضعیت قرمز کرونایی در کاشان امروز با حضور تعداد محدودی نمازگزار جمعه و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مصلی بقیه الله الاعظم کاشان برگزار شد./۱۳۰۷/پ210/ب1
برچسب ها
نظر خود را ارسال نمایید.
دنبال کنید...
آخــرین خبــرها
توسعه عتبات عالیات، مصداق تعظیم شعائر الهی است امام جمعه کاشان: دشمن را بشناسید/ ویژگی جوانِ پیرو حضرت علی اکبر، حق مداری است آیین غبار روبی و عطر افشانی مرقد مطهر حضرت امام خمینی (ره ) امام جمعه کاشان : اگر به آداب الهی مودب نشویم وجود ما آمیخته با حسرت خواهد شد مسؤولیت یاوه گویی‌های ترامپ برعهده نهاد‌های بین المللی است امام جمعه کاشان: دشمن را بشناسید. امریکا و اسرائیل را بشناسید، این ها خیر ما و کشور را نمی خواهند، انها ایران قوی را نمی خواهند.
گزارش تصویری
آیین غبار روبی و عطر افشانی مرقد مطهر حضرت امام خمینی (ره )
آیین غبار روبی و عطر افشانی مرقد مطهر حضرت امام خمینی (ره )
دیدار آیت‌الله شب زنده‌دار با نماینده ولی فقیه در کاشان
دیدار آیت‌الله شب زنده‌دار با نماینده ولی فقیه در کاشان
 گردهمایی اساتید، طلاب و مبلغین حوزه علمیه منطقه کاشان
گردهمایی اساتید، طلاب و مبلغین حوزه علمیه منطقه کاشان
مراسم جشن و تجلیل از جانبازان دفاع مقدس
مراسم جشن و تجلیل از جانبازان دفاع مقدس
دیدار نماینده مقام معظم رهبری در منطقه با جانباز سرافراز دفاع مقدس جناب اقای بهرام رستمی و پدر شهید والامقام مرتضی رستمی
دیدار نماینده مقام معظم رهبری در منطقه با جانباز سرافراز دفاع مقدس جناب اقای بهرام رستمی و پدر شهید والامقام مرتضی رستمی
لسه شورای اداری کاشان و اجلاسیه نماز
لسه شورای اداری کاشان و اجلاسیه نماز
یوم‌الله ۲۲ دی در دارالمومنین کاشان
یوم‌الله ۲۲ دی در دارالمومنین کاشان
سخنرانی نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان در مراسم گرامیداشت حماسه نهم دی در شهرستان شهرضا
سخنرانی نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان در مراسم گرامیداشت حماسه نهم دی در شهرستان شهرضا
دیدار با خانواده های معزز شهدا در شهرضا
دیدار با خانواده های معزز شهدا در شهرضا
مراسم جشن میلاد باسعادت حضرت امام محمد باقر(ع) توسط نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان
مراسم جشن میلاد باسعادت حضرت امام محمد باقر(ع) توسط نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان
دیدار نماینده ولی فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان با جناب اقای حیدری از رزمندگان دفاع مقدس
دیدار نماینده ولی فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان با جناب اقای حیدری از رزمندگان دفاع مقدس
 مادران و همسران شهدای اقتدار ملی ناحیه مقاومت بسیج کاشان تجلیل شدند
مادران و همسران شهدای اقتدار ملی ناحیه مقاومت بسیج کاشان تجلیل شدند
دیدار نماینده ولی‌فقیه در کاشان با آیت الله اراکی
دیدار نماینده ولی‌فقیه در کاشان با آیت الله اراکی
تجلیل نماینده ولی‌فقیه در کاشان از خانواده‌های شهدا
تجلیل نماینده ولی‌فقیه در کاشان از خانواده‌های شهدا
پربازدیدترین خبرها
«خبر خوب» رویکرد امیدآفرینی است که خبرگزاری فارس آغاز کرده است حرکت در مسیر ولایت الهیه و تبلیغ غدیر بزرگترین امر به معروف می باشد علاوه بر تبلیغ لسانی، مردم را با غیر زبان به کار خیر دعوت کنیم لزوم رعایت سرعت و دقت در کار ارباب رجوع از سوی مسئولان خدمت به زائران امام حسین توفیق الهی است نقش رسانه در پیشرفت و تحول جامعه انتصاب نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه کاشان بازدید حضرت آیت الله سلیمانی، نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان از بخش های مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان چشم‌انداز فرهنگی ۲۰ ساله کاشان توسط مسئولان شهر ارائه شود نماینده مقام معظم رهبری درگذشت حجت‌الاسلام روح‌ الله حسینیان را تسلیت گفت.
کاشان - خیابان شهید بهشتی - کوچه جمال آباد - دفتر نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه کاشان - کدپستی: ۸۷۱۴۶۷۸۳۸۹
تلفن: ۵۵۷۸۱۸۱ - ۵۵۷۸۸۸۸ - ۵۵۷۲۲۴۴ (۰۳۱)
نمابر: ۵۵۷۸۱۸۲ (۰۳۱)
© کلیه حقوق مادی و معنوی برای پایگاه اطلاع رسانی سفیر ولایت محفوظ است. استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.