/
صفحه اصلی
/
خبرخوان
/
ارتباط با ما
/
¤ ۱۴۰۵ جمعه ۱۳ شهريور
تاریخ خبر:۱۳۹۹ يکشنبه ۲۸ دي
چاپ خبر
نماینده ولی فقیه در کاشان: عزاداری‌های شیعه نماد جنگ نرم است آیت الله سلیمانی گفت: عزاداری‌های شیعه نماد جنگ نرم است و شیعه در اربعین سال‌های اخیر بزرگترین تجلی جنگ نرم را به نمایش گذاشت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، آیت الله عباسعلی سلیمانی جمعه شب در دیدار با اعضای موکب علی ابن باقر (ع)، گفت: امروز در ادبیات جنگ دو واژه جنگ نرم و جنگ سرد و یا واژه جنگ سخت و جنگ نرم برجسته و چشمگیر است.

وی افزود: واژه جنگ نرم که اخیرا از سوی برخی کارشناسان نظامی غرب وارد ادبیات نظامی شده است از همان ابتدا بین انبیای الهی متداول بوده است و از دیرباز در قرآن وجود داشته است.

آیت الله عباسعلی سلیمانی
به گفته وی در بین امت اسلامی هیچ گروهی به اندازه شیعه از جنگ نرم بهره نبرده است و قویترین گروهی که با زیرکی توانست با استفاده از جنگ نرم حیات خود را تضمین کند شیعه بود که با تأسی از فاطمه زهرا (س) جنگ نرم را الگوبرداری کرد.

آیت الله سلیمانی گفت: جنگ نرم می‌تواند حربه حریف را تا ابد ناکارآمد کند و شیعه نیز با تأسی از فاطمه زهرا (س) به جنگ روی آورد و انقلاب اسلامی ایران نیز با استفاده از همین ابزار به پیروزی رسید و ملت ایران با دست خالی و با استفاده از جنگ نرم به پیروزی رسید.

وی عزاداری‌های شیعه را نماد جنگ نرم دانست و ادامه داد: به برکت عاشورا جنگ نرم فراگیر شد و شیعه بزرگترین تجلی جنگ نرم را در اربعین سال‌های اخیر به نمایش گذاشت.

نماینده ولی فقیه در کاشان از اربعین حسینی به عنوان قویترین ابزار جنگ نرم در دنیا نام برد و ادامه داد: هیچکس نمی‌تواند کوچکترین خدشه‌ای به کنگره عظیم چند ده میلیونی اربعین حسینی وارد کند، چرا که این حرکت مجرب نشأت گرفته از تاسوعا و عاشورای حسینی است.

آیت الله سلیمانی از تاسوعا و عاشورا و اربعین حسینی به عنوان سه روز مهم سازمان یافته و مهندسی شده در اسلام نام برد و ابراز داشت: اربعین از زمان امام صادق (ع) طراحی و برنامه ریزی شد و برای هیچ امامی به غیر از امام حسین (ع) اربعین نداریم.

وی اربعین حسینی را مقدمه ظهور امام زمان (عج) دانست و ادامه داد: اربعین حسینی مهندسی شده و طلیعه و مقدمه‌ای برای آمادگی و استقبال و پذیرش دعوت مردم است.

نماینده ولی فقیه در کاشان گفت: تاسوعا و عاشورا به ویژه اربعین حسینی یک نوع آمادگی برای ظهور است و موکب علی ابن باقر (ع) و دیگر موکب‌ها با اسامی مقدسی که دارند بهانه‌ای برای احیاء اربعین حسینی است.

آیت الله عباسعلی سلیمانی
آیت الله سلیمانی فعالیت‌های موکب‌های اربعین حسینی را ظریف‌ترین جنگ نرم با قدرت‌های استکباری دانست و اظهار داشت: فعالیت موکب‌های اربعین حسینی یک نوع مقابله با استکبارجهانی است.

وی افزود: با وجود تهدید‌های داعش، اربعین حسینی با حضور چند میلیونی آغاز شد و امروز به چند ده میلیونی رسیده و موجی ایجاد کرده است که دنیا چنین موجی را هرگز ندیده است که بخشی از این موج آفرینی را فعالان در موکب‌های حسینی برعهده دارند.
برچسب ها
نظر خود را ارسال نمایید.
خبرهای مرتبط
دنبال کنید...
آخــرین خبــرها
جمهوری اسلامی چراغی روشن در مسیر حرکت به سوی تحقق عدالت جهانی است / ضرورت پیوند عقلانیت و هنر در جذب خیرین و ماندگاری امدادگران تأکید امام‌جمعه کاشان بر لزوم کادرسازی برای آینده انقلاب در مدارس / ضرورت تبدیل مدارس دولتی به مدارس الگوی تراز مسئولان فرهنگی با تمام توان پای کار بیایند/ از هجمه‌ها در مسیر اجرای احکام الهی نهراسید راهبرد «تَفَرَّقْ تَسُدْ» حربه دیرینه استعمار برای تجزیه امت اسلام است / خنثی‌سازی توطئه تجزیه هفت تکه ایران با حضور میدانی مردم راهبرد سعادت: از تقوای فردی تا تمدن نبوی پرچم سرخ انتقام تا نابودی صهیونیست‌ها برافراشته است / هشدار درباره توطئه دشمن برای ایجاد دوقطبی‌های کاذب در جامعه
گزارش تصویری
راهبرد سعادت: از تقوای فردی تا تمدن نبوی
راهبرد سعادت: از تقوای فردی تا تمدن نبوی
نقشه راه بصیرت از معنویت تا مقاومت
نقشه راه بصیرت از معنویت تا مقاومت
مراسم گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان در دانشگاه فرهنگیان
مراسم گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان در دانشگاه فرهنگیان
اجتماع شبانه مردم کاشان در میدان نه دی
اجتماع شبانه مردم کاشان در میدان نه دی
عزت و اقتدار در پرتو تقوا
عزت و اقتدار در پرتو تقوا
جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان
جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان
دیدار با رئیس و کارکنان اداره کار و تعاون اجتماعی شهرستان کاشان
دیدار با رئیس و کارکنان اداره کار و تعاون اجتماعی شهرستان کاشان
منشور معنویت و اقتدار: از اخلاق منتظران تا بازدارندگی دفاعی
منشور معنویت و اقتدار: از اخلاق منتظران تا بازدارندگی دفاعی
دیدار با خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای با نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان
دیدار با خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای با نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان
حضور در جمع نمازگزاران مسجد حضرت ولی عصر(عج) خیابان کارگر
حضور در جمع نمازگزاران مسجد حضرت ولی عصر(عج) خیابان کارگر
دیدار با اعضا و خادمان ستاد نماز جمعه کاشان
دیدار با اعضا و خادمان ستاد نماز جمعه کاشان
مؤلفه های اقتدار و تمدن نوین اسلامی
مؤلفه های اقتدار و تمدن نوین اسلامی
مسیر نصرت: از همدلی قلبی تا مقاومت راهبردی
مسیر نصرت: از همدلی قلبی تا مقاومت راهبردی
مراسم بزرگداشت « مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله العظمی شهید امام خامنه ای رضوان الله علیه»
مراسم بزرگداشت « مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله العظمی شهید امام خامنه ای رضوان الله علیه»
پربازدیدترین خبرها
«خبر خوب» رویکرد امیدآفرینی است که خبرگزاری فارس آغاز کرده است حرکت در مسیر ولایت الهیه و تبلیغ غدیر بزرگترین امر به معروف می باشد علاوه بر تبلیغ لسانی، مردم را با غیر زبان به کار خیر دعوت کنیم لزوم رعایت سرعت و دقت در کار ارباب رجوع از سوی مسئولان خدمت به زائران امام حسین توفیق الهی است نقش رسانه در پیشرفت و تحول جامعه انتصاب نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه کاشان چشم‌انداز فرهنگی ۲۰ ساله کاشان توسط مسئولان شهر ارائه شود بازدید حضرت آیت الله سلیمانی، نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان از بخش های مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان نماینده مقام معظم رهبری درگذشت حجت‌الاسلام روح‌ الله حسینیان را تسلیت گفت.
کاشان - خیابان شهید بهشتی - کوچه جمال آباد - دفتر نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه کاشان - کدپستی: ۸۷۱۴۶۷۸۳۸۹
تلفن: ۵۵۷۸۱۸۱ - ۵۵۷۸۸۸۸ - ۵۵۷۲۲۴۴ (۰۳۱)
نمابر: ۵۵۷۸۱۸۲ (۰۳۱)
© کلیه حقوق مادی و معنوی برای پایگاه اطلاع رسانی سفیر ولایت محفوظ است. استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.