/
صفحه اصلی
/
خبرخوان
/
ارتباط با ما
/
¤ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
تاریخ خبر:۱۳۹۹ جمعه ۲۹ اسفند
چاپ خبر
نماینده ولی فقیه در کاشان: اقتصاد ایران امسال در محاصره مثلث شوم کرونا، کم تدبیری و تحریم قرار داشت آیت الله سلیمانی با اشاره به اینکه اقتصاد ایران در محاصره مثلث شوم کرونا، کم تدبیری و تحریم در سال ۹۹ قرار داشت گفت: مردم ایران با این سه ضلع منحوس به مقابله برخاستند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، آیت الله عباسعلی سلیمانی امروز در خطبه‌های این هفته نماز جمعه که در مصلی بقیه الله الاعظم کاشان برگزار شد با تبریک میلاد امام سجاد (ع)، گفت: نوروز برای ما علاوه بر شناسنامه ملی دارای شناسنانه دینی است و شأن نوروز توجه به ابعاد دینی نوروز است.

آیت الله سلیمانی در ادامه با نگاهی گذرا و تحلیلی به حوادث و وقایع داخلی و خارجی سال جاری، گفت: سال ۹۹ در هاله‌ای از اضطراب و التهاب ناشی از بیماری فراگیر و جهانی کرونا آغاز شد و کرونا مهمان ناخوانده و منحوسی است که سبک زندگی انسان‌های امروز را هدف قرار داد و تغییرات و تحولات شگرفی در زندگی مردم به وجود آورد.

به گفته وی کرونا در عرصه‌های اقتصاد و معیشت، روابط اجتماعی و خانوادگی، انجام مناسک و عبادت جمعی مردم، تعطیلی مساجد و اماکن مقدسه، نماز‌های جمعه و جماعات، محدودیت عزاداری ها، عدم امکان حضور در راهپیمایی اربعین و دیگر مراسم‌های ملی مذهبی در ایران تأثیر فراوانی داشت و محدودیت‌هایی را ایجاد کرد.

نماینده ولی فقیه در کاشان گفت: روی دیگر سکه دیگر کرونا در ایران، فداکاری کادر بهداشت و درمان و خدمات پزشکی، جهاد پزشکان و پرستاران، تلاش علمی سربازان گمنام علم و دانش در مقابله ریشه‌ای با کرونا در کشف و تهیه واکسن ایرانی و تدبیر رهبری در اجرای رزمایش مساوات و کمک‌های مومنانه که روح تازه‌ای بر کلید جامعه دمید و افق‌های جدیدی را از عرصه‌های همدلی و مواسات را به همراه داشت و اوج عزت و عظمت ملت ایران را در جهان به نمایش گذاشت و این در حالی بود در دیگر کشور‌های جهان ضعف مدیریتی را به منصه بروز و ظهور رسانید.

وی با اشاره به اینکه اقتصاد ایران در محاصر مثلث شوم کرونا و کم تدبیری و تحریم در سال ۹۹ قرار داشت، ابراز داشت: مردم صبور ایران با این سه ضلع منحوس مردانه به مقابله برخواستند.

آیت الله سلیمانی گفت: هرچند مردم ایران در سال ۹۹ با پدیده‌های سختی مانند تعطیلی کسب و کار، محدودیت ها، برنامه ریزی مبهم در بازار بورس و سرمایه، سیاست‌های غلط در بازار ارز و طلا، عدم هماهنگی در تنظیم بازار کالا‌های اساسی، عدم نظارت در صادرات و واردات هدفمند، عدم مقابله با پدیده‌های شوم ومزمن دلالی، گره زدن اقتصاد کشور به برجام، دلبستن به وعده‌های پوچ آمریکا و اروپا و آشفتگی معیشت روبرو بودند، اما به موفقیت‌های مهمی در عرصه‌های دیگررسیدند.

وی با اشاره به نامگذاری سال ۹۹ به عنوان سال «جهش تولید» از سوی رهبر معظم انقلاب، گفت: در صنعت دفاعی و اوج گیری توانمندی نیرو‌های مسلح و دیگر بخش‌ها شاهد جهش‌های قابل توجهی در سال ۹۹ بودیم به طوریکه ازابزار و تجهیرات دفاعی، موشکی، هواوفضا، زیردریایی، ناو‌ها و پهباد‌های گوناگون و پیشرفته رونمایی شد و در صنایع بهداشتی و غذایی و تولید ماسک و مواد شوینده و لوازم خانگی جهش تولید را در سال ۹۹ به همراه داشت، اما در بسیاری از بخش‌های دیگرانتظارات برآورده نشد.

به گفته وی سال ۹۹ سال اوج گیری تحریم‌های ظالمانه دشمن و فشار حداکثری آمریکا در ادامه سال ۹۸ بود و آمریکا در این سال ۲۳ بار ابزار تحریم را بر علیه ایران اسلامی به کار گرفت تا سبب آشوب‌های اجتماعی، نا امنی، تخلفات مدنی، اعتصابات و تظاهرات و نارضایتی مردم ایران را به همراه داشته باشد و حکومت مجبور به مقابله شود وتا مقبولیت مردمی خود را در برخورد با مردم از دست بدهد، اما صبر انقلابی مردم و تدبیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب مقاومت ملی ملت ایران را افزایش داد و فشار حداکثری آمریکا را به شکست کشانید.

نماینده ولی فقیه در کاشان با اشاره به تشکیل مجلس یازدهم در سال ۹۹ و ویژگی‌های مجلس یازدهم، گفت: مجلس یازدهم مجلسی است که جوانان در اکثریت آن هستند و هوشمندانه‌ترین اقدامات این مجلس موفق، تصویب قانون راهبردی لغو تحریم بود که در کاهش فشار حداکثری و فریبکاری دولت بایدن بسیارموثر بود.

به گفته وی در سال ۹۹ سال طرح‌های راهبردی قوه قضائیه و اقدامات راهگشای این قوه در برخورد با فساد و مفدسین و اصلاحات در درون قوه قضائیه بود و در این سال نابودی آمریکا در عرصه منطقه و بین المللی بود.

آیت الله سلیمانی سال ۹۹ را سال ناکامی آمریکا و ارتجاع عرب در فلسطین، لبنان، عراق، سوریه و افغانستان و سال شکست نقشه‌های دشمن در جنگ قره باغ، زمین گیرشدن اعتلاف غرب با ارتجاء در یمن، شکست در بولوی، شکست ترامپیست درانتخابات منتضحانه آمریکا، ناکامی آمریکا و سازمان ملل و آژانس هسته‌ای و درمجوع شکست همه جانبه آمریکا و سرعت افول و زوال آمریکا است.

نماینده ولی فقیه در کاشان در ادامه ابراز امیدواری کرد در انتخابات سال ۱۴۰۰ با روی کارآمدن دولتی جوان و جهادی و با نشاط بتواند شعار مرگ بر آمریکا را در حوزه عمل به نمایش بگذارد.
برچسب ها
نظر خود را ارسال نمایید.
دنبال کنید...
گزارش تصویری
مراسم گرامیداشت شهید محمد جواد سیفایی از شهدای حادثه تروریستی رژیم صهیونی
مراسم گرامیداشت شهید محمد جواد سیفایی از شهدای حادثه تروریستی رژیم صهیونی
حضور حماسی مردم کاشان غیور در راهپیمایی همدلی و ایستادگی
حضور حماسی مردم کاشان غیور در راهپیمایی همدلی و ایستادگی
جشن عید غدیر با حضور پیشکسوتان سپاه کاشان و آران‌و‌بیدگل
جشن عید غدیر با حضور پیشکسوتان سپاه کاشان و آران‌و‌بیدگل
همایش شهر شعر غدیر، دانشگاه آزاد اسلامی کاشان
همایش شهر شعر غدیر، دانشگاه آزاد اسلامی کاشان
دیدار با رئیس اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری کاشان و جمعی از هنرمندان صنایع دستی
دیدار با رئیس اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری کاشان و جمعی از هنرمندان صنایع دستی
مراسم عزاداری شهادت امام باقر (علیه‌السلام)
مراسم عزاداری شهادت امام باقر (علیه‌السلام)
نشست هم‌اندیشی تسهیل ازدواج حوزویان منطقه کاشان
نشست هم‌اندیشی تسهیل ازدواج حوزویان منطقه کاشان
جلسه شورای اقامه نماز کاشان
جلسه شورای اقامه نماز کاشان
دیدار معاونت محترم امنیتی استانداری اصفهان با نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان
دیدار معاونت محترم امنیتی استانداری اصفهان با نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان
 مراسم سالگرد عروجِ مرد میدانِ خدمت
مراسم سالگرد عروجِ مرد میدانِ خدمت
برگزاری دومین جلسه شورای اداری شهرستان کاشان با محوریت روابط عمومی و ارتباطات
برگزاری دومین جلسه شورای اداری شهرستان کاشان با محوریت روابط عمومی و ارتباطات
مراسم جشن میلاد باسعادت حضرت ثامن الحجج (علیه‌السلام)
مراسم جشن میلاد باسعادت حضرت ثامن الحجج (علیه‌السلام)
جلسه هم‌اندیشی درباره ارتقاء مسائل فرهنگی منطقه کاشان با حضور نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان و اساتید حوزه و دانشگاه
جلسه هم‌اندیشی درباره ارتقاء مسائل فرهنگی منطقه کاشان با حضور نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان و اساتید حوزه و دانشگاه
 افتتاحیه سومین اجلاسیه رسمی مجلس ششم خبرگان رهبری
افتتاحیه سومین اجلاسیه رسمی مجلس ششم خبرگان رهبری
پربازدیدترین خبرها
«خبر خوب» رویکرد امیدآفرینی است که خبرگزاری فارس آغاز کرده است حرکت در مسیر ولایت الهیه و تبلیغ غدیر بزرگترین امر به معروف می باشد علاوه بر تبلیغ لسانی، مردم را با غیر زبان به کار خیر دعوت کنیم لزوم رعایت سرعت و دقت در کار ارباب رجوع از سوی مسئولان خدمت به زائران امام حسین توفیق الهی است نقش رسانه در پیشرفت و تحول جامعه بازدید حضرت آیت الله سلیمانی، نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان از بخش های مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان انتصاب نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه کاشان نماینده مقام معظم رهبری درگذشت حجت‌الاسلام روح‌ الله حسینیان را تسلیت گفت. چشم‌انداز فرهنگی ۲۰ ساله کاشان توسط مسئولان شهر ارائه شود
کاشان - خیابان شهید بهشتی - کوچه جمال آباد - دفتر نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه کاشان - کدپستی: ۸۷۱۴۶۷۸۳۸۹
تلفن: ۵۵۷۸۱۸۱ - ۵۵۷۸۸۸۸ - ۵۵۷۲۲۴۴ (۰۳۱)
نمابر: ۵۵۷۸۱۸۲ (۰۳۱)
© کلیه حقوق مادی و معنوی برای پایگاه اطلاع رسانی سفیر ولایت محفوظ است. استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.