/
صفحه اصلی
/
خبرخوان
/
ارتباط با ما
/
¤ ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۲ آذر
تاریخ خبر:۱۴۰۲ سه شنبه ۱ اسفند
چاپ خبر
انجام شد: دیدار نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان با نمازگزاران مسجد ملاحیدر شهرستان خمینی شهر نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان با نمازگزاران مسجد ملاحیدر شهرستان خمینی شهر دیدار و گفتگو کرد.

به خود و شما توصیه میکنم مناجات شعبانیه را بخوانید. آیت الله جوادی آملی می فرمود این مناجات پنج سیر دارد ۱_ ندای عبد با خدا: بنده از راه دور خدا را صدا می زند و اسمع ندائی إذا نادیتک ۲_ نجوای عبد با خدا: بنده درگوشی با خدا حرف می زند و اقبل الی إذا ناجیتک ۳_ دلال عبد با خدا: بنده برای خدا ناز می کند ان اخذتنی بنارک اخذتک بعفوک این مقام دلال است. ان ادخلتنی النار انی احبک اگر مرا در آتش هم بیندازی به همه می‌گویم تو را دوست دارم ۴_ ندای خدا با عبد: خدا بنده را صدا می زند واجعلنی ممن نادیته فاجابک ۵_ نجوای خدا با عبد : خدا درگوشی و مخفیانه با بنده صحبت می کند  اجعلنی ممن نادیته سرا فعمل لک جهرا.
چرا مستکبران از قبل از پیامبر و در زمان حضرت و تا به امروز با حکومت دینی مخالفند. در ده سال حضور حضرت در مدينه ۸۳ جنگ را بر حضرت وارد کردند یعنی تقریبا در هر ۴۵ روز یک جنگ بر حضرت وارد کردند لقد نصرکم الله مواطن کثیره. امیرالمؤمنین در عید غدیر سال ۳۵ وقتی حکومت بدستش رسید سه جنگ کلان خوارج، صفین و جمل را به ایشان تحمیل کردند.
مگر حضرت می خواست چکاری انجام دهد؟ حضرت می خواست تا قرآن را پیاده کند. انقلاب اسلامی استمرار بعثت نبوی و حکومت علوی است.
فرق حکومت دینی و غیر دینی در سوره قریش بیان شده است که حکومت های غیر دینی بدنبال امنیت و اقتصاد هستند. اما حکومت دینی می گوید امنیت و اقتصاد، مقدمه عبودیت است.
استاد دانشگاهی برای حقیر تعریف می کرد که برای ادامه تحصیل به فرانسه رفتم، زبان فرانسوی، زبان سختی است. به من گفتند اگر می خواهی زبان فرانسوی یاد بگیری برو خانه پیر زن یا پیر مردی را اجاره کن، با خانواده رفتیم منزل پیر زنی را اجاره کردیم، یک روز به این پیر زن گفتم فرزندی هم داری گفت بله وقتی که بازار رفتیم منزل فرزندش را هم به من نشان داد، قانون فرانسه این بود که هرکس تا ساعت ۹ شب منزل نیاید امنیت ندارد، روزی از ساعت ۹ گذشت و پیر زن به خانه نیامد پلیس را خبر کردیم، پلیس گفت ایا این پیرزن فامیلی هم دارد گفتم بله همین نزدیکی پسر او زندگی می کند با پلیس به طرف منزل پسر پیرزن رفتیم ساعت حدود ۱۱ شب بود زنگ منزل را زدیم، پسر امد و قضیه را تعریف کردیم پسر گفت نیامده که نیامده بدرک که نیامده ساعت ۱۱ شب مرا بیدار کردی که این را به من بگویی، دنبال امنیت هستند اما عبودیت را فراموش کردند گرچه به امنیت کامل هم نرسیده اند.
همین الان آلمان یکی از مترقی ترین کشور های غربی ۴۵ درصد مردم آنها فقیر است. آنها مبلغ مختصری را دارند که می توانند یا شام یا سوخت تهیه کنند.
در کانادا مردم برای رفتن به نوبت دکتر عمومی ۲۵ هفته در نوبت هستند.
اول انقلاب دکتر های ما پاکستانی یا هندی بود اما وزیر بهداشت اعلام کرد که یک میلیون و دویست هزار نفر از ۱۶۴ کشور فقط برای درمان به ایران سفر کرده اند.
در اعتکاف امسال یک میلیون نفر معتکف داشتیم که ۸۰ درصد آن جوانان زیر ۲۵ سال بودند، بنده ۲۵ اعتکاف را در کاشان سرکشی کردم که خیلی شگفت آور بود. دعوای آمریکا و ناتو با ما بر سر عبودیت و بندگی خداست. آنها از هر راهی برای ضربه زدن به ما استفاده کردند. قبل از انقلاب تلاش کردند که اصلا پیروز نشویم بعد از انقلاب جنگ را بر ما تحمیل می کردند عده ای از رزمندگان را شکنجه های عجیب و زیادی کردند که تا سال ها بعد از جنگ هم اثرات آن بر اعضا و جوارح آنها دیده می شود. رهبر معظم در بیانی فرمود که اگر داعش بر ما مسلط شود از بعثی ها بدتر خواهند بود. آزاده ای را اینقدر زدند که دنده های سینه او مثل حضرت زهرا (س) شکست، این ازاده از شدت درد بسیار بی قرار بود، سحر شد یکی از آزادگان گفت بروید سراغ آن فرد امام زمان علیه السلام او را شفا داد، آمدند سراغ او دیدند بله شفا گرفته همه خوشحال شدند و دست و پای او را برای تبرک بوسیدند آمدند سراغ آن شخصی که این خبر را داده بود گفتند تو از کجا فهمیدی که این آزاده شفا گرفته؟ گفت من از ۱۸ سالگی نماز امام زمان علیه السلام را می خوانم و همیشه بعد از نماز برای فرج امام زمان دعا می کنم اما امشب وقتی دیدم این آزاده اینگونه زجر می کشد بعد از دعا برای امام زمان، از خدا خواستم که این آزاده را شفا دهد در خواب دیدم ماشینی آمد جلوی آسایشگاه ایستاد و امام زمان علیه السلام پیاده شد و وارد آسایشگاه شد و به اتاق آن جوان رفت من از رفتن امام زمان به آن اتاق فهمیدم که امام زمان او را شفا داده است. 
آنچه که این کشور را حفظ کرده است سه چیز است: ۱_ ایمان مردم ۲_ وحدت مردم ۳_ رهبری بی نظیر امام راحل
امروز هم رمز استمرار این کشور همین سه مورد است. انتخاباتی در آینده در پیش داریم که باید مشارکت حداکثری داشته باشیم و دستاوردهای انقلاب را برای آنها بگویید. این انقلاب به سمت قله ظهور می رود، استقامت لازم است.
برچسب ها
نظر خود را ارسال نمایید.
دنبال کنید...
گزارش تصویری
بازدید نماینده ولی فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان از نمایشگاه انجمن های علمی دانشگاه کاشان
بازدید نماینده ولی فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان از نمایشگاه انجمن های علمی دانشگاه کاشان
دیدار فعالین و مطالبه گران فرهنگی
دیدار فعالین و مطالبه گران فرهنگی
هشتمین جلسه شورای اداری شهرستان کاشان
هشتمین جلسه شورای اداری شهرستان کاشان
 برگزاری مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها توسط نماینده ولی فقیه در منطقه وامام جمعه کاشان
برگزاری مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها توسط نماینده ولی فقیه در منطقه وامام جمعه کاشان
دیدار با مدیر، اساتید و طلاب مدرسه علمیه خواهران فاطمیه (س) کاشان
دیدار با مدیر، اساتید و طلاب مدرسه علمیه خواهران فاطمیه (س) کاشان
دیدار رییس اداره فرهنگ و ارشاداسلامی و جمعی از ناشران و مولفین با نماینده ولی فقیه در کاشان
دیدار رییس اداره فرهنگ و ارشاداسلامی و جمعی از ناشران و مولفین با نماینده ولی فقیه در کاشان
دیدار رابطان نماز دستگاه های اجرایی با نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان
دیدار رابطان نماز دستگاه های اجرایی با نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان
مراسم عزاداری سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و مراسم چهلمین روز ارتحال حجت الاسلام والمسلمین شیخ محمدجواد کشمیری
مراسم عزاداری سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و مراسم چهلمین روز ارتحال حجت الاسلام والمسلمین شیخ محمدجواد کشمیری
مراسم یوم الله سیزده آبان
مراسم یوم الله سیزده آبان
حضور نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان در جلسه شورای اداری شهرستان
حضور نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان در جلسه شورای اداری شهرستان
اقامه نماز و سخنرانی در جمع نمازگزاران و طلّاب حوزه علمیه ایت الله مدنی (ره)
اقامه نماز و سخنرانی در جمع نمازگزاران و طلّاب حوزه علمیه ایت الله مدنی (ره)
حضور نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان در جمع دانش آموزان دبستان پسرانه نبوی
حضور نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان در جمع دانش آموزان دبستان پسرانه نبوی
تجلیل از چهره شاخص معنوی دانشگاه علوم علوم پزشکی کاشان، دکترعبدالحسین داود ابادی
تجلیل از چهره شاخص معنوی دانشگاه علوم علوم پزشکی کاشان، دکترعبدالحسین داود ابادی
دیدار صمیمانه نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان با طلاب و فضلای جوان منطقه کاشان مقیم قم
دیدار صمیمانه نماینده ولی‌فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان با طلاب و فضلای جوان منطقه کاشان مقیم قم
پربازدیدترین خبرها
«خبر خوب» رویکرد امیدآفرینی است که خبرگزاری فارس آغاز کرده است حرکت در مسیر ولایت الهیه و تبلیغ غدیر بزرگترین امر به معروف می باشد علاوه بر تبلیغ لسانی، مردم را با غیر زبان به کار خیر دعوت کنیم لزوم رعایت سرعت و دقت در کار ارباب رجوع از سوی مسئولان خدمت به زائران امام حسین توفیق الهی است نقش رسانه در پیشرفت و تحول جامعه انتصاب نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه کاشان بازدید حضرت آیت الله سلیمانی، نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان از بخش های مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان چشم‌انداز فرهنگی ۲۰ ساله کاشان توسط مسئولان شهر ارائه شود نماینده مقام معظم رهبری درگذشت حجت‌الاسلام روح‌ الله حسینیان را تسلیت گفت.
کاشان - خیابان شهید بهشتی - کوچه جمال آباد - دفتر نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه کاشان - کدپستی: ۸۷۱۴۶۷۸۳۸۹
تلفن: ۵۵۷۸۱۸۱ - ۵۵۷۸۸۸۸ - ۵۵۷۲۲۴۴ (۰۳۱)
نمابر: ۵۵۷۸۱۸۲ (۰۳۱)
© کلیه حقوق مادی و معنوی برای پایگاه اطلاع رسانی سفیر ولایت محفوظ است. استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.