تاریخ خبر:۱۴۰۴ دوشنبه ۲۲ مهر
جلسه ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر
امام جمعه کاشان : رها نمودن آموزش و پرورش در دهه قبل، ریشه بسیاری از مشکلات می باشد
امام جمعه کاشان : مفاخر کاشان را به جوانان بشناسانید. حضرت اقا در جمع مردم کاشان اشاره داشتند، من به جوان کاشانی می گویم، پیشنیه مفاخر خودت را بیاد بیاور. در آموزش و پرورش باید این موارد به نوجوانان و جوانان گفته شود.
امام جمعه کاشان : رها نمودن آموزش و پرورش در دهه قبل، ریشه بسیاری از مشکلات می باشد
حجت الاسلام سید سعید حسینی جلسه ستاداحیاء امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت : در بحث موضوع مطرح شده، نباید نا امید شد. چند نکته را در همین زمینه عرض می کنم :
نکته اول :سنت خداوند این است که جبهه حق بر جبهه باطل پیروز می شود، منتهی شرط ان این است که جبهه حق وظیفه خود را درست انجام بدهد. حجت الاسلام و المسلمین گلپایگانی تصریح نمودند، حضرت اقا هیچ تردیدی برای پیروزی جبهه حق ندارند ولی توسل خود را به حضرت فاطمه زهرا س و حضرت صاحب عجل الله تعالی فرجه دارند
نکته دوم : شیطان کار خود را بلد هست و می داند مهلتی که از خداوند گرفته است در حال تمام شدن است.« قالَ رَبِّ فَأَنْظِرْنِي إِلى يَوْمِ يُبْعَثُونَ قالَ فَإِنَّكَ مِنَ الْمُنْظَرِينَ، إِلى يَوْمِ الْوَقْتِ الْمَعْلُومِ » روز وقتِ معلوم ظهور است و شیطان می داند ظهور نزدیک است، لذا هر چه دارد به میدان می اورد. حضرت اقا فرمودند، من، اوضاع را که با اول انقلاب مقایسه می کنم، نقشه های شیطان از نظر کمیّت خیلی بیشتر، و از نظر کیفیت خیلی خیلی برای بی دینی و ترویج ظلم بیشتر شده است.
نکته سوم : بدانیم که ما می توانیم غالب بشویم و یقین داشته باشید که غلبه جبهه حق سنت خداوند است
نکته چهارم : کار دسته جمعی انجام دهید، باید معاونت فرهنگی ستاد را تقویت کنید. سعی کنید حداقل دو هفته ای نمایندگان « فرماندار، آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات، اداره ارشاد، حوزه علمیه، سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری، شورای شهر » با معاونت فرهنگی ستاد احیاء جلسات منظمی داشته باشند. همدلی و هم افزایی باید بیشتر شود. تمرکز و استمرار در موضوعات باعث موفقیت می شود. پیشنهاد من این است که در گام اول، ارتقاء فکری، ارتقاء معنوی و اجتماعی، جوانان را هدف گذاری و پیگیری کنید. هر سه ارتقاء فکری، معنوی و اجتماعی، در حکم حضرت اقا هم امده است که فرموده اند تمام همت خود را برای ارتقاء بکار ببند. ارتقاء فکری همان زیر ساخت ها می باشد. اعتقادات، زیر ساخت هستند. قران در آیه ۴۵ سوره بقره می فرماید، اگر در فروع ضعیف هستیم، اعتقادات ضعیف است« وَ إِنَّها لَكَبِيرَةٌ إِلّا عَلَي الخاشِعِينَ ». نماز سنگین است مگر برای خاشعین. خاشعین کسانی هستند که « الَّذِينَ يَظُنُّونَ أَنَّهُمْ مُلَاقُو رَبِّهِمْ وَأَنَّهُمْ إِلَيْهِ رَاجِعُونَ » به معاد یقین دارند. اعتقادات را درست کنید، نماز وحجاب درست می شود. من به سهم خودم در زمینه قوی شدن اعتقادات تلاش می کنم. هم گروه تخصصی آثار شهید مطهری کار را پیگیری می کند و هم در مسجد باب الحوائج بصورت هفته ای، آثار شهید مطهری را مرور می کنم و تا کنون چندین کتاب استاد را مرور کرده ام. در کارها هم، باید توجه ما به کلام ولیّ امر باشد. در بحث حجاب اقا فرمودند پیشنیه دویست ساله حجاب را بررسی کنید، کتاب ناگفته های صورتی اقای راجی را هم محور قرار بدهید چون ایشان در این کتاب، دستور اقا را اجرا کرده است. تحقیقات را ایشان انجام داده است، در جلسات فکری که برگزار خواهید کرد، تامل کنید که چگونه این کتاب در اختیار نسل جوان قرار « بصورت مسابقه، بصورت صوت های چند دقیقه ای، » بگیرد. این کتاب نسخه ولیّ امر است.
نکته پنجم : مفاخر کاشان را به جوانان بشناسانید. حضرت اقا در جمع مردم کاشان اشاره داشتند، من به جوان کاشانی می گویم، پیشنیه مفاخر خودت را بیاد بیاور. در آموزش و پرورش باید این موارد به نوجوانان و جوانان گفته شود. علیرغم تهاجم فرهنگی، بعنوان کسی که هر روز با حدود دویست دانش اموز در مدارس دیدار دارم، دل های انان اماده است، مشکل حجاب و عفاف که امروز داریم مربوطه به دهه قبل است که ما آموزش و پرورش را رها کردیم. پیشنیان در کاشان مقصر هستند.
نکته ششم : تذکر لسانی موثر است. شیوه بیان هم در تذکر تاثیر دارد. موردی بوده است که با شیوه خوب، دختر خانم بی حجابی، حجاب را رعایت نموده و موقعی که به شهر محل سکونت خودش برگشته است، حجاب را رها نکرده است. کاشان این هنر را دارد و ما باید از هنرمندان استفاده کنیم.