/
صفحه اصلی
/
خبرخوان
/
ارتباط با ما
/
¤ ۱۴۰۵ چهارشنبه ۸ مهر
تاریخ خبر:۱۴۰۵ چهارشنبه ۸ مهر
چاپ خبر
نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان در جمع مدیران و فرهنگیان مطرح کرد: رزمایش «جان‌فدا» پادزهر اغتشاشات توهمی دشمن است / تأکید بر تحول در روش‌های آموزش و ترویج فرهنگ ایثار در مدارس حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان، در گردهمایی مدیران و مسئولان آموزش و پرورش، با اشاره به توطئه‌های مستمر جبهه استکبار علیه امنیت کشور تأکید کرد که رزمایش پیش‌رو پادزهری قطعی در برابر آشوب‌افکنی دشمنان است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان، در گردهمایی مدیران و مسئولان آموزش و پرورش، با اشاره به توطئه‌های مستمر جبهه استکبار علیه امنیت کشور تأکید کرد که رزمایش پیش‌رو پادزهری قطعی در برابر آشوب‌افکنی دشمنان است.

وی با تشریح راهبردهای ارتقای نظام تعلیم و تربیت، توجه ویژه به «روش‌های تحصیلی کارآمد»، تکریم کرامت انسانی دانش‌آموزان و محوریت اقامه نماز جماعت در مدارس را از الزامات اساسی مدیریت آموزشی برشمرد.

بازدارندگی دفاعی و خنثی‌سازی تحرکات دشمن

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سفیر ولایت؛ حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی به تحرکات آمریکا و رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: دشمنان ما، آمریکا و اسرائیل، تصمیم به تهاجم مجدد دارند؛ اما زیرساختی که برای آن‌ها لازم است، ایجاد آشوب از طریق جرقه اقتصادی یا اختلاف‌افکنی است که هنوز برایشان فراهم نشده است.

وی با بیان اهمیت راهبردی آمادگی نیروهای مردمی تصریح کرد: رزمایش جان‌فدای روز پنجشنبه، مساوی با پادزهر این اغتشاشاتِ توهمیِ دشمن است.

امام جمعه کاشان با فراخواندن مدیران به هماهنگی و همراهی همه‌جانبه با بسیج دانش‌آموزی، با استناد به کلام الهی اظهار داشت: باید با بسیج دانش‌آموزی همکاری شود تا آیه شریفه «تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّکُمْ» محقق گردد و این مانور از لحاظ کیفی و کمی در سطحی باشد که هراس در دل بدخواهان بیفکند.

اصلاح شیوه‌های تدریس و بهره‌گیری از سنت مباحثه

نماینده ولی فقیه در کاشان با اشاره به تفاوت بنیادین در شیوه تدریس اساتید، بر انتقال تجربیات موفق معلمان تأکید کرد و افزود: تأثیر روش تدریس ماندگار است؛ به‌گونه‌ای که یک شیوه درست آموزشی می‌تواند پس از دهه‌ها در ذهن شاگرد زنده بماند.

وی به تشریح شیوه تحصیل حوزوی پرداخت و خاطرنشان کرد: فرایند یادگیری شامل مراحل مشخصی چون «پیش‌مطالعه فردی»، «پیش‌مباحثه دوطرفه»، «حضور متمرکز در درس»، «معرفی منبع جدید»، «مطالعه تکمیلی»، «تقریرنویسی»، «مباحثه پس از تدریس» و نهایتاً «رفع اشکال» است.

امام جمعه کاشان یادآور شد که الگوهای مدرن آموزشی دنیا نیز با این شیوه‌ها هم‌پوشانی دارند؛ همچنان‌که جزوه تحصیلی موسوم به «ژاپن ۲۰۵۰» کاملاً با روش تحصیلی آیت‌الله العظمی شیخ عبدالکریم حائری تطابق دارد.

وی از مدیران مدارس خواست تا حداقل دو رکن «پیش‌‌مطالعه» و «مباحثه پس از تدریس» را در میان دانش‌آموزان نهادینه سازند.

اصل کرامت‌بخشی به دانش‌آموز و خوش‌اخلاقی مدیران

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی توجه به رویکردهای تربیتی و اخلاقی را اولویتی هم‌تراز با آموزش دانست و با سفارش اکید به حسن خلق مدیران و کادر آموزشی بیان داشت: رفتار مدیر و معلم با نوجوانان باید مبتنی بر تکریم و گرمی باشد تا انگیزه و اشتیاق حضور در مدرسه را در آنان تقویت کند.

وی با استناد به فرمایش امیرالمؤمنین علی (ع) هشدار داد: حدیث می‌فرماید «مَنْ کَرُمَتْ عَلَیْهِ نَفْسُهُ»، اگر به دانش‌آموز کرامت نفس داده شود، او خود را به گناه آلوده نمی‌کند؛ اما برعکس آن نیز صادق است که اگر دانش‌آموز تکریم نشود، طبق فرموده روایات «فَلَا تَأْمَنْ شَرَّهُ»، دیگر از آسیب و شر او در امان نخواهید بود.

جایگاه نماز جماعت و ممانعت از تغییر کاربری نمازخانه‌ها

امام جمعه کاشان در ادامه، نماز را رکن بنیادین تربیت در محیط‌های آموزشی قلمداد کرد و با انتقاد شدید از هرگونه مسامحه در این زمینه گفت: به هیچ وجه پذیرفته نیست که مدرسه‌ای نمازخانه خود را تعطیل و تبدیل به کلاس درس کند.

وی با ذکر روایتی از کتاب «عروةالوثقی» و تشریح ارمغان الهی که توسط جبرئیل و خیل فرشتگان به پیامبر اسلام (ص) اهدا شد، به فضیلت غیرقابل قیاس تکبیره نماز جماعت نسبت به تمام ثروت‌های مادی جهان پرداخت و بر حضور میدانی مدیران و معلمان در صفوف نماز اول وقت و همچنین اقامه پرشور ایام‌الله ملی و مذهبی تأکید کرد.

جهاد تبیین و روایت مستند حماسه‌های دفاع مقدس

امام جمعه کاشان مدیریت با برنامه را مشخصه اصلی مدارس موفق خواند و لزوم مشارکت‌دهی مستقیم دانش‌آموزان در امور تربیتی را در دو محور کلیدی «پیوند با سیره شهدا» و «تبیین پیشرفت‌های انقلاب اسلامی» تبیین کرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری ضمن تأکید برا پیوند دانش‌آموزان با سیره شهدا اظهار داشت: ترغیب دانش‌آموزان به مطالعه و استخراج وصیت‌نامه‌ها، تولید آثار هنری و دیدار رودررو با خانواده‌های معظم شهدا در محلات تا از این مسیر، «انگیزه و هدف شهید» و «سیره متعالی شهدا» کشف و بازگو شود.

وی با یادآوری فرمایش رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کرد که اقدامات ترویجی ایثار و شهادت باید مستقیماً در کف میدان و در معرض نگاه نسل نو قرار گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی «تبیین پیشرفت‌های انقلاب اسلامی» از ضروریات مشارکت‌دهی مستقیم دانش‌آموزان در امور تربیتی دانست و افزود: برگزاری نمایشگاه‌های مقایسه‌ای از دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی با دوران گذشته، تا حس امید و نشاط واقعی در نسل جدید تقویت شود و القائات ناامیدکننده دشمن خنثی گردد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی در پایان سخنان خود ضمن هشدار نسبت به حفظ مرزهای اخلاقی، اظهار داشت: به بهانه نشاط در مدارس نباید اجازه ورود موسیقی‌های نامتعارف و رفتارهای خلاف شرع داده شود و مسئولان نظارتی موظفند با موارد نادر مسامحه نیز طبق ضوابط برخورد کنند.

برچسب ها
نظر خود را ارسال نمایید.
دنبال کنید...
آخــرین خبــرها
رزمایش «جان‌فدا» پادزهر اغتشاشات توهمی دشمن است / تأکید بر تحول در روش‌های آموزش و ترویج فرهنگ ایثار در مدارس الگوی اصیل اهل‌بیت(ع) اجتناب کامل از گناه و مراقبت همه‌جانبه از جوارح است خنثی‌سازی توطئه محاصره و عملیات خرابکارانه دشمن با هوشیاری ملی / درخشش رئیس‌جمهور در رسواسازی استکبار جهانی در سازمان ملل «ولایت فقیه» شاخص اصلی بصیرت است / ضرورت تلفیق تهذیب نفس، تحصیل عمیق و زمان‌شناسی جمهوری اسلامی به تنهایی دو قدرت بزرگ جهان را به زانو درآورد / دشمن‌شناسی، جهاد علمی و اخلاق‌مداری؛ سه راهبرد اساسی نسل آینده کاشان باید به الگوی نماز جمعه در سراسر کشور تبدیل شود/ تأکید رهبر معظم انقلاب بر تحول بافت نمازگزاران به سمت «جوانان و نخبگان»
گزارش تصویری
منشور آدینه: انتظارات امام زمان (عج) و رسالت های اجتماعی در گام دوم انقلاب
منشور آدینه: انتظارات امام زمان (عج) و رسالت های اجتماعی در گام دوم انقلاب
دیدار با جانباز سرافراز دفاع مقدس «سید صدرالدین سراجی»
دیدار با جانباز سرافراز دفاع مقدس «سید صدرالدین سراجی»
نگرش های سعادت: از تذهیب نفس تا اقتدار ملی
نگرش های سعادت: از تذهیب نفس تا اقتدار ملی
راهبرد سعادت: از تقوای فردی تا تمدن نبوی
راهبرد سعادت: از تقوای فردی تا تمدن نبوی
نقشه راه بصیرت از معنویت تا مقاومت
نقشه راه بصیرت از معنویت تا مقاومت
مراسم گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان در دانشگاه فرهنگیان
مراسم گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان در دانشگاه فرهنگیان
اجتماع شبانه مردم کاشان در میدان نه دی
اجتماع شبانه مردم کاشان در میدان نه دی
عزت و اقتدار در پرتو تقوا
عزت و اقتدار در پرتو تقوا
جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان
جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان
دیدار با رئیس و کارکنان اداره کار و تعاون اجتماعی شهرستان کاشان
دیدار با رئیس و کارکنان اداره کار و تعاون اجتماعی شهرستان کاشان
منشور معنویت و اقتدار: از اخلاق منتظران تا بازدارندگی دفاعی
منشور معنویت و اقتدار: از اخلاق منتظران تا بازدارندگی دفاعی
دیدار با خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای با نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان
دیدار با خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای با نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان
حضور در جمع نمازگزاران مسجد حضرت ولی عصر(عج) خیابان کارگر
حضور در جمع نمازگزاران مسجد حضرت ولی عصر(عج) خیابان کارگر
دیدار با اعضا و خادمان ستاد نماز جمعه کاشان
دیدار با اعضا و خادمان ستاد نماز جمعه کاشان
پربازدیدترین خبرها
«خبر خوب» رویکرد امیدآفرینی است که خبرگزاری فارس آغاز کرده است حرکت در مسیر ولایت الهیه و تبلیغ غدیر بزرگترین امر به معروف می باشد علاوه بر تبلیغ لسانی، مردم را با غیر زبان به کار خیر دعوت کنیم لزوم رعایت سرعت و دقت در کار ارباب رجوع از سوی مسئولان خدمت به زائران امام حسین توفیق الهی است نقش رسانه در پیشرفت و تحول جامعه انتصاب نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه کاشان چشم‌انداز فرهنگی ۲۰ ساله کاشان توسط مسئولان شهر ارائه شود بازدید حضرت آیت الله سلیمانی، نماینده مقام معظم رهبری در منطقه و امام جمعه کاشان از بخش های مرکز آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان نماینده مقام معظم رهبری درگذشت حجت‌الاسلام روح‌ الله حسینیان را تسلیت گفت.
کاشان - خیابان شهید بهشتی - کوچه جمال آباد - دفتر نماینده مقام معظم رهبری و امام جمعه کاشان - کدپستی: ۸۷۱۴۶۷۸۳۸۹
تلفن: ۵۵۷۸۱۸۱ - ۵۵۷۸۸۸۸ - ۵۵۷۲۲۴۴ (۰۳۱)
نمابر: ۵۵۷۸۱۸۲ (۰۳۱)
© کلیه حقوق مادی و معنوی برای پایگاه اطلاع رسانی سفیر ولایت محفوظ است. استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.